Οι προβλέψεις της Τρίτης!

Να είσαι ευτυχισμένος για αυτή την στιγμή. Αυτή η στιγμή είναι η ζωή σου.

Γράφει η Μπέλλα Κυδωνάκη

 

Κριός

Προσπαθείτε να εδραιώσετε μια νέα κατάσταση η οποία δεν σας είναι και πολύ εύκολη. Είναι χρήσιμο να είστε σταθεροί και ξεκάθαροι σε κάποιες απόψεις για να μπορέσετε να κερδίσετε ακόμα και σε μια υπόθεση ρίσκου. Η σχέση με έναν Σκορπιό μπορεί να είναι κατά κάποιο τρόπο απόλυτη και ίσως να πιέζεστε από την συμπεριφορά του. Είναι σημαντικό να είστε όσο μπορείτε πιο ανοικτοί στις προκλήσεις και στην νέα επικοινωνία, κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο.

Ταύρος

Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα νιώσετε ότι θα πρέπει να είστε συναισθηματικά πολύ υπεύθυνοι . Η σύνδεση με το παρελθόν μπορεί να σας φέρει ένα στένεμα ψυχολογικό γιατί ναι μεν έχετε δεδομένη την αξία σας αλλά από την άλλη χρειάζεται να δουλέψετε σκληρά για την απόδειξή της. Υπάρχει όμως ένα καλό κομμάτι που θα πρέπει να το εκμεταλλευτείτε γιατί θα έχετε συναισθηματική σταθερότητα και θα είστε επικεντρωμένοι σε υλικό επίπεδο. Ευτυχώς παρ’ όλες τις αντιξοότητες, έχετε ιδεώδη που δεν θα αλλάζουν.

Δίδυμοι

Θα προτιμήσετε να δουλέψετε με μοναχικότητα ή απομονωμένοι από τις πολλές επαφές. Μια μυστική ερωτική υπόθεση που σχετίζεται και με έναν Σκορπιό ίσως να σας εμποδίσει να εκφραστείτε όπως θέλετε και να κάνετε κινήσεις που δεν θα σας φανερώσουν. Η σκέψη σας πάντως θα είναι εστιασμένη σε μια συναισθηματική υπόθεση η οποία αφορά στο παρελθόν σας και ίσως να είστε αρκετά ευσυγκίνητοι και πιθανόν μυστικοπαθείς. Η διάθεσή σας για βοήθεια σε άτομα που έχουν πρόβλημα θα σας κάνει περισσότερο φιλάνθρωπους.

Καρκίνος

Αναγνωρίζετε σιγά-σιγά την δύναμή σας η οποία σας οδηγεί σε πιο καλή κατάσταση. Οι ελπίδες σας έχουν αναπτερωθεί. Μερικοί ήδη νιώθετε μια μεγάλη εσωτερική αισιοδοξία χωρίς συγκεκριμένο λόγο και από αυτό και μόνο κινείστε με θετικότητα. Ένα ερωτικό παιχνίδι που έχετε ξεκινήσει παρόλο που πάει καλά τουλάχιστον από την άλλη πλευρά, εσείς μπορεί να έχετε ένα φόβο γιατί δεν μπορείτε να εμπιστευτείτε εύκολα. Το καλό είναι ότι αυτή η φοβία θα αρχίσει κάπως να φεύγει γιατί θα γίνετε πιο ρεαλιστές. Ένας φίλος που μπορεί να είναι Ταύρος είναι πολύ κοντά σας αλλά εσείς είστε κάπως απόλυτοι μαζί του.

Λέων

Η προσωπική σας θεωρία για θέματα οικονομικής διαχείρισης θα σας βγει πολύ έντονα, για σήμερα τουλάχιστον και κυρίως σους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο. Θα έχετε μια απόσταση από όλους και από όλα. Πιθανόν να σας φανούν όλα δύσκολα και ανυπέρβλητα. Παρόλο όμως που η Αφροδίτη στον Λέοντα θα σας δίνει τα θετικά της μηνύματα, εσείς θα είστε κάπως απόλυτοι. Ίσως να γίνετε εν μέρει συμφεροντολόγοι και ιδιαίτερα πρακτικοί. Η σχέση με ένα Ταύρο ίσως να περάσει από μια πίεση ή μια διαφορετική αξιολόγηση. Πάντως δεν είναι καλή περίοδος να βγάλετε συμπεράσματα και κυρίως σε συναισθηματικό επίπεδο.

Παρθένος

Το οικονομικό πλάνο που θα κάνετε για την οικονομική σας εξασφάλιση θα έχει και μια νότα διαισθητικής καθοδήγησης. Σίγουρα θα αναζητήσετε συγκεκριμένη ποιότητα μέσα στις επαφές σας. Η εξιδανίκευση κάποιων καταστάσεων και κυρίως με έναν Καρκίνο μπορεί να μην σας βοηθήσει να δείτε άμεσα την αλήθεια αλλά θα είναι σημαντικό να κάνετε ένα βήμα παρά να παραμένετε αδρανείς. Θα καταφέρετε σε πολύ πιο γρήγορο χρόνο να επιλύσετε κάποια προβλήματα που σχετίζονται με φίλους ή με μια ομάδα. Η επιστροφή ενός Αιγόκερω θα σας ανεβάσει τον πήχη ψηλά.

Ζυγός

Χρειάζεται να κάνετε κάποιες ιδιαίτερες κινήσεις που θα σας φέρουν κοντά σε μια συνεργασία η οποία έχει και ρεαλιστικό χαρακτήρα. Τα οικονομικά δείχνετε ότι δεν σας ενδιαφέρουν τόσο πολύ αλλά βάζετε προτεραιότητα στις σχέσεις. Αυτό βέβαια ενδόμυχα δεν είναι ζητούμενό σας γιατί δεν ξέρετε πώς να γεφυρώσετε την διαφορά σχέσεων και οικονομικών. Τώρα ίσως να νιώσετε αδικημένοι από μια συνεργασία ή από ένα κοινό οικονομικό θέμα. Οι συναισθηματικές σας απαιτήσεις σίγουρα θα σας δημιουργήσουν μεγαλύτερες ευαισθησίες, κυρίως αν σχετίζεστε με Ταύρο ή Καρκίνο.

Σκορπιός

Μπορεί να νιώσετε οικονομική ανασφάλεια την οποία θα την μοιραστείτε με τα πολύ στενά σας άτομα. Έχετε πάντως την πλήρη εξασφάλιση σε κάποια θέματα την οποία δεν μπορείτε εύκολα να την αξιολογήσετε σαν καλή. Γενικά το άγχος που έχετε μερικές φορές δεν σας αφήνει να κάνετε σωστές κρίσεις. Χρειάζεται να χαλαρώσετε και να πιστέψετε στο καλό και τότε θα γίνουν τα πράγματα πολύ καλύτερα, αφού εσείς είστε οι δημιουργοί όλων των υποθέσεων σας. Η σχέση με έναν Ταύρο μερικές φορές περνάει δυσκολίες και ίσως η απολυτότητα και από τις δυο πλευρές να μην βοηθάει καθόλου την κατάσταση.

Τοξότης

Προσπαθείτε να εξασφαλιστείτε από μια οικονομική κατάσταση η οποία αρκετές φορές σας αγχώνει, άσχετα αν δεν το δείχνετε. Η καθημερινότητά σας ίσως να είναι κάπως δύσκολη γιατί θα έχετε πολλές δουλειές σε πρακτικό επίπεδο κι αυτό συνήθως σας κουράζει αλλά και σας αποσυντονίζει κυρίως αν είναι θέματα σπιτιού και οργάνωσης. Ενώ δράτε γρήγορα δεν μπορείτε για πολύ την κλεισούρα γιατί μερικές φορές πνίγεστε. Μην αφήνετε όμως κάποιες υποχρεώσεις σας στον αέρα γιατί μετά θα μαζευτούν πολλές και θα είναι πιο δύσκολο να τις συμμαζέψετε. Η υπόθεση με έναν Καρκίνο μπορεί να λυθεί πιο εύκολα τώρα.

Αιγόκερως

Νιώθετε ότι μπορείτε να τα φέρετε βόλτα και να καταφέρετε πολλά πράγματα, τονίζοντας τις ερωτικές σας υποθέσεις. Επειδή θα έχετε διάθεση να προστατέψετε τον εαυτό σας, πιθανόν να κάνετε καλύτερη τοποθέτηση απέναντι σε ένα πρόσωπο ή να έχετε από διαίσθηση τον σωστό τρόπο να αντεπεξέλθετε σε οποιαδήποτε δυσκολία προκύψει. Μια καλύτερη επαφή με τα παιδιά σας θα σας ανατρέψει τις δυσκολίες και θα σταθεροποιήσει μια κατάσταση. Είναι σημαντικό να νιώθετε ότι κάτι πάει να αλλάξει προς το καλύτερο γιατί όντως βαδίζετε με τα πλανητικά προστάγματα. Η σχέση με Σκορπιό σίγουρα θα βελτιωθεί.

Υδροχόος

Οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν και θα κινηθείτε με στόχο να τα επιλύσετε. Μερικές φορές όλα αυτά σας αγχώνουν γιατί δεν σας αφήνουν να κάνετε απερίσπαστοι το έργο σας αλλά υπάρχει και το θέμα της επιβίωσης που καλό είναι να ασχοληθείτε πολύ σοβαρά. Μέσα στο σπίτι σας θέλετε να κάνετε κάποιες αλλαγές ή σε μια υπόθεση ενός ακινήτου. Αλλά βλέπετε ότι μπορεί να υπάρχουν δυσκολίες που σχετίζονται με το παρελθόν που ίσως ξαναβγούν και να σας φανούν ανυπέρβλητες. Καλό είναι να έχετε υπομονή και να έχετε ελπίδα για το μέλλον. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο έχετε μια σημαντική εύνοια στο να ρισκάρετε σε κάποια επαγγελματικά θέματα.

Ιχθύες

Θα προσπαθήσετε να κινηθείτε πολύ προσεκτικά στο θέμα των οικονομικών σας αναγκών. Ίσως να έχετε τη διάθεση να κάνετε κάτι που θα σας σταθεροποιήσει εύκολα σε μια κατάσταση για αυτό θα προσπαθήσετε να εξασφαλίσετε τα νώτα σας. Είναι εύκολο να το κάνετε αρκεί να μην βρεθείτε σε φάση ανταγωνισμού κυρίως με ένα άτομο μέσα στον εργασιακό σας χώρο. Θέματα ομορφιάς και αγορών τέτοιου είδους θα σας κάνουν να ασχοληθείτε επισταμένα με την εμφάνισή σας. Ο Ταύρος θα σας βάλει κάποιο φρένο το οποίο τελικά θα σας κάνει καλό γιατί θα μπείτε σε μια τάξη.

Πηγή: Astrology.gr

 

Σχετικά άρθρα