Θέατρο! Τι είδε και σου προτείνει η Άννα Δρούζα;

Για όσους μπορεί να τους ενδιαφέρει…

Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας, όπως άλλωστε ελπίζω ότι το ίδιο θα κάνετε και εσείς, εμπειρίες που έζησα τις τελευταίες μέρες και νομίζω ότι θα άξιζε να ζήσετε και εσείς!

Άννα Δρούζα

Η μουσικοθεατρική παράσταση στο “Αγγέλων Βήμα” ήταν μια έκπληξη για μένα. Πολύ προσεγμένη δουλειά παρότι διαφαίνεται το χαμηλό buget. Το νεοκλασσικό  κτίριο δίπλα στο εθνικό γεμάτο ασφυκτικά. Όσοι αγαπάτε την μουσική της Εντίθ Πιάφ, μην το χάσετε.

Άλλη μια παράσταση που ένιωσα τον εαυτό μου να ζει μια εμπειρία κορυφής ήταν στο θέατρο Διάνα, ο “Κατάδικός μου”, με την Ελένη Ράντου. Τους αποθέωσαν στο τέλος της παράστασης και δεν έπεφτε καρφίτσα. Το θέμα της παράστασης οι εξαρτήσεις μας, οι φόβοι μας, η αναζήτηση της ασφάλειας μιας αγάπης, οι ενοχές. Η Ελένη Ράντου αναδεικνύει το μέγεθος του ταλέντου της και ακροβατεί ανάμεσα στο γέλιο και στο δάκρυ!

Είδα και την αμφιλεγόμενη Οδύσσεια. Για μένα ήταν ένα υπέροχο εικαστικό παιχνίδι. Ο Bob Wilson μας καθήλωσε με την εμπνευσμένη θεατρική του ματιά! Μην περιμένετε όμως, να θυμηθείτε την επική παράδοση του Ομηρικού κειμένου και την συμβολή του στις πανανθρώπινες αξίες.

Σχετικά άρθρα