Αρχική / Σεξ / Ζευγάρι / Σεξ με κάποιον για πρώτη φορά: Πώς σπάει ο πάγος, τι να αποφύγετε
Σεξ με κάποιον για πρώτη φορά: Πώς σπάει ο πάγος, τι να αποφύγετε thumbnail

Σεξ με κάποιον για πρώτη φορά: Πώς σπάει ο πάγος, τι να αποφύγετε

 Είναι λογικό πως πρώτη φορά σεξ με νέο σύντροφο, προκαλεί αμηχανία. Τι κάνεις τώρα; Δείχνεις αρκετά σέξι; ανασφάλεια για το σώμα, για το πώς να συμπεριφερθείς την ώρα εκείνη, να μιλήσεις ή όχι, να πάρεις πρωτοβουλίες; Δύσκολη κατάσταση και το άγχος την στιγμή εκείνη δεν είναι καθόλου εποικοδομητικό. Πως μπορείτε να αποφύγετε να πάει κάτι πάει ανάποδα;

Παίζει πρώτος: Ας τον να κάνει την πρώτη κίνηση εκείνος. Σίγουρα, θα προσπαθήσει να σου κάνει καλή εντύπωση και θα δείξει τους τρόπους του με τα προκαταρκτικά. Δεν ξέρει ακόμα, τι σου αρέσει για το λόγο αυτό θα πηγαίνει ψάχνοντας. Εκμεταλλεύσου την αδυναμία του για να θέσεις τις βάσεις για μια πετυχημένη συνέχεια. Καθοδήγησέ τον αλλά με τρόπο, οι πολλές οδηγίες θα τον μπλοκάρουν και θα νιώσει ανασφάλεια. Αν κάτι δεν σας αρέσει, μην αντιδράσετε υπερβολικά, σαν να σας χτυπάει ρεύμα, μπορείτε απλά να αλλάξετε την στάση του σώματος σας, εκείνος θα πιάσει το υπονοούμενο.


 Η αλήθεια είναι ότι στην πλειοψηφία τους οι άντρες θέλουν να ακούσουν λίγο πιο προκλητικά και σέξι λόγια την ώρα του σεξ. Ωστόσο, για να μην εκτεθείτε από την αρχή, μπορείτε να ξεκινήσετε ανιχνευτικά με ένα ακίνδυνο «Σε θέλω πολύ» και να δεις αντιδράσεις.


All time classic: Να θυμάστε πως δεν είστε εκεί για να περάσετε εξετάσεις. Οπότε χαλαρώστε και απολαύστε το. Δεν χρειάζεται να τον εντυπωσιάσεις, απλά να του μείνει η εικόνα σου, και για αρχή μείνε στα βασικά, δεν είναι καλή στιγμή να δοκιμάσεις νέες στάσεις ή τεχνικές.Και μετά τι γίνεται; Μετά το σεξ ανοίγει ένα άλλο μεγάλο κεφάλαιο. Αν είναι στο σπίτι σου, μπορείς να του προτείνεις να μείνει το βράδυ, για να μη νιώσει άσχημα να αυτοπροσκληθεί, αλλά μην τον πιέσεις κιόλας και ξυπνήσεις τον σχεσοφοβικό μέσα του. Αν είσαι στο δικό του σπίτι και δεν προτείνει να μείνεις εκεί αλλά να σου καλέσει ταξί, μπορείς να κάνεις μια θεαματική έξοδο με τα παπούτσια στο χέρι και μια δεύτερη σκέψη να περνά ευθύς αμέσως από το μυαλό σου. Αν θέλεις να αναβάλεις τον αποχωρισμό, μπορείς να προτείνεις ένα ντους. Μαζί του, εννοείται. Αν τώρα, δεν ήταν όπως θα ήθελες το σεξ, και θες να φύγεις τρέχοντας, είναι πολύ εύκολο, το πρωινό meeting πάντα είναι σωτήριο τις στιγμές εκείνες.


koolnews.gr


 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X