Μουσικές προτάσεις για το Σαββατοκύριακο!

Το Σαββατοκύριακο είναι προ των πυλών και εμείς έχουμε συγκεντρώσει για εσάς τις καλύτερες μουσικές προτάσεις! Τραγούδια και καλλιτέχνες που έχουμε αγαπήσει εμφανίζονται σε γνωστά μουσικά στέκια της πόλης και εσείς δεν έχετε παρά να επιλέξετε ποιο είναι αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα!

O μοναδικός Kenny Garrett στο Gazarte

O διαπρεπέστερος alto σαξοφωνίστας, ο σπουδαίος Kenny Garrett, θα βρίσκεται για 2 σπάνια live στο Gazarte, στις 29 & στις 30 Μαρτίου. Ένας μουσικός υψηλής κλάσης το όνομα του οποίου θεωρείται δικαίως συνώνυμο του free spirit καθώς αποτελεί την προσωποποίηση της διαρκούς εξέλιξης και της ανταλλαγής ερεθισμάτων. Ένας λάτρης και πιστός υπηρέτης της jazz που όμως είναι πάντα ανοιχτός στους νεότερους μουσικούς και στους συγγενείς με αυτόν καλλιτέχνες, που περνάει με χαρακτηριστική άνεση από το bebop, στη funk και στην pop, επιβεβαιώνοντας με πάθος το ελεύθερο πνεύμα και τα υψηλά καλλιτεχνικά standards του. Ώρα έναρξης: 22.00
Gazarte, Βουτάδων 32-34, Γκάζι

Τιμές εισιτηρίων :A ζώνη:  50€, Β ζώνη:  40€, Γ ζώνη:  30€ , Όρθιοι:   20€

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης στο Fuzz

O Αλκίνοος Ιωαννίδης ανεβαίνει για μία και μοναδική εμφάνιση στις 30 Μαρτίου στη σκηνή του Fuzz σε μία καλοκαιρινού τύπου συναυλία. Χωρίς την ελάχιστη κατανάλωση των χειμωνιάτικων χώρων, με ώρα έναρξης στις 21:30, με ώρα λήξης που θα επιτρέπει την χρήση των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, ο Αλκίνοος μάς καλεί σε μια συνεύρεση, για να μοιραστούμε λέξεις, νότες, σκέψεις και αισθήματα. Στο πρόγραμμα θα παρουσιαστούν τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία, αλλά και διασκευές. Η ένταση και η ησυχία, η φόρμα και ο αυτοσχεδιασμός, η επικοινωνία και η εκμυστήρευση, η αγωνία και η χαρά της συνύπαρξης, δημιουργούν ένα πρόγραμμα ιδιαίτερο και δυνατό. Μαζί του η Σκωτσέζα τραγουδοποιός Karine Polwart. Ώρα έναρξης: 21.30

Προπώληση εισιτηρίων: καταστήματα Public & Viva.gr

Τιμές εισιτηρίων: προπώληση 10€, ταμείο 13€

Fuzz Music Club, Πειραιώς 209 & Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Ταύρος

Ο Κωνσταντίνος Βήτα στο Gagarin

Στις 31 Μαρτίου το Gagarin υποδέχεται τον Κωνσταντίνο Βήτα. Στις συναυλίες του αυτή την χρονιά θα παρουσιάσει ένα μέρος από όλη του την δισκογραφική πορεία , παρουσιάζοντας και νέα ανέκδοτα κομμάτια από το ηλεκτρονικό άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει αυτόν τον χειμώνα. Την χρονιά που μας πέρασε κυκλοφόρησε το side project του Rolla Scape από την Undo records, ενώ μέσα Φλεβάρη αναμένεται η ειδική έκδοση με τα remix των In Flagranti, Acid Washed, Drop Out Orchestra και Headman. Ώρα έναρξης: 21:00. Τιμές εισιτηρίων: 8 (ανέργων/περιορισμένος αριθμός), 10, 12 ευρώ.

Προπώληση: Ticket House (Πανεπιστημίου 42, εντός στοάς, 2103608366), www.ticketpro.gr, www.tickethouse.gr

Gagarin 205 Live Music Space, Λιοσίων 205 (στάση μετρό Αττική)
Τηλ.: 2155400888, 6947927547

Ο Μανώλης Μητσιάς στις Γραμμές

Από το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο ο Μανώλης Μητσιάς μας υποδέχεται στις Γραμμές. Μαζί του η Αφροδίτη Μάνου και ο Γιάννης Μηλιώκας. ραγούδια που αγαπάμε όλοι, που τα μουρμουρίζουμε όλοι. Τραγούδια που σε πείσμα της πολιτικής συγκυρίας, που μας θέλει διασκορπισμένους, μας ενώνουν σε μια συντονισμένη αναπνοή που γίνεται αίσθημα και συλλογικότητα. «Τραγούδια που επιμένουν», μια μουσική παράσταση των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα.

Μουσική Σκηνή Γραμμές Κωνσταντινουπόλεως 111, 210 3414350

Είσοδος (με μπύρα ή κρασί): 12€

 

Σχετικά άρθρα