Οι συναυλίες του… Σαββατοκύριακου!

Ο Σύλλογος Πολιτιστική Παρέμβαση Πεντέλης σε συνεργασία με το Αστεροσκοπείο Πεντέλης, διοργανώνουν συναυλία με τον Λουδοβίκο των Ανωγείων αυτό το Σάββατο 8 Ιουνίου 2013 και ώρα 19:30. Συμμετέχουν οι μουσικοί: Ρόνη Γανιάρη (τραγούδι), Αντώνης Μυτακίδης (κιθάρα), Μανώλης Μπαρδάνης (κιθάρα), Βασίλης Δραμουντάνης (μαντολίνο).

Εισητήριο: 5 ευρώ.

Πριν τη μουσική παράσταση θα προηγηθεί διάλεξη από τον αστρονόμο κ Ματσόπουλο και μετά το τέλος της παράστασης αστρονομική παρατήρηση από το μεγάλο τηλεσκόπιο.

Ποιος είναι ο Λουδοβίκος των Ανωγείων: Σπούδαζε οικονομικά όταν το 1979 γνωρίστηκε με τον Μάνο Χατζιδάκι στα Ανώγεια, που είχε επιλέξει για τις Μουσικές Γιορτές του. Ο συνθέτης τον άκουσε να τραγουδά ένα βράδυ με το μαντολίνο και τους φίλους του και την άλλη μέρα του έδωσε το τηλέφωνό του, με το “Χατζιδάκις” γραμένο με δύο “γιώτα”. Ο Λουδοβίκος τον ρώτησε γιατί και του είπε πως τα “ήτα” τον παχαίνουν! Ο Χατζιδάκις τον έμαθε πώς να κάνει ζωγραφική γράφοντας τραγούδια από τότε μέχρι σήμερα!

Κυριακή 7 Ιουνίου 

Συναυλία του Φοίβου Δεληβοριά και του Λουκιανού Κελαηδόνη

Τελευταία ημέρα του φεστιβάλ Αναιρέσεις 2013 με τους Φοίβο Δεληβοριά και Λουκιανό Κηλαηδόνη στο ένα stage και τους Jazzmataz, Electrobalkana, Swing Shoes & Sugahspank στο άλλο! Η συναυλία πραγματοποιείται στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών,Ιερά Οδός 54 στο Βοτανικό.

 

ΠΗΓΗ: athinorama.gr

Σχετικά άρθρα