Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 2/7 έως 4/7

Σελήνη στον Ταύρο – Θέλω πολλά και μπορώ ακόμα περισσότερα

Μετά από το δυναμικό και γεμάτο ένταση πέρασμά της από τον Κριό, η Σελήνη περνάει στον Ταύρο σήμερα 2/7 στις 00.43 μετά τα μεσάνυχτα.

Η μέρα προβλέπεται συναρπαστική κάτω από τις πολλές πλανητικές συναντήσεις της, αρχής γενομένης με την αρμονική όψη με τον Δία στις 3.21 το πρωί.

Το ξύπνημά μας θα είναι γεμάτο επιθυμίες να κάνουμε πολλά πράγματα με διάθεση να τα απολαύσουμε και να αποβούν χρήσιμα για την καθημερινότητά μας.

Στις 10.11 το πρωί η δυσαρμονική όψη με τον Κρόνο μας βάζει σε αυστηρό πρόγραμμα αισθανόμενοι τις πολλές υποχρεώσεις και τις ευθύνες, που μας περιβάλλουν.

Η παράλληλη επιρροή της αρμονική όψης με τον Ποσειδώνα στις 10.53 και στις 11.45 η δυσαρμονική όψη με την Αφροδίτη, διχάζουν τη διάθεσή μας λόγω των αντιφάσεων που αισθανόμαστε και δεν μας επιτρέπουν να συντονιστούμε σωστά.

Η αίσθηση που θα έχουμε ως αργά το μεσημέρι είναι αυτή του ανικανοποίητου, λόγω των εναλλαγών της διάθεσης.

Θα ήταν προτιμότερο να αφεθούμε στη ροή των γεγονότων, παρά να προσπαθήσουμε να επιβληθούμε σε αυτά, κρατώντας στάση παρατηρητή και καταγράφοντας τις ανάγκες μας. Οι κινήσεις μας θα πρέπει να είναι καλά μελετημένες, ελέγχοντας τις έντονες επιθυμίες μας.

Στις 8.53 το βράδυ η αρμονική όψη με τον Πλούτωνα που επηρεάζει από το απόγευμα και λίγο αργότερα στις 10.26 η αρμονική όψη με τον Ήλιο, μετατρέπουν το βράδυ μας σε μια συναρπαστική ανταλλαγή όμορφων στιγμών, με γαστρονομικές απολαύσεις, παρέα με φίλους και δικούς μας ανθρώπους, τσουγκρίζοντας ένα ποτήρι κρασί κάτω από το καλοκαιρινό αεράκι. Το βράδυ προσφέρεται για οικογενειακές στιγμές και ερωτικές περιπτύξεις.

Στις 3/7 η μέρα χαρακτηρίζεται από την αρμονική όψη με τον Ερμή, που κορυφώνεται στις 6.50 το απόγευμα δημιουργώντας μας όλη την ημέρα μια επικοινωνιακή δραστηριότητα, η οποία χρειάζεται προσοχή λόγω της ανάδρομης κίνησης του Ερμή.

Η μέρα μας ωθεί σε οικονομικές διευθετήσεις, συζητήσεις, συλλογή πληροφοριών και απόπειρες εξόφλησης λογαριασμών πάσης φύσεως όχι όμως χωρίς εμπόδια και καθυστερήσεις. Η σκέψη παρά η πράξη σε σχέση με ότι μας απασχολεί, πρέπει να υπερισχύσει την ημέρα αυτή.

Στις 4/7 στις 12.23 το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στους Διδύμους για να βοηθήσει να κάνουμε πράξη τα όσα έχουμε σχεδιάσει, προχωρώντας με επιφύλαξη και χωρίς υπερβολές και πολλά ανοίγματα.

Ταύροι, Αιγόκεροι, Παρθένοι, Ιχθύες, Καρκίνοι και Σκορπιοί είναι οι ευνοημένοι του διημέρου, από την άποψη πως οι ευκαιρίες έρχονται στα πόδια τους, αρκεί να αποφύγουν την υπερβολή και την αίσθηση της υπεροχής, που μπορεί να τους παγιδέψει.

Λέοντες και Υδροχόοι ας κρατήσουν μικρό καλάθι για τα κεράσια που φαντάζουν μπροστά τους όσο δελεαστικά, διότι υπάρχουν πράγματα που ξεφεύγουν της ενημέρωσης και της γνώσης τους.

Κριοί, Ζυγοί, Δίδυμοι και Τοξότες δεν φαίνονται διατεθειμένοι να προσχωρήσουν σε άμεσες ενέργειες, κάνοντας περιφερειακές κινήσεις που θα είναι προς όφελός τους.

Πηγή: www.astrology.gr

Σχετικά άρθρα