Σάντουιτς στο σεξ: Δυο άνδρες ταυτόχρονα μέσα της (+18) thumbnail

Σάντουιτς στο σεξ: Δυο άνδρες ταυτόχρονα μέσα της (+18)

Οι φαντασιώσεις είναι ένα από τα μέσα πού χρησιμοποιούν οι άνθρωποι για να ξεφύγουν από τη φθορά των σεξουαλικών σχέσεων και την έλλειψη ηδονής. Σκηνοθεσία μιας φαντασματικής σεξουαλικότητας, αναπαράσταση πραγμάτων πού δεν μπορούν ή δε θέλουν να βιώσουν τα άτομα, μεταβατική χίμαιρα πού αφήνει το ασυνείδητο να απαλοχαϊδεύεται μέ ένα όνειρο/εφιάλτη, λόγος σκοτεινός και μυστηριώδης πού επαληθεύεται μέσα στη φαντασία, σενάριο βίαιο πού αίρει τις απαγορεύσεις, έκλυση πού ξεφεύγει από τον καθημερινό κόσμο, οθόνη προστατευτική πού ξορκίζει το φόβο, εσωτερικές επιδείξεις πού αφήνουν να προβάλει ένα κομματάκι ενεργητικότητας, προφανή ψεύδη πού ανατρέπουν τη συμβατικότητα, ελευθερώτρια ίντριγκα πού γαληνεύει, ψέμα πού λέει την αλήθεια…Οι φαντασιώσεις είναι όλα αυτά μαζί, σκοτεινές εικόνες τής φαντασίας, στερεότυπες εμπνεύσεις, οργανωμένος λόγος, μεταμφιέσεις τής σιωπής, η βουβαμάρα πού ξεσπάει.


Κείμενο της ψυχοθεραπεύτριας Σουζάν Ορέρ 


Σελίδες και σελίδες φαντασιώσεων στις μαρτυρίες πού λάβαμε.  Μπήκαμε στον πειρασμό να κατατάξουμε τις φαντασιώσεις κατά θέματα, ή τουλάχιστον κατά τα πιο προφανή και βίαια θέματα, αλλά θά χρειαζόταν νά κόψουμε, να περιορίσουμε, να απομονώσουμε.


Και οι περισσότερες φαντασιώσεις δεν θα γράφονταν γιατί δεν θα μπορούσαν να βρουν θέση στην κατάταξη αυτή, μια και οι γυναίκες φαντάζονται πολύ διαφορετικά πράγματα…Πολύχρονα ταμπού πλημμυρίζουν το ασυνείδητο των ανθρώπων. Καλύτερα κι από νόμους, αυτές οι αναστολές ρυθμίζουν τις σεξουαλικές συμπεριφορές.


ΧΑΡΑ 28 ετών, παντρεμένη


«Φαντάζομαι πώς είμαι σ' ένα δάσος το καλοκαίρι. Κάνω ιππασία κι ο ιδρώτας μου ανακατεύεται με τού αλόγου. Κοντά σ' ένα δέντρο δυο άνδρες με περιμένουν, όπως κάθε βδομάδα, να έρθω. Κάνει πολύ ζέστη. Με φιλούν και με χαϊδεύουν με φιλούν στο στόμα και στο στήθος, το ένα αγόρι περνάει το χέρι του στο σλίπ μου και χαϊδεύει την κλειτορίδα μου. Αυτοί οι δυο άνδρες μου κάνουν έρωτα σάν θεοί. Ηδονίζομαι, τούς δίνω από 100 φράγκα στον καθένα, είναι ευτυχισμένα κι εγώ τό ίδιο.


ΚΑΤΕΡΙΝΑ 35 ετών, παντρεμένη


«Το φύλο μου είναι ένα ζωντανό σάρκινο λουλούδι που κάποιος φιλάει με πάθος. Ή ένας άντρας με χαϊδεύει με το φύλο του σε στύση και με μουσκεύει. Είναι υπηρέτης μου. Ονειρεύομαι επίσης προκλητικά φουστάνια, φανταστικά ντεκόρ, υπέροχους κήπους, ρομαντικά ξωκλήσια, αρχαίους ναούς, μαλακά ρούχα πού διευκολύνουν την επαφή με το σώμα, υποχρεωτικές συναντήσεις, αλλά γεμάτες γοητεία τρυφερότητα και γλύκα» Πολλές φορές φαντασιώνομαι να μου κάνουν έρωτα πολλοί άνδρες ταυτόχρονα'


ΒΑΛΙΑ 34ετών, παντρεμένη, παιδί


«Φαντάζομαι πώς είμαι με έναν σύντροφο σε μια συγκέντρωση πολύ σπουδαίων ανδρών πού έχουν έρθει ως θεατές και με κοιτάζουν με την επιθυμία να μού κάνουν έρωτα. Μού αρέσει να με κοιτάζουν οι άντρες γιατί έτσι συνειδητοποιώ καλύτερα την παρουσία μου και ικανοποιούμαι περισσότερο».


AdTech Ad

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X