Πού… πρέπει να πας και τι οφείλεις να κάνεις στις διακοπές σου;

Ο Αύγουστος είναι εδώ και αυτό σημαίνει πως πιθανότατα ετοιμάζεις ήδη βαλίτσες για τις καλοκαιρινές σου διακοπές. Ναι, έφτασε η εποχή να απομακρυνθείς για λίγες ημέρες από το κλεινόν άστυ και να περάσεις μερικές στιγμές ξεγνοιασιάς και ξεκούρασης μακριά από το στρες της καθημερινότητας.

Αλήθεια όμως, είσαι σίγουρη πως ο καλοκαιρινός προορισμός που έχεις επιλέξει είναι ο ιδανικός για εσένα; Άραγε, κατά πόσο το ταξίδι που σχεδιάζεις μπορεί να ικανοποιήσει τις πιο βαθιές σου ανάγκες; Μπορεί να μην το γνώριζες αλλά το «κλειδί» για να ανακαλύψεις την απόλυτη ταξιδιωτική εμπειρία για εσένα βρίσκεται, και σε αυτή την περίπτωση, στο ζώδιό σου.

Ακόμη, λοιπόν, και αν δεν προλαβαίνεις να κάνεις, εν μέσω θέρους, την κράτησή σου για τον προορισμό των ονείρων σου, καλό είναι να λάβεις υπόψη σου τις παρακάτω πληροφορίες για τις επόμενες διακοπές σου -όποια εποχή και αν καταφέρεις να τις πραγματοποιήσεις.

Περιπέτεια στο φουλ για τον Κριό

Θέλεις να πρωτοπορείς σε κάθε τομέα και να ανακαλύπτεις συνεχώς νέες εμπειρίες. Η περιπετειώδης φύση σου θα σε οδηγήσει σε για δραστηριότητες όπως η ορειβασία και το sky diving. Στην περίπτωση, λοιπόν, που επιθυμείς οι επόμενες διακοπές σου να σου μείνουν αξέχαστες, πάρε την πρωτοβουλία να ταξιδέψεις ως το Νεπάλ για να κάνεις trekking, να πετάξεις ως το Βιετνάμ για να απολαύσεις μία κρουαζιέρα στον κόλπο Χα Λονγκ, να φτάσεις ως την Αφρική για να κάνεις σαφάρι ή να πας στη «μαγευτική» Αργεντινή για να κάνεις μαθήματα Τάνγκο. Φρόντισε απλώς να ταξιδέψεις μαζί με άτομα τα οποία έχουν την ίδια όρεξη για περιπέτεια!

Ρομαντικές εξορμήσεις πολυτελείας για τον Ταύρο

Οι ιδανικές διακοπές για εσένα ταυτίζονται απόλυτα με την έννοια της χαλάρωσης και δεν περιλαμβάνουν κάποιου είδους σωματικής δραστηριότητας στο «μενού» τους. Με την Αφροδίτη να κυβερνά το ζώδιό σου, δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι οι ιδανικοί προορισμοί για εσένα ξεχωρίζουν για τον ρομαντικό και ταυτόχρονα εξωτικό χαρακτήρα τους. Θα περάσεις υπέροχα, λοιπόν, αν αποφασίσεις να διασχίσεις την Ευρώπη με ένα πολυτελές και γρήγορο τρένο και να βιώσεις την απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης και γευσιγνωσίας σε μία βίλα στην Τοσκάνη. Με καλούς φίλους, ποιοτικές γαστρονομικές επιλογές και ένα «μαγευτικό» σκηνικό να απλώνεται μπροστά σου, θα μπορείς να γνωρίζεις με βεβαιότητα πως θα περάσεις τις καλύτερες διακοπές της ζωής σου.

Εξερεύνηση και διασκέδαση μαζί για τον Δίδυμο

Η έντονη φυσική περιέργεια του Δίδυμου τον οδηγεί συχνά σε ταξίδια αναζήτησης γεμάτα έντονες στιγμές. Βαριέται εύκολα οπότε, ο ιδανικός για εκείνον προορισμός πρέπει να του προσφέρει μία πληθώρα δραστηριοτήτων -όπως μία μέρα γεμάτη επισκέψεις σε μουσεία, έντονη νυχτερινή ζωή, μουσικά φεστιβάλ και εκθέσεις τέχνης. Η μακρινή Ινδία θα αποτελέσει αναμφίβολα ένα ταξίδι ζωής για εκείνον. Ωστόσο, κάθε ευρωπαϊκή πόλη με «πλούσια» ιστορία μπορεί να τον ικανοποιήσει εξίσου και να καλύψει την ανάγκη του για εξερεύνηση, διασκέδαση και φυσικά, μάθηση.

Ασφάλεια και άνεση δίπλα στο νερό για τον Καρκίνο

Με στοιχείο του το νερό, δεν είναι τυχαίο πως ένας προορισμός δίπλα στη θάλασσα ή ένα ποτάμι είναι ο ιδανικός για έναν Καρκίνο. Οι βουτιές σε μία παραλία και η βόλτα με ένα ποταμόπλοιο θα τον κάνουν να αισθανθεί μεγάλη ικανοποίηση κατά τη διάρκεια των διακοπών του. Ωστόσο, για να νιώσει ακόμη πιο άνετος, πρέπει να βρει και τον κατάλληλο χώρο διαμονής. Και ως ζώδιο που λατρεύει τη θαλπωρή του σπιτιού του, ένα οίκημα που μπορεί να του προσφέρει ένα αίσθημα ασφάλειας και άνεσης, είναι απαραίτητο για εκείνον. Η ανταλλαγή σπιτιών αποτελεί αναμφίβολα μία εξαιρετική επιλογή για να περάσει τις διακοπές του σε μία άλλη χώρα.

Επιλογές μόνο για μπον βιβέρ για τον Λέοντα

Λονδίνο, Παρίσι, Νέα Υόρκη. Σε ό,τι αφορά στον μπον βιβέρ Λέοντα, οι κορυφαίες μητροπόλεις του κόσμου αποτελούν τις ιδανικές επιλογές για ένα ταξίδι που θα τον αναζωογονήσει και θα τον κάνει να αισθανθεί πως απολαμβάνει τη ζωή του στο έπακρο. Λατρεύει την τέχνη και τον πολιτισμό και θέλει το πρόγραμμα των διακοπών του να περιλαμβάνει «πλούσιες» δραστηριότητες: Από παρακολούθηση θεατρικών παραστάσεων και φεστιβάλ κινηματογράφου μέχρι διασκέδαση στα πιο δημοφιλή νυχτερινά κέντρα. Φυσικά, θα δώσει μεγάλη προσοχή και στη θέμα της διαμονής του. Ο «βασιλιάς» του ζωδιακού κύκλου θέλει να μπορεί να απολαμβάνει κάθε άνεση. Το ξενοδοχείο του, λοιπόν, πρέπει να έχει τουλάχιστον ένα σπα, ενώ για να είναι σίγουρος πως αυτές οι διακοπές θα του μείνουν αξέχαστες, δεν θα παραλείψει να ταξιδέψει αεροπορικώς στην πρώτη θέση.

Οργάνωση και πολυτελείς εμπειρίες για τον Παρθένο

Για τον τελειομανή και απίστευτα οργανωτικό Παρθένο, οι ιδανικές διακοπές θέλουν ένα «πλούσιο» πρόγραμμα, από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Θα οργανώσει, λοιπόν, εκ των προτέρων επισκέψεις σε μουσεία και δραστηριότητες οι οποίες θα καλύψουν την μεγάλη «όρεξή» του για πολυτελείς και ταυτόχρονα καλλιτεχνικές εμπειρίες. Από μαθήματα οινογνωσίας πάνω σε ένα γιοτ μέχρι ένα σεμινάριο φωτογραφίας. Μία εξόρμηση σε κάποια ευρωπαϊκή πόλη με «πλούσια» ιστορία θα τον καλύψει και με το παραπάνω.

Τέχνη και ρομαντισμός για τον Ζυγό

Η ρομαντική και συνάμα καλλιτεχνική φύση του κοινωνικού Ζυγού τον θέλει να ταξιδεύει πάντα με καλή παρέα. Και η καλύτερη παρέα για εκείνον είναι ένας φίλος, ένα μέλος της οικογένειάς του και ακόμη καλύτερα, ένας ερωτικός σύντροφος. Λατρεύει την «καλή ζωή» και οτιδήποτε έχει σχέση με την τέχνη, για αυτό και οι διακοπές σε έναν προορισμό στον οποίο μπορεί να απολαύσει ρομαντικά δείπνα, καλλιτεχνικές δραστηριότητες, μουσική, πολυτελείς αγορές και χαλάρωση σε σπα, αποτελούν το «κλειδί» για να περάσει καλά

Εξερεύνηση σε μέρη εξωτικά για τον Σκορπιό

Ανήσυχο πνεύμα και λάτρης της εξερεύνησης. Ο Σκορπιός θα προτιμήσει να ταξιδέψει στα… λιγότερο ταξιδεμένα μέρη και ειδικότερα, σε εκείνα τα οποία θα του δώσουν την ευκαιρία να έρθει κοντά με διαφορετικούς πολιτισμούς. Ένας εξωτικός προορισμός που ενδείκνυται για περιηγήσεις διπλά σε πολιτιστικά μνημεία ή τη Φύση και ο οποίος βρίσκεται κοντά στη θάλασσα ή ένα ποτάμι (μιας και το Νερό είναι το στοιχείο του) συνιστά την καλύτερη επιλογή για έναν Σκορπιό -ακόμη και αν ταξιδέψει μόνος του αφού το solo travelling δεν τον τρομάζει. Στην περίπτωση που ανήκεις στο ζώδιο του Σκορπιού, λοιπόν, αξίζει να αρχίσεις να προγραμματίζεις ένα ταξίδι ζωής στα νησιά Γκαλαπάγκος ή μία κρουαζιέρα στον ποταμό Γιανγκτσέ, στην Κίνα!

Περιπέτεια και δράση για τον Τοξότη

Η περιπετειώδης φύση του Τοξότη και το ανεξάρτητο πνεύμα του επιτάσσουν να κάνει φέτος ένα ταξίδι γεμάτο περιπέτεια, επαφή με τη Φύση, εξερεύνηση και στιγμές που «ανεβάζουν» την αδρεναλίνη. Από πεζοπορία στο Μάτσου Πίτσου σε trekking στο Γκραντ Κάνυον και περιπετειώδεις εξορμήσεις στη Γουατεμάλα και την Ουγκάντα. Οι επιλογές είναι πολλές.

Ιστορία και πρόγραμμα για τον Αιγόκερω

Η σταθερότητα αποτελεί αναμφίβολα ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του Αιγόκερου. Σίγουρα, λοιπόν, δεν είναι τυχαίο πως ως ζώδιο της Γης, αναζητά τη σταθερότητα ακόμη και στα ταξίδια του, ενώ ως λάτρης του προγράμματος και της οργάνωσης, θέλει να σχεδιάζει λεπτομερώς κάθε στιγμή των διακοπών του. Η ιστορία κεντρίζει το ενδιαφέρον του οπότε, ο ιδανικός για εκείνον προορισμός βρίσκεται σε μία χώρα με «πλούσιο» πολιτισμό και ιστορία, όπως η Αίγυπτος.

Νέες κουλτούρες και καινούριες γνωριμίες για τον Υδροχόο

Για να περάσει καλά στις διακοπές του, ο Υδροχόος πρέπει να μείνει μακριά από τις τουριστικές ορδές. Αν και είναι αρκετά επικοινωνιακός και του αρέσει να κάνει νέες γνωριμίες όπου και αν βρίσκεται, η επαφή με τους ντόπιους και όχι με τους τουρίστες είναι εκείνη που θα τον «γεμίσει». Ένα ταξίδι στη μακρινή Βραζιλία, την Αλάσκα ή την Ταϊλάνδη αποτελεί μία υπέροχη επιλογή για εκείνον αφού θα διεγείρει το μυαλό και τις αισθήσεις τους και την ίδια ώρα, θα εξάψει την έντονη περιέργειά του και θα τον βοηθήσει να έρθει σε επαφή με νέες κουλτούρες και παραδόσεις -κάτι που πραγματικά θα τον ενθουσιάσει.

Ηρεμία και πνευματικότητα για τον Ιχθύ

Για τον ονειροπόλο Ιχθύ, ο ιδανικός ταξιδιωτικός προορισμός θα του επιτρέψει να βιώσει ένα πολύτιμο αίσθημα ηρεμίας που θα «γεμίσει» την ψυχή του. Από ένα Σαββατοκύριακο για σπα και χαλάρωση λίγο έξω από την πόλη σε ένα πνευματικό ταξίδι σε κάποιο θιβετιανό μοναστήρι, μία εξόρμηση στην Αίγυπτο με τις «πλούσιες» αρχαιότητες ή ακόμη και το Στόουνχεντζ. Όλα «παίζουν» για τον Ιχθύ. Αρκεί να μπορέσει μέσα από αυτό το ταξίδι να έρθει πιο κοντά με τον εαυτό του, να διευρύνει τους ορίζοντες του και να ηρεμήσει. Αυτό σημαίνει πως κάθε τουριστικός και πολυσύχναστος προορισμός πρέπει να βγει από τη λίστα του!

Πηγή: www.astrology.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Μην το ξεχνάς: Αυτό είναι το πιο θετικό σου χαρακτηριστικό

Αυτά είναι τα 6 πιο ενοχικά ζώδια γιατί τα… τρώνε οι τύψεις!

Ο μήνας του Λέοντα κάνει τις καρδιές να πάλλονται από… έρωτα!

Ποια είναι τα ζώδια… ψώνια με μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους;

Ελεύθερη βούληση ή μοίρα; Ποιος αποφασίζει τελικά για τη ζωή σου;

Λέων: 3 αλήθειες και 1 ψέμα για το… λαμπερό ζώδιο

Σχετικά άρθρα