Πού θα διασκεδάσω αυτό το Σαββατοκύριακο;

Νέες παραστάσεις και μουσικές προτάσεις αγαπημένων καλλιτεχνών περιλαμβάνει το μενού για αυτό το Σαββατοκύριακο. Φωνές και τραγούδια από το παρελθόν, νότες επικαιρότητας και ταξίδι στον κόσμο των παραμυθιών είναι στην διάθεσή σας. Εσείς δεν έχετε παρά να επιλέξετε ποιο είναι αυτό που σας αρέσει!

«Σύνορα η αγάπη δεν γνωρίζει»

Πέρασαν 36 ολόκληρα χρόνια μετά την πρώτη τους συνεργασία και  η Μαρινέλλα με τον Κώστα Χατζή ενώνουν ξανά τις φωνές τους, αυτήν τη φορά στη σκηνή του Θεάτρου Παλλάς. Η μουσική παράσταση που σκηνοθετεί ο Σταμάτης Φασουλής είναι ένα ταξίδι στο χρόνο, στο συναίσθημα, στις μνήμες της ζωής της δικής τους και της δικής μας. Οι παραστάσεις ξεκινούν στις 25 Ιανουαρίου και αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 17 Φλεβάρη.

(Οι τιμές εισιτηρίων ξεκινούν από τα 25 και φτάνουν μέχρι τα 60 ευρώ ενώ για τους άνεργους η τιμή είναι στα 15 ευρώ στο ταμείο, ενώ το φοιτητικό στα 20).

 «Καλοριφέρ»

Ο Φοίβος Δεληβοριάς έρχεται στην σκηνή του Passport από το Σάββατο 19 Ιανουαρίου και για 6 μόνο Σάββατα. Μεγάλες επιτυχίες του αγαπημένου τραγουδοποιού και νέα τραγούδια που θα μας απασχολήσουν παρουσιάζονται με τη συντροφιά μίας ομάδας εξαιρετικών μουσικών-συνεργατών του  Δεληβοριά.

Οι πόρτες του Passport ανοίγουν στις 21:00 και οι τιμές των εισιτηρίων ανέρχονται στα 12 ευρώ με μπύρα ή κρασί στο μπαρ και στα 20 σε τραπέζι με ποτό. Η προπώληση εισιτηρίων γίνεται από τα καταστήματα Public και Flocafe (Καραϊσκου 117, πλ. Κοραή, Πειραιάς).

Άγαμοι θύται… στο Γουδή

«Όλα τα μωρά στη λίστα»… Με αυτό ως γενικό σύνθημα οι Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Εβελίνα Παπούλια, Δημήτρης Σταρόβας, Αλέξης Γεωργούλης και  Χρήστος Μητρέντζης παρέα με  20 ακόμη χορευτές, ηθοποιούς και μουσικούς έρχονται στην Κεντρική Σκηνή του θεάτρου Badminton με την νέα τους σατιρική μουσική παράσταση. Στο επίκεντρο βρίσκονται η Τρόικα, τα νέα μέτρα, οι λίστες και τα στικάκια.  Οι τιμές των εισιτηρίων ανέρχονται στα 10, 15, 20,25,35 ευρώ και στα 7 ευρώ για τους ανέργους.

Η παράσταση ξεκινά στις 20:30 από την Τετάρτη ως το Σάββατο και στις 19:00 την Κυριακή. Για προπώληση εισιτηρίων απευθυνθείτε στα καταστήματα Public και Forthnet, (Για πληροφορίες καλέστε στο 210 8840600).

«Σπείρα Σπείρα με σπιρούνια» !

Η νέα παιδική παράσταση στη «Χελώνα» είναι ένα κολάζ τεσσάρων θρυλικών παραμυθιών που μελοποιήθηκαν από τον Σταμάτη Κραουνάκη σε στίχους της Λίνας Νικολακοπούλου. Ο παπουτσωμένος γάτος», το «Τραπεζάκι στρώσου»,  «Η χρυσή χήνα», των αδερφών Γκριμ, και ο μύθος από τη λαϊκή μας παράδοση «Ο ψαράς και η γυναίκα του», ζωντανεύουν κάθε Κυριακή στις 12:00 και στις 17:00 από την Σπείρα Σπείρα σε μια παράσταση που ξετρελαίνει τα παιδιά.

Η τιμές των εισιτηρίων είναι στα 12 ευρώ και στα 7 για τα σχολεία. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 216 900 2000 &2001.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα