Οι προβλέψεις της Δευτέρας!

Ας ξεκινήσουμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία και πάντα να σκέφτεστε ότι ο άνθρωπος έχει τέτοια δύναμη που αν πραγματικά το θελήσει να αλλάξει την ζωή του, είναι σίγουρο ότι θα καταφέρει. Απλά τολμήστε το! Τη δύναμη πάντως την κατακτάτε προχωρώντας.

Γράφει η Μπέλλα Κυδωνάκη

 

Κριός

Είστε αποφασισμένοι να προχωρήσετε μπροστά και να εκτελέστε κάποια σχέδια που έχετε ήδη στο μυαλό σας. Οι συζητήσεις που θα έχουν υπόβαθρο συναισθηματικό μπορεί να σας επηρεάσουν και να φανείτε ξαφνικά ή ότι ματαιοπονείτε ή ότι επηρεάζεστε άμεσα από ενοχές και συναισθηματικούς εγκλωβισμούς. Η οικογένειά σας θα παίξει αυτόν τον ρόλο γιατί θα επανέρθει ένα πρόβλημα που είναι προς επίλυση. Ίσως να αφορά ένα ακίνητο ή ένα συγγενικό σας πρόσωπο. Η σχέση με Καρκίνο πιθανόν να περάσει κρίση. Προσέξτε τον τρόπο που θα χειριστείτε τα οικονομικά σας.

Ταύρος

Προσπαθείτε για το ακατόρθωτο. Το νιώθετε ότι σας έχει βγει δύναμη και διάθεση ξεκαθαρίσματος για αυτό πιθανόν να μην ανεχτείτε κάτι που γίνεται κατ’ επανάληψη και σας ενοχλεί. Η σχέση με έναν Ζυγό θα δραστηριοποιηθεί περισσότερο. Κυρίως αν υπάρχει μέσα στον εργασιακό σας χώρο μπορεί να σας ενώσουν κοινές εργασίες και να έρθετε πιο κοντά. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο μπορεί να πιέζεστε από πολλά εσωτερικά θέματα του σπιτιού σας και να προσπαθείτε να τους ευχαριστήσετε όλους.

Δίδυμοι

Έχετε ευκαιρίες να αποδείξετε περισσότερο τον εαυτό σας και τις δυνατότητες σας. Για αυτό σταματήστε να χάνετε τον χρόνο σας σκεφτόμενοι πως θα γίνει το ένα ή το άλλο. Εκμεταλλευτείτε την ενέργεια του Άρη που είναι στο ζώδιό σας για να δυναμώσετε και να δράσετε κατάλληλα. Τώρα σας ανοίγεται κάτι καλό που μπορεί να μην το έχετε δει ακόμα γιατί περιμένετε κάτι διαφορετικό και περισσότερο στα μέτρα σας. Η σχέση με έναν Σκορπιό θα μπει σε καλύτερη φάση γιατί θα υπάρχει μεγαλύτερο πάθος μεταξύ σας.

Καρκίνος

Έχετε γυρίσει πίσω και νοσταλγείτε πράγματα είτε από την οικογένειά σας είτε από μνήμες με ένα πρόσωπο. Κρατήστε όλα αυτά μέσα στην καρδιά σας και μην αφήνετε να σας χαλάνε το τώρα. Η ευαισθησία σας μερικές φορές δεν βοηθάει στο να κτίσετε κάτι καινούργιο. Επειδή σχεδόν πάντα λειτουργείτε με φλασιές και ισχυρή διαίσθηση καλό είναι να μένετε και λίγο με τον εαυτό σας για να προστατεύεστε αλλά μην το παρακάνετε. Έχετε ανάγκη και την επαφή με τους άλλους ανθρώπους.

Λέων

Μπαίνετε σιγά-σιγά σε καλύτερη φάση, αφού θα έχετε τύχη από τις κινήσεις που θα δημιουργήσετε εσείς με προσωπικές σας πρωτοβουλίες. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες μπορεί να νιώθετε μια πίεση για να είναι όλα στην εντέλεια. Ίσως ένα κομμάτι από το παρελθόν σας που σχετίζεται και με οικονομικά κοινά συμφέροντα να σας επηρεάζει τόσο πολύ ώστε να σας χαλάει την διάθεση. Μην κολλάτε όμως εκεί και μην διαλέξετε το άσχημο για να θυμάστε. Εστιαστείτε σε αυτό που θέλετε να κάνετε και όχι σε αυτό που δεν έχετε κάνει.

Παρθένος

Είστε σε ιδιαίτερη φάση και ίσως να τα πείτε έξω από τα δόντια σε κάποια άτομα που μερικές φορές παρεκτρέπονται. Ο Καρκίνος και οι υποθέσεις του μπορεί να σας ενοχλούν αλλά πρέπει να βοηθήσετε απαραιτήτως, κυρίως αν είναι μέλη της οικογενείας σας. Μια κρυφή σχέση που είχε μπει στον πάγο τόσο καιρό τώρα ξαφνικά μπορεί να κάνει την εμφάνισή της και το ενδιαφέρον από την πλευρά του άλλου προσώπου να σας συγκινήσει ιδιαιτέρως. Ένα μεγαλύτερο πρόσωπο μπορεί να έχει αναλάβει να είναι ο μέντοράς σας και μερικοί από εσάς το χρειάζεστε ιδιαίτερα.

Ζυγός

Έχετε αποφασίσει να τραβήξετε κόκκινες γραμμές στο παρελθόν σας και καλά θα κάνετε. Μια οικονομική απαίτηση μπορεί να μην σας αφήνει να χαρείτε την κοινωνική σας εύνοια ή γενικά την ζωή σας. Ίσως θα πρέπει να αναθεωρήσετε πολύ περισσότερο κάποιες σχέσεις ή κάποιες αξίες στην ζωή σας για να μπορείτε να επιβιώσετε αυτές τις εποχές. Το εξωτερικό θα συνεχίσει για ένα διάστημα να είναι πόλος έλξης για εσάς. Σκεφτείτε το, ιδιαίτερα αν έχετε ήδη κάνει τα πρώτα βήματα. Κυρίως αν ασχολείστε με εμπόριο ή σκέφτεστε την εξέλιξη των σπουδών σας.

Σκορπιός

Έχετε αναλάβει τον ρόλο του ατόμου που συντονίζει και γενικά κάνει κινήσεις για το καλό της οικογένειάς του. Αυτό σας πηγαίνει αλλά συγχρόνως μπορεί να σας φρενάρει στο να ζήσετε κάτι καλό για τον εαυτό σας. Οι φίλοι είναι σημαντικοί για σας για αυτό φροντίστε πάντα να έχετε δίπλα σας καλά άτομα. Δεν χρειάζεται να είναι πολλοί. Λίγοι και καλοί θα σας βοηθήσουν να εκφράσετε ελεύθερα τις κρυμμένες συναισθηματικές σας πτυχές. Αλλά αν έχετε θέματα εμπιστοσύνης, καλύτερα την καρδιά σας να την αφιερώσετε μόνο στις συμπαντικές δυνάμεις και μετά δεν θα υπάρχει θέμα προδοσίας.

Τοξότης

Είναι αναγκαίο να έχετε δύναμη για να πετάξετε το τόξο σας ψηλά. Επειδή τώρα σιγά-σιγά βγαίνετε από το τέλμα και το πρόβλημα των τελευταίων ετών είναι σημαντικό με τις δυνάμεις που σας έχουν απομείνει να δομήσετε μια καλύτερη πραγματικότητα και να πατήσετε πιο γερά στα πόδια σας. Το στέρεο έδαφος είναι απαραίτητο για την υπάρχουσα στιγμή. Οι συνθήκες εργασίας σας μπορεί να είναι σκληρές και επίπονες και εσείς να κουράζεστε πάρα πολύ αλλά συγχρόνως, επειδή νιώθετε ότι κάνετε κάτι πολύ καλό, θα σας αποδώσει καρπούς.

Αιγόκερως

Είστε στα μέσα και στα έξω. Επειδή έχετε κάνει πολλές κινήσεις τον τελευταίο καιρό και πολλά πράγματα έχουν έρθει τούμπα τώρα μπορείτε να ηρεμήσετε για λίγο γιατί θα σας παρουσιαστούν οι ευκαιρίες χωρίς όμως να κάνετε κάτι το ιδιαίτερο. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα δουλέψετε, απλά θα είναι πιο μεθοδευμένα. Αποφύγετε τις συγκρούσεις για θέματα οικονομικά αλλά και για απόψεις που μπορεί να σας δημιουργήσουν προβλήματα. Μερικές φορές βγάζετε δικά σας συμπεράσματα τα οποία είναι πολύ υποκειμενικά και ίσως να γίνουν λάθη.

Υδροχόος

Ασχολείστε περισσότερο με το πώς θα βάλετε τα πράγματα σε μια δυναμική που αφορούν μόνο δικά σας κομμάτια. Αυτό μερικές φορές είναι δύσκολο γιατί εσείς πάντα είστε άτομα της ομάδας και σπάνια αυτονομείστε. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν περνάτε την ατομικότητά σας με τον δικό σας συγκεκριμένο τρόπο. Μπορεί να απαιτήσετε για σας κάποια οικονομικά οφέλη που ίσως ντρεπόσασταν να διεκδικήσετε. Η σχέση με ένα Λιοντάρι κυρίως του πρώτου δεκαημέρου μπορεί να μείνει μέχρι και σήμερα λίγο παγωμένη γιατί υπάρχουν κάποια θέματα αξιών που θα πρέπει να ξεκαθαριστούν άμεσα και από τις δυο πλευρές.

Ιχθύες

Αγωνίζεστε για να αλλάξετε κάποια κακώς κείμενα στα οικονομικά σας. Ίσως ξαφνικά ξυπνήσετε και δείτε ρεαλιστικά τι πρέπει να κάνετε. Η διάθεσή σας πάντως είναι θετική για να τα αλλάξετε όλα. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες δεν έχετε όμως την ευχέρεια να τα δείτε έτσι εύκολα γιατί από την μια υπάρχει η υπεραισιοδοξία και από την άλλη ένα πέπλο που σας σκοτεινιάζει και τα βλέπετε όλα με κάλυψη. Σίγουρα αυτό είναι δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο. Όπου ακούτε πράγματα που είναι εξωπραγματικά ή σας υπόσχονται κέρδη τρελά να ξέρετε ότι δεν είναι αλήθεια.

Πηγή: Astrology.gr

 

Σχετικά άρθρα