Αριθμολογία: O καρμικός αριθμός 10! thumbnail
Οι καρμικοί αριθμοί δηλώνουν θέματα που κουβαλάει το άτομο από προηγούμενες ζωές και που καλείται σε αυτή την ενσάρκωσή του να διαπραγματευτεί για να εξελιχθεί ή αν δε θέλουμε να ακολουθήσουμε την πίστη στις προηγούμενες ζωές τότε οι αριθμοί αυτοί δείχνουν πτυχές του χαρακτήρα του ατόμου που δεν συνάδουν με την αρμονική του ένταξη μέσα σε ένα κοινωνικό πλαίσιο με ηθικούς και άλλους κανόνες

Αριθμολογία: O καρμικός αριθμός 10!

Οι καρμικοί αριθμοί δηλώνουν θέματα που κουβαλάει το άτομο από προηγούμενες ζωές και που καλείται σε αυτή την ενσάρκωσή του να διαπραγματευτεί για να εξελιχθεί ή αν δε θέλουμε να ακολουθήσουμε την πίστη στις προηγούμενες ζωές τότε οι αριθμοί αυτοί δείχνουν πτυχές του χαρακτήρα του ατόμου που δεν συνάδουν με την αρμονική του ένταξη μέσα σε ένα κοινωνικό πλαίσιο με ηθικούς και άλλους κανόνες.


Οι Καρμικοί αριθμοί  είναι το

13/4, το 14/5, το 16/7, το 19/1 αλλά και το 10Το 10 είναι αλλαγή κύκλου, η μονάδα που έχει εξελιχθεί και έχει
ανέβει επίπεδο, έχει αλλάξει οκτάβα θα έλεγαν κάποιοι..Επειδή πρόκειται για το 1 (και όχι για το 2 ή το 3 ή το 5…) για τη μονάδα δηλαδή που συμβολίζει το ίδιο το άτομο και την προσωπικότητα του, αυτή η αλλαγή επιπέδου συνοδεύεται από αλλαγές στον τρόπο που το άτομο αντιμετωπίζει τόσο τον εαυτό του πλέον όσο και τις καταστάσεις γύρω του.

Όταν παίρνουμε μια προαγωγή, αυξάνονται οι ευθύνες μας. Έχουμε περισσότερες ελευθερίες και δικό μας ”γραφείο” και μπορούμε να πλάσουμε ίσως και το ωράριο μας πλέον, αλλά έχουμε και περισσότερες αρμοδιότητες και ευθύνες. Από τη νέα μας θέση όμως μπορούμε να πετύχουμε ακόμη περισσότερα!

Έτσι και με τον αριθμό 10. Είναι ένας αριθμός που συνδέεται με την καρμική εξέλιξη του ατόμου. Είναι θετικό κάρμα, σου δίνει μια ώθηση να προχωρήσεις, είναι σαν ένα αριθμολογικό καρμικό ”μπόνους”. Σου ανοίγει πόρτες και ευκαιρίες, σου δίνει χώρο να κινηθείς και βάζει στην άκρη (για λίγο, για πολύ, ανάλογα) τα εμπόδια του χθες.

Είναι θετικός καρμικός αριθμός όχι τόσο γιατί δίνει τις ευκαιρίες, τις ευκαιρίες θα μπορούσε να τις δώσει και το 5 για παράδειγμα, αλλά γιατί οι ευκαιρίες που έρχονται πηγάζουν από εσωτερική δουλειά που έχει κάνει το άτομο (1+0), είναι εκ των έσω η ενέργεια.

Συμπεριλαμβάνεται στην κατηγορία των ”καρμικών χρεών” γιατί είναι και αυτό ένα χρέος, θετικό βέβαια, αλλά το άτομο με αυτόν τον αριθμό ”οφείλει” πλέον να κινηθεί προς την εξέλιξη και την άνοδο, έχει πάρει την απόφαση και γι’ αυτό τον λόγο του έχουν δοθεί οι ευκαιρίες, για να μπορέσει όντως να εξελιχθεί. Αν δεν κινηθεί προς τα ”πάνω” και αθετήσει (ας το πούμε έτσι) την υπόσχεση του, τότε η επιρροή από το 10 μπορεί να μην είναι καθόλου καλή τελικά.


astropedia.gr


 


[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X