Η Άση Μπήλιου έχασε 20 κιλά και φωτογραφίζεται για το  People.  thumbnail
Η Άση Μπήλιου φωτογραφήθηκε για το People, μίλησε για όλα όσα έχει περάσει τα τελευταία χρόνια με την υγεία της, τις ανακατατάξεις στη ζωή της αλλά και το τέλος της αυτοκαταστροφής που επέλεξε να βάλει. Η δημοφιλής αστρολόγος μέσα σε όλα αναφέρθηκε και στα περιττά κιλά της και τον τρόπο που έχει επιλέξει να τα… διαχειριστεί.

Η Άση Μπήλιου έχασε 20 κιλά και φωτογραφίζεται για το People.

asi biliou people 133 (3)


Η Άση Μπήλιου φωτογραφήθηκε για το People, μίλησε για όλα όσα έχει περάσει τα τελευταία χρόνια με την υγεία της, τις ανακατατάξεις στη ζωή της αλλά και το τέλος της αυτοκαταστροφής που επέλεξε να βάλει. Η δημοφιλής αστρολόγος μέσα σε όλα αναφέρθηκε και στα περιττά κιλά της και τον τρόπο που έχει επιλέξει να τα… διαχειριστεί.


Τα τελευταία δύο χρόνια η Άση έχει μπει σε ειδικό πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής, καθώς για χρόνια αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, που είχαν επιπτώσεις και στο βάρος τους. «Είναι μια πικρή ιστορία. Πέρασα πολλά και δυστυχώς μέχρι πριν δύο χρόνια δεν μπορούσα να βρω τη σωστή θεραπεία. Ακόμα το παλεύω κι έχω αγώνα μπροστά μου. Είναι σαν να ανεβαίνεις ένα βουνό για να χάσεις ένα βουνό» λέει γελώντας, χωρίς να θέλει να μπει σε λεπτομέρειες. «Χαίρομαι γιατί είμαι στα μέσα τους τους προσπάθειας, αν και έχω πολύ δρόμο μέχρι να φτάσω στο σημείο που θα είμαι απόλυτα υγιής. Ψάχνω για πολλά χρόνια την κατάλληλη θεραπεία κι αυτό δεν είχε να κάνει με το αισθητικό κομμάτι, που τελικά αντιμετωπίζεται παράλληλα. Αρχικά, αυτό που με απασχολούσε ήταν η υγεία μου, καθώς είχα φτάσει σε οριακό σημείο. Ευτυχώς, βρήκα τους κατάλληλους ανθρώπους να με βοηθήσουν σε αυτή την προσπάθειά μου» σχολιάζει. Τα τελευταία δύο χρόνια, με υγιεινή διατροφή και γυμναστική, η αστρολόγος έχει καταφέρει να χάσει είκοσι κιλά και συνεχίζει.


asi biliou people 133 (2)


Αλήθεια, υπήρξε στιγμή που ένιωσε απόρριψη λόγων του βάρους τους, δεδομένου πως εργάζεται στο σκληρό και δέσμιο τους εικόνας χώρο τους τηλεόρασης; «Δεν είχα ποτέ θέμα. Ούτε ένιωσα απόρριψη στα επαγγελματικά μου, παρόλο που στην τηλεόραση παίζει σημαντικό ρόλο η εικόνα. Οι κάμερες δεν αγαπούν τους ανθρώπους που έχουν περιττά κιλά. Πάντως, ούτε στη δουλειά, ούτε στην προσωπική μου ζωή αντιμετώπισα ποτέ προβλήματα εξαιτίας των κιλών», εξομολογείται.


asi biliou people 133 (1)


 


peoplegreece.com


 


 

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X