Οι Scorpions έρχονται στην Ελλάδα!

Μια από τις πιο σημαντικές ροκ μπάντες, οι Scorpions, επιστρέφουν φέτος για 3 unplugged συναυλίες, στο Θέατρο Λυκαβηττού, στις 11, 12 και 14 Σεπτεμβρίου.

Οι Scorpions όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί ποτέ, σε μια ιστορική αναδρομή από την αρχή της καριέρας τους μέχρι σήμερα, αλλά και σε καινούριες συνθέσεις σε παγκόσμια “πρώτη”, κάτω από τα φώτα του MTV Unplugged!

Όλες οι μεγάλες τους επιτυχίες αλλά και τραγούδια που δεν έχουν παιχτεί ποτέ ζωντανά, unplugged ροκ ήχος, 12 μουσικοί στη σκηνή, κλασικά έγχορδα και special guests, σε ένα μοναδικό “προτζεκτ” που θα παρουσιαστεί αποκλειστικά στην Ελλάδα και θα μαγνητοσκοπηθεί για να κυκλοφορήσει σε όλο τον κόσμο.

Ο τραγουδιστής των Scorpions, Κλάους Μάινε, είπε για το νέο αυτό συναρπαστικό ταξίδι:

«Τον περασμένο Δεκέμβριο αποφασίσαμε να σταματήσουμε. Έτσι όταν μας έγινε αυτή η πρόταση από την εταιρία μας, υπήρχαν κάποια ερωτηματικά. Σε ένα πράγμα όμως συμφωνήσαμε όλοι από την πρώτη στιγμή: αν πρόκειται να το κάνουμε, θα το κάνουμε στην Ελλάδα!

Οι Έλληνες είναι οι μεγαλύτεροι θαυμαστές μας- αυτός είναι ο κύριος λόγος που αποφασίσαμε να κάνουμε το προτζεκτ στην Αθήνα. Επιστρέφουμε για να αποδείξουμε ότι οι Έλληνες είναι μέσα στην καρδιά μας όλα αυτά τα χρόνια. Επιλέξαμε το θέατρο του Λυκαβηττού και όχι κάποιον από τους μεγάλους χώρους που έχουμε παίξει στο παρελθόν -όπως το Καραϊσκάκη- γιατί για αυτό το προτζεκτ θέλαμε έναν μικρότερο και πιο ζεστό χώρο. Έτσι αποφασίσαμε να παίξουμε μερικές μέρες σε αυτό το πολύ όμορφο θέατρο. Έχουμε ξαναπαίξει στο Λυκαβηττό και θυμόμαστε ακόμα ότι όταν φτάσαμε υπήρχαν fans παντού! Είχαν σκαρφαλώσει στα βράχια γύρω από το θέατρο, ήταν πραγματικά συγκλονιστικό».

Πληροφορίες:

Θέατρο Λυκαβηττού, Λυκαβηττός

Ημερομηνίες: 11, 12, 14 Σεπτεμβρίου 2013, ώρα έναρξης 20.30, οι πόρτες ανοίγουν στις 19.30

Πληροφορίες: 210 7298930

Τιμή εισιτηρίου: Γενική Είσοδος 38€, Φοιτητικό- Παιδικό- Ανέργων 30€ (ισχύει για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων)

Πηγή: www.enikos.gr

Σχετικά άρθρα