Ερωτικές προβλέψεις Αυγούστου 2019: Διάβασε τι να περιμένεις

Είναι ο μήνας του Λέοντα και για αυτό οι ερωτικές προβλέψεις είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες και γεμάτες από ένταση, πάθος και έρωτα.

Κριός

Να κρατήσετε ένα μόνο θέλω: να κινηθείτε χωρίς ενδοιασμούς και χωρίς να χάσετε χρόνο. Για εσάς η μεγάλη εύνοια θα κρατήσει μέχρι τις 20 με 22 του μήνα. Όχι ότι μετά θα χάσετε τις ευκαιρίες, αλλά, από την 1η μέχρι και τις 22 του μήνα, το Σύμπαν κυριολεκτικά συνωμοτεί για να μπορέσετε να απολαύσετε φλερτ, σεξ, παιχνίδι ερωτικό, να εκφραστείτε, να πιάσετε τους συναισθηματικούς σας στόχους, να διασκεδάσετε με την καρδιά σας, να νιώσετε ψυχική ανάταση. Φορτίο θα φύγει από πάνω σας και ταυτόχρονα θα γίνετε πόλος έλξης!

Ταύρος

Ήλιο, Νέα Σελήνη, Άρη, Ερμή, Αφροδίτη θα απολαύσουμε στον Λέοντα. Όσο θα κάνει παιχνίδι (χοντρικά μέχρι και το τέλος του δεύτερου δεκαημέρου), εσείς θα πρέπει να επιστρέψετε το χαμόγελο των αγαπημένων σας προσώπων στα πρόσωπα τους. Ασχοληθείτε με την οικογένεια σας, το σπίτι σας, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κοντινοί σας άνθρωποι. Εάν κάτι καλό σας φέρει ο Λέοντας, θα είναι τούτο: θα μπορέσετε να βοηθήσετε τους άλλους, αλλά και να κάνετε καλό στον ίδιο σας τον εαυτό, με καλή ψυχολογία, ανεβασμένη, με χαμόγελο, με θάρρος κι όχι με μιζέρια. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο, στις 15/8, θα σας θυμίσει ότι αν είστε καλά στο σπίτι σας, θα είστε καλά στο 90% της ζωή σας. Γι’ αυτό, λοιπόν, σας λέω ότι μια χαρά θα σας κάτσει ο Λέοντας και να του πείτε κι «ευχαριστώ!»

Δίδυμος

Οι singles να ποντάρετε στην δύναμη της επικοινωνίας σας και στην καλή σας τύχη. Δεν σας ειρωνεύομαι, απεναντίας, σας συνιστώ να δοκιμάσετε να προσεγγίσετε την συναισθηματική σας ζωή με θάρρος και γοητεία. Το Λιοντάρι θα σας τα παρέχει και τα δυο. Να προσθέσω εδώ ότι: και ο Δίας θα βρίσκεται στον Τοξότη να σας προμοτάρει και να σας σεγκοντάρει, άρα, δεν θέλει και πολλή σκέψη, είναι σούπερ μήνας για εσάς ο Αύγουστος. Τρέξτε σαν να μην υπάρχει αύριο.

Καρκίνος

Ο Λέοντας, λοιπόν, έχει μαζέψει ένα μικρό stellium (συγκέντρωση 3 και περισσοτέρων πλανητών) στο ζώδιό του. Νέα Σελήνη, Ήλιος, Ερμής, Άρης, Αφροδίτη, όλοι σκορπούν τα φώτα τους από εκεί. Τι σημαίνει αυτό για εσάς; Οι singles θα γυρέψετε έντονα σχέση με πρόσωπο που να σας εμπνέει εμπιστοσύνη. Κάτι μου λέει ότι θα καταλήξετε σε κάποιον/α που ήδη γνωρίζετε και δεν θα θελήσετε να κάνετε άνοιγμα σε καινούριο/α. Καλό ή κακό, δεν ξέρω, αλλά έτσι θα νιώσετε οι περισσότεροι/ες και έτσι θα πράξετε. Για να μην σας πω ότι μερικοί/ες πρώην θα βρουν το δρόμο επιστροφής στην καρδούλα σας. Ή για να σας το πω και αλλιώς, σας βλέπω να πηγαίνετε διακοπές με γνωστό/η και να μην θελήσετε να κάνετε νέες γνωριμίες. Όπως και να έχει το θέμα πάντως, εσείς μια χαρά θα περάσετε.

Λέων

Σεξαπίλ, ομορφιά (τρέξτε να φτιαχτείτε βρε! ΤΩΡΑ και μέχρι τις 21), γοητεία θα τα έχετε. Επιτέλους, θα ανοίξετε το στόμα σας κι όχι μόνο τα λόγια σας θα ευθυγραμμίζονται με τις σκέψεις σας, αλλά θα είναι και αποτελεσματικά, τουτέστιν, θα σας προσεγγίσουν τα σωστά πρόσωπα. Μα και η αύρα σας θα είναι τόσο ελκυστική, που κανένας δεν θα μπορεί να αντισταθεί. Η σεξουαλικότητά σας θα βγάζει μάτι, ενώ παράλληλα θα διεκδικήσετε με τον καλύτερο τρόπο την καλή σας τύχη! Δεν είναι καιρός μήτε για ντροπές, μήτε για να κάτσετε να το σκεφτείτε το θέμα. Μια φορά τον χρόνο σας λούζει με τις ευλογίες του το Σύμπαν και φέτος σας έχει χαρίσει ένα μικρό στρατό από πλανήτες για να σας αποζημιώσει για τον χάλια Ιούλιο που περάσατε. Βγείτε έξω, φλερτάρετε, δώστε το πράσινο φως για να κάνουν κι οι άλλοι/ες τις κινήσεις τους και αφήστε το γαϊτανάκι να ξετυλιχτεί! Άντε μπράβο!

Παρθένος

Κατάσταση ωραία ετοιμάζεται γιατί, μέσα στον Αύγουστο, κάποιοι από αυτούς τους πλανήτες θα αρχίσουν σιγά-σιγά να περνούν σε εσάς. Μέχρι τότε, δεν σκύβετε κεφάλι και περιμένετε σαν τις… Παρθένες να γίνει το θάμα. Απεναντίας, ξεπερνάτε τους ενδοιασμούς και τους φόβους σας και κάνετε βήματα προς την επιτυχία! Από τις 18 περνάει ο Άρης στο ζώδιό σας και σας κάνει πιο επιθετικούς, διεκδικείτε στον έρωτα, αλλά και σας διεκδικούν! Η Αφροδίτη θα περάσει κι εκείνη στις 21 στο ζωδιάκι σας κι εκεί να δείτε χαρές! Θα απολαύσετε καλλωπισμούς, βλέμματα, την προσοχή των άλλων και θα εκπέμπετε στο κατάλληλο μήκος κύματος για να έλξετε το τυχερό σας. Μην το παιδέψετε πολύ το θέμα, δεν ξέρω πότε άλλοτε μέσα σε ένα έτος θα έχετε τόσες καλές συγκυρίες μαζεμένες!

Ζυγός

Αφού ξεμπερδέψαμε με τους ανάδρομους και τις σχετικές αηδίες, να μην χαλαρώσουμε και να το ρίξουμε και λίγο έξω; Μα φυσικά! Οι Ζυγοί έχετε το πράσινο φως να κάνετε ό,τι θέλετε! Με το Λιοντάρι να έχει Ήλιο, Νέα Σελήνη, Άρη, Ερμή κι Αφροδίτη στο ζώδιό του μέχρι σχεδόν τα τέλη του μήνα, μπορείτε να δοκιμάσετε την τύχη σας, χωρίς να πάρετε κανένα ρίσκο. Όλα καλά θα πάνε, όλα πρίμα θα σας έρχονται και στα ερωτικά σας! Για την ακρίβεια, εάν έχετε κάνει ήδη μια γνωριμία και σας αρέσει το άτομο, προχωρήστε την. Εάν εκείνο το διάστημα γνωρίσετε κάποιον/α, κρατήστε τον/την! Οι δεσμευμένοι Ζυγοί κόψτε λιγάκι τον βήχα στο έτερο ήμισυ γιατί το βλέπω να κάνει πολλές χαριτωμενιές.

Σκορπιός

Σηκώστε το χέρι, εάν ο Λέοντας είναι το αγαπημένο σας ζώδιο! Όσοι κι όσες το σηκώσατε, συγχαρητήρια, διότι αυτόν τον μήνα, θα τον απολαύσετε σε μεγάλες δόσεις. Επίσης, να σας πω ότι εκτός κι αν έχετε ωροσκόπο και Σελήνη στο Λιοντάρι (γιατί το θεωρώ κομματάκι δύσκολο να έχετε κανένα γρήγορο πλανήτη εκεί), είστε μαζόχες! Διότι το Λιοντάρι χαίρεται που το Σύμπαν κάνει πάρτι στο ζώδιό του, αλλά εσείς, ντάλα καλοκαίρι, θα κληθείτε να τρέξετε βαρετά θέματα όπως «πώς να επιβιώσεις στον κοινωνικό σου κύκλο, όταν θέλεις να τους πνίξεις όλους», ή «καριέρα: πάντα θα υπάρχει κάποιος βλαξ στο γραφείο που μπορεί να σου χαλάσει τις διακοπές». Για να είμαι και δίκαιη, παίζει και το «Αμάν! Ερωτεύτηκα συνάδελφο/το αφεντικό μου! Τι να κάνω;;;». Εάν κάποιο από αυτά τα σενάρια σας γοητεύουν, τότε θα περάσετε σούπερ!

Τοξότης

Λιονταρίσιος Ήλιος, Νέα Σελήνη (την 1η κιόλας του μήνα!), Αφροδίτη, Άρης, Ερμής! ΟΚ, δε θα κρατήσουν για ολόκληρο τον μήνα (παίρνει κι η Παρθένος σειρά), αλλά όσο θα υπάρχει η επιρροή τους και η ευλογία τους, εσείς θα περάσετε τόσο καλά, που θα αναπληρώσετε τις συναισθηματικές σας δυνάμεις και θα φτιάξει πολύ κι η ψυχολογία σας! Τίποτα δεν θα μπορεί να σας κρατήσει καθισμένους σε ένα σημείο. Θα ψάχνετε τρόπους και δικαιολογίες για να αλλάξετε παραστάσεις, να μιλήσετε, να βγείτε, να εξερευνήσετε τι υπάρχει εκεί έξω. Αυτό θα αποδειχτεί ολόσωστη τακτική γιατί έτσι θα γνωρίσετε και πρόσωπο που θα σας κάνει να ερωτευτείτε μέχρι τ αφτιά! Εντάξει, υπάρχει κι η περίπτωση αυτό το πρόσωπο να είναι και κάπως έξω από τα νερά σας (ή την εγγύτητα σας, τοπογραφικά μιλώντας), αλλά τι μ’ αυτό; Εσείς μια φορά, θα περάσετε όνειρο!

Αιγόκερως

Σεξ, σεξ και πάλι σεξ. Ευγενική χορηγία του μεσιέ Λέοντα, που φοράει Ήλιο, Νέα Σελήνη, Αφροδίτη, Ερμή και Άρηαυτόν τον μήνα και διατάσσει κι αποφασίζει πως, εσείς Αιγοκεράκια μου, θα έχετε πολλές ευκαιρίες για να περάσετε καλά, να ξετρυπώσετε λαβράκια και να κάνετε λαμπρές (κυριολεκτικά) γνωριμίες, σχέσεις, δεσμούς. Το Λιοντάρι, όχι μόνο θα σας βοηθήσει να γοητεύσετε υπέροχα πρόσωπα, γεμάτα ενδιαφέρον, λάμψη, γοητεία, αλλά και να μάθετε ό,τι επιθυμείτε για εκείνα, χωρίς να κρατηθούν μυστικά, τα οποία μελλοντικά θα μπορούσαν να σας χαλάσουν την σχέση. Εάν πάλι ακούτε «σχέση» και βγάζετε σπυράκια και για εσάς έχει ο μπαξές. Έχουμε ωραιότατες γνωριμίες και σεξάκι καυτό, αλλά και παιχνιδιάρικο, παθιάρικο, το οποίο και θα καταευχαριστηθείτε!

Υδροχόος

Από που να ξεκινήσω; Από τη Νέα Σελήνη την 1η κιόλας του μήνα στον Λέοντα; Τον Ήλιο; Τον Ερμή; Τον Άρη; Την Αφροδίτη; Όλοι αυτοί οι πλανήτες κάνουν ένα ωραία πέρασμα απέναντί σας (για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα). Εσείς τι πρέπει να κάνετε; Να απολαύσετε! Να αδράξετε τις ευκαιρίες! Να μετρήσετε τις ευλογίες σας! Εάν ψάχνετε για ταίρι, ε, θα το βρείτε! Εάν θέλετε να πάτε την σχέση σας ένα βήμα παρακάτω (συγκατοίκηση, αρραβώνα, γάμο), τώρα το κάνετε! Εάν είστε ήδη σε σχέση ή γάμο, ό,τι στράβωσε τον προηγούμενο μήνα με το ουράνιο ανακάτεμα, ε, θα στρώσει. Κι όχι απλά θα στρώσει, θα ισώσει και κάτι παραπάνω. Όλα μια γλύκα θα είναι.

Ιχθύς

Ερωτικά και συναισθηματικά, θα έρθετε (πιο) κοντά με ανθρώπους που είναι στο στενό σας περιβάλλον ή έχετε μεγάλη οικειότητα μαζί τους, αλλά μέχρι σήμερα δεν είχε τολμήσει κανείς από τους δυο σας να κάνει το πρώτο βήμα. Όσο όμως ο μήνας θα περπατάει και θα σηκώνει κεφάλι η Παρθένος, έρωτας νέος κι ωραίος μπορεί να φουντώσει στην καρδούλα σας. Μην με ρωτάτε από πού θα σας έρθει, δεν μου έχει δώσει λεπτομέρειες για το δρομολόγιο που θα ακολουθήσει, αλλά πολύ θα σας αρέσει. Να ξέρετε ότι μπορεί να ξεκινήσει κι από παρεξήγηση ή ψευτοκαβγαδάκι, αλλά θα είναι σούπερ!

Πηγή: www.astrology.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Μην το ξεχνάς: Αυτό είναι το πιο θετικό σου χαρακτηριστικό

Αυτά είναι τα 6 πιο ενοχικά ζώδια γιατί τα… τρώνε οι τύψεις!

Ο μήνας του Λέοντα κάνει τις καρδιές να πάλλονται από… έρωτα!

Ποια είναι τα ζώδια… ψώνια με μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους;

Ελεύθερη βούληση ή μοίρα; Ποιος αποφασίζει τελικά για τη ζωή σου;

Λέων: 3 αλήθειες και 1 ψέμα για το… λαμπερό ζώδιο

Σχετικά άρθρα