Αστρολογική πρόβλεψη: Θα γίνουν πρόωρες εκλογές;

Σε ανύποπτο χρόνο, τον περυσινό Νοέμβριο, είχαμε ασχοληθεί με το θέμα των εκλογών και μπορείτε να διαβάσετε τα όσα «απίστευτα» γράφτηκαν τότε σε ένα άρθρο του κ. Ριζόπουλου με τον τίτλο «Πότε θα μπορούσαν να γίνουν εκλογές;» από το οποίο και παραθέτουμε αυτούσιο το απόσπασμά του.

«Ας δούμε τώρα τα δεδομένα στους χάρτες της Νέας Σελήνης των επόμενων μηνών, σημειώνοντας εξ αρχής την πληροφορία που μπορεί να ενδιαφέρει:
Σε πολλά από τα επόμενα φεγγάρια υπάρχει εμπλοκή της Δήμητρας, είτε με τα Φώτα, είτε με τον Ουρανό, ωστόσο μόνο σε δύο από αυτά φαίνεται πως το όλο σχήμα είναι πλήρες.
Συγκεκριμένα, στην Νέα Σελήνη του Απριλίου και την Νέα Σελήνη του Ιουλίου. Κι αν για την πρώτη υπάρχουν επιφυλάξεις σε σχέση με την εκλογική δυναμική της, για τη δεύτερη εκείνο που μπορώ να σημειώσω είναι απλά, ότι αν την «σκαπουλάρουμε» την Άνοιξη, πάμε για εκλογές μέσα στο κατακαλόκαιρο!
Με βάση αυτή τη φορά τη λογική, η 14η Ιουλίου (Κυριακή) δείχνει η πιθανότερη ημέρα για τη διεξαγωγή τους, με δεύτερη επιλογή την 21η Ιουλίου, μια ημέρα με συμβολικό περιεχόμενο αφού στις 23/7 κλείνουν 39 χρόνια από την Μεταπολίτευση…»

Πρόκειται για μια αστρολογική υπόθεση, απόλυτα τεκμηριωμένη, με… ονοματεπώνυμο και ημερομηνίες η οποία -όπως αναφέρει και ο ίδιος ο συνεργάτης μας- μένει να δούμε το αν και πως θα επιβεβαιωθεί.
Πηγή: www.astrology.gr

Σχετικά άρθρα