Λιγκουίνι με πέστο αβοκάντο

<p><strong>Για τα λιγκουίνι</strong></p>
<ul>
<li>500 γρ. λιγκουίνι </li>
<li>πέστο αβοκάντο</li>
<li>καρύδια για το σερβίρισμα</li>
<li>τυρί τριμμένο για το σερβίρισμα</li>
<li>ντοματίνια κομμένα στη μέση για το σερβίρισμα</li>
</ul>
<p>Μέθοδος Εκτέλεσης</p>
<div class="text">
<p><strong>Για τα λιγκουίνι</strong></p>
<ul>
<li>Βράζουμε τα λιγκουίνι με βάση τις οδηγίες της συσκευασίας.</li>
<li>Μόλις είναι έτοιμα, τα σουρώνουμε, τα κρατάμε σε ένα μεγάλο τηγάνι και όσο είναι ζεστά τα μακαρόνια, ρίχνουμε μέσα το πέστο με αβοκάντο.</li>
<li>Ανακατεύουμε και σερβίρουμε με λίγα καρύδια, τυρί τριμμένο και ντοματίνια.</li>
</ul>
<p><strong>Για το πέστο με αβοκάντο</strong></p>
<div class="ingredients">
<div class="title">Συστατικά</div>
</div>
<div class="text">
<ul>
<li>2 ώριμα αβοκάντο (250 γρ.)</li>
<li>20 γρ. βασιλικό</li>
<li>50 γρ. ξηρούς καρπούς</li>
<li>αλάτι</li>
<li>πιπέρι</li>
<li>50 γρ. παρμεζάνα</li>
<li>χυμό και ξύσμα από 1 λεμόνι</li>
<li>1 σκ. σκόρδο</li>
<li>50 – 100 ml ελαιόλαδο</li>
</ul>
<p>Μέθοδος Εκτέλεσης</p>
<div class="text">
<p><strong>Για το πέστο με αβοκάντο</strong></p>
<ul>
<li>Βάζουμε όλα τα υλικά στο πολυμηχάνημα με τα μαχαίρια εκτός από το λάδι.</li>
<li>Χτυπάμε 2 λεπτά μέχρι να σπάσουν τα καρύδια.</li>
<li>Τέλος, προσθέτουμε, το ελαιόλαδο και την παρμεζάνα.</li>
<li>Χτυπάμε λίγο ακόμα να ομογενοποιηθεί το μείγμα και το πέστο από αβοκάντο είναι έτοιμο.</li>
</ul>
<p> </p>
<p><a href="http://akispetretzikis.com/">http://akispetretzikis.com/</a></p>
<p> </p>
</div>
</div>
</div>

Σχετικά άρθρα