Ανάδρομος Ερμής: Οδηγός… επιβίωσης – Τι να ΜΗΝ κάνεις

Από τις 9 του μήνα ο Ερμής είναι ανάδρομος στον Λέοντα. Μην μπεις καν στον κόπο να κάνεις σχέδια ή να ξεκινήσεις οτιδήποτε καινούριο.

Και αν αυτό σου ακούγεται υπερβολικό, ε, βάστα να δεις τι έχει να γίνει κατά τη διάρκεια του ανάποδου Ερμή!

Ότι έχεις να πεις, κατάπιε… το!

Ότι σκέφτεσαι, φτύστο! Κυριολεκτικά, καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς. Κι επειδή μέχρι τις 19 του μήνα ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον Λέοντα, μεγάλες κουβέντες θα ξεστομίζεις, μεγάλους μπελάδες θα βρίσκεις. Από τις 20 και μετά, ότι κι αν λες, θα ακούγεται σαν ένα διαρκές παράπονο που θα σπάει νεύρα! Από το καλό στο καλύτερο σε πάω!

Το ένστικτό σου θα σε προδώσει

Όχι γιατί είναι απαίσιο ή κακό ή γιατί σε εγκατέλειψε, αλλά γιατί το μυαλό σου και τα ροκανίδια του, θα μπαίνουν στην μέση και θα χαλάνε την συνταγή…

Ετοιμάσου να κάνεις μπούρδες

Το εννοώ. Βλακείες, αστοχίες, πες το όσο κομψά θέλεις, αλλά μια φορά, δεν την γλυτώνεις. Θέλεις να σου θυμίσω ότι στις 17 έχουμε και μια έκλειψη στον Αιγόκερω; Πως να γλυτώσουμε τις… χαζομαρίτσες; Όλοι θα κάνουμε κι όλοι θα γίνουμε θύματα τους. Ουφ κουράστηκα ήδη…

Μην κάνεις αγορές

Το κινητό σου, το αυτοκίνητο σου, ο υπολογιστής σου, ο σύντροφός σου, η φιλενάδα σου, ό,τι αγοράσεις (ιδιαίτερα ηλεκτρονικό), δεν θα πηγαίνουν καλά και θα χάνουν στροφές. Μην διανοηθείς ούτε για πλάκα να πας να αγοράσεις κανένα αυτοκίνητο ή κινητό, μήτε να υπογράψεις κανένα συμβόλαιο.

Πώς το διαχειρίζεσαι;

Κρατάς μικρό καλάθι, τη γλώσσα σου δεμένη και τις προσδοκίες σου ρεαλιστικές. Ό,τι είναι να πάει στραβά, θα πάει. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεσμεύεσαι να… παντρευτείς το όποιο λάθος. Παίρνεις βαθιά ανάσα και μόλις ο ανάδρομος τελειώσει και πάει στο καλό, στις 2 του Αυγούστου, κάνεις ένα ωραίο restart, δηλαδή, μια ωραία επανεκκίνηση!

Πηγή: www.astrology.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Ποια είναι εκείνα τα ζώδια τα οποία ζητούν «συγγνώμη»;

Ποιος είναι ο χειρότερος φόβος των ζωδίων σε μια σχέση;

Φτιάξε τη βαλίτσα σου και… ανακάλυψε τον χαρακτήρα σου!

Ποιοι πλανήτες είναι ανάδρομοι και τι σημαίνει αυτό;

Πόσο μπορεί να κρατήσει η καλοκαιρινή σου σχέση;

Ζώδια και σεξ: Μάθε τι ταιριάζει στον ερωτικό σου παρτενέρ!

Σχετικά άρθρα