Οι ερωτικές ημερήσιες προβλέψεις 1/7

Ερωτικό ωροσκόπιο 27/6

ΚΡΙΟΣ

Η Δευτέρα από μόνη της σαν μέρα σας ξενερώνει απίστευτα, ιδιαίτερα αν προέρχεστε από ένα ξέσαλο σαββατοκύριακο, αφού νιώθετε ότι ξαναμπαίνετε στη ρουτίνα. Και απ’ ότι φαίνεται αυτή τη διάθεση βγάζετε και στα ερωτικά σας, αφού νιώθετε σαν την παροιμία που λέει «της νύχτας τα καμώματα τα βλέπει η μέρα και γελά».

ΤΑΥΡΟΣ

Κοντεύετε να σκάσετε σήμερα από τα νεύρα σας, αφού τίποτα δε φαίνεται να σας κάθεται. Πάνω που είχατε κατασταλάξει σε κάποιο πλάνο δράσης προκειμένου να καταφέρετε να είστε με το άτομο που σας ενδιαφέρει ή να περάσετε λίγο χρόνο με το σύντροφο, προκύπτει το ένα θέμα μετά το άλλο και όλο σας το πρόγραμμα πάει στράφι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πάλι μπλεχτήκατε χωρίς να το καταλάβετε σε μια ερωτική κατάσταση που δεν βγάζει πουθενά. Το κακό είναι ότι το καταλαβαίνετε κατόπιν εορτής, οπότε δεν είναι και εύκολο να το μαζέψετε. Γι’ αυτό και σήμερα ίσως αναζητήσετε τη βοήθεια ή τη συμπαράσταση ενός φίλου σας μήπως και βρείτε κάποια λύση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι ανάγκες σας εδώ και καιρό δείχνουν ότι δε συμπίπτουν με αυτές του συντρόφου σας και μπορεί όλο αυτό να προκαλεί μεταξύ σας διαφωνίες ή και διαμάχες. Είναι πολύ πιθανόν ένα ακόμη πρόβλημα να βγει στην επιφάνεια σήμερα που θα σας κάνει να αναρωτηθείτε, αν όντως μπορείτε να είστε εσείς οι δυο ένα.

ΛΕΩΝ

Ενδεχομένως κάποιες πληροφορίες που ίσως φτάσουν στα αφτιά σας σήμερα σχετικά με ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά ή έχετε σχέση να μην είναι και οι καλύτερες. Όχι ότι δεν είχατε τις υποψίες σας αλλά κάπου ελπίζατε με τη βοήθεια και της Αφροδίτης στο ζώδιό σας, να έχετε άδικο και να μην ισχύουν γι’ αυτό και στενοχωριέστε περισσότερο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο μήνας δεν ξεκίνησε και πολύ καλά για σας, αφού αλλιώς περιμένατε το βράδυ σας κι αλλιώς καταλήγει. Κάποια έκτακτα έξοδα που προκύπτουν ή ένα πρόβλημα στη δουλειά σας χαλάει τη διάθεση και πριν καν το καταλάβετε ενδέχεται να ξεκινήσει ένα ψυχροπολεμικό κλίμα που θα έχει σαν κατάληξη γυρισμένες πλάτες στο κρεβάτι.

ΖΥΓΟΣ

Το γεγονός ότι κάνετε γενναίες προσπάθειες να ξεφορτωθείτε κάποια σφάλματα ή συμπεριφορές του παρελθόντος ώστε να γίνει μια καινούργια αρχή, δε σημαίνει ότι τα προβλήματα αυτόματα σταματούν να υπάρχουν. Με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο σήμερα θα αντιληφτείτε ότι ακόμα έχετε πολύ δουλειά να κάνετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχετε νιώσει ήδη στο πετσί σας ότι τα πράγματα, τουλάχιστον για κάποιους από σας φέτος είναι αρκετά δύσκολα αλλά αυτό δε σημαίνει ότι το αποδέχεστε αδιαμαρτύρητα. Απλά με τον Κρόνο στο ζώδιό σας αισθάνεστε λίγο σαν να έχετε χάσει την ερωτική σας φόρμα, αφού αναγκάζεστε να ασχολείστε με όλα τα άλλα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ χειρότερα κι αυτό δεν είναι παρηγοριά αλλά η πραγματικότητα. Μπορεί να στενοχωριέστε για την ατυχή κατάληξη ενός ερωτικού σας θέματος σήμερα αλλά σκεφτείτε ότι, αν είχε περάσει περισσότερο χρόνος, θα ήταν πιο δύσκολο για σας οπότε πηγαίνετε παρακάτω.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Επειδή έχετε πάρει πλέον απόφαση ότι τα πράγματα στα ερωτικά σας είναι ρευστά, αν γίνεται κάτι καλό, προσπαθείτε να είστε συγκρατημένοι και να μην πιάνετε τους χορούς και τα πανηγύρια. Γι’ αυτό και σήμερα είστε προετοιμασμένοι για ό, τι συμβεί, αν και εσείς με τον Κρόνο είστε κολλητοί εδώ και χρόνια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γκρίνια, τσακωμοί και προβλήματα από το πουθενά ενδέχεται σήμερα να ταράξουν τη σχέση σας αλλά εσείς προσπαθείτε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας για να μην φτάσετε στα άκρα. Προς το παρόν αποπειραθείτε να χρησιμοποιήσετε όλη σας την μαεστρία για να ηρεμήσετε τα πνεύματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Δεν είστε ακόμα έτοιμοι να αντιμετωπίσετε την πραγματικότητα σε ένα ερωτικό σας θέμα η οποία φαίνεται να σας χτυπά επίμονα την πόρτα σήμερα. Ωστόσο, αυτή καταφέρνει να εισβάλει μέσα σας και να σας ταρακουνήσει, αδιαφορώντας για το αν σας αρέσει ή όχι κι ίσως σας ωθήσει να πάρετε κάποιες αποφάσεις.

Πηγή: www.astrology.gr

Σχετικά άρθρα