Η Άννα Δρούζα προτείνει Μανώλη Μητσιά!

Τα τραγούδια που επιμένουν

Μανώλης Μητσιάς, Αφροδίτη Μάνου, Γιάννης Μηλιώκας

“Στις γραμμές βρέθηκα Παρασκευή βράδυ. Συναντήθηκα με τα καλύτερα τραγούδια που έχουν γραφτεί στην ιστορία της ελληνικής μουσικής. Χατζηδάκης, Θεοδωράκης, Σπανός, Ξαρχάκος, Γκάτσος, Μάνος Ελευθερίου, Σεφέρης, Χριστοδούλου, Αναγνωστάκης.

Η φωνή του Μητσιά μοναδική όπως πάντα με το βυζαντινό της ταμπεραμέντο αναλλοίωτο, με μέτρο και περίσσια διάθεση τραγουδά ότι του ζητάμε. Πυρόγα, Κεμάλ,ο Γιάννης ο φονιάς….

Με μια Αφροδίτη Μάνου αυθεντική και τρυφερή και έναν Μηλιώκα “νεαρό ” σαν να μην πέρασε μια μέρα να τραγουδά τα τραγούδια που έγραψε πριν 20-25 χρόνια και να νομίζεις ότι γράφτηκαν για το σήμερα! Να δεις που κάποτε θα μας πούνε και μαλάκες! Greco maskara, “τα όνειρα σου κόκκινα τα όνειρα μου άσπρα,ρούχα μαζί που πλύθηκαν και έχουνε γίνει ροζ”! Μη το χάσετε! Γίνεστε όλοι μια μεγάλη παρέα τραγουδώντας όχι αυτό που ξέρετε αλλά αυτό που είσαστε!”

Άννα Δρούζα

 

Info

Τα «Τραγούδια που επιμένουν» είναι μια μουσική παράσταση των Μιχάλη Ρέππα, Θανάση Παπαθανασίου. Παρουσιάζεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 10.30 μ.μ. στη μουσική σκηνή “Γραμμές”, Κωνσταντινουπόλεως 111.

 

Σχετικά άρθρα