85 Έλληνες σχεδιαστές και o Αντώνης Ρέμος στο Γκστάαντ της Ελβετίας, για ένα λαμπερό γκαλά.  thumbnail
85 Έλληνες σχεδιαστές προετοιμάζονται για να εκθέσουν τις δημιουργίες τους σε πολυτελες θέρετρο της Ελβετίας με στόχο την προώθηση του ελληνικού ενδύματος στο διεθνές τζετ σετ.

85 Έλληνες σχεδιαστές και o Αντώνης Ρέμος στο Γκστάαντ της Ελβετίας, για ένα λαμπερό γκαλά.

85 Έλληνες σχεδιαστές  προετοιμάζονται για να εκθέσουν τις δημιουργίες τους σε πολυτελες θέρετρο της Ελβετίας με στόχο την  προώθηση του ελληνικού ενδύματος στο διεθνές τζετ σετ.


H διοργάνωση του The big Pop Up, έχει σκοπό να κάνει αισθητή την παρουσία Ελλήνων δημιουργών στην διεθνή οικονομική ελίτ που την χειμερινή περίοδο κατακλύζει το πολυτελές θέρετρο. Αυτή, όπως είπαν στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star οι διοργανωτές Ελίνα Σμπώκου και Μαρία Παπαθανασίου καθώς και η πρόεδρος του Οργανισμού Creaid, θα είναι και μία ευκαιρία  για να διαφημιστούν στο εξωτερικό.


85 Έλληνες δημιουργοί θα διαθέσουν λοιπόν μοναδικά κομμάτια από τις συλλογές τους σε δυο ξενοδοχεία πολλών αστέρων, ενώ τα έσοδα θα διατεθούν για  φιλανθρωπικό σκοπο.


Γνωστά ονόματα απ’ όλο τον κόσμο, όπως ο Βαλεντίνο, ο Τζιανκάρλο Τζιαμέντι που ποζάρουν στο Gstaad Palace μαζί με τον Ηλία  Ψινάκη αλλά και επιχειρηματίες διεθνούς βεληνεκούς θα δώσουν το «παρών».  Μάλιστα τηντελευταία ημέρα του γκαλά, στις 30 Δεκέμβριου, θα εμφανιστεί ο Αντώνης Ρέμος σε φιλανθρωπικό δείπνο που θα στοιχίσει 930 ευρώ κατά άτομο.


Οι πυρετώδεις προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει και, μάλιστα, στο Gstaad Palace στήνονται οι δημιουργίες των Ελλήνων σχεδιαστών σε ειδικές προθήκες.


Τα έσοδα από  τις πωλήσεις θα διατεθούν στο Πελοποννησιακό  Λαογραφικό  ίδρυμα 'Βασίλειος Παπαντωνίου υπέρ  της δημιουργίας του Μουσείου Πολιτισμού Ενδύματος στην Αθήνα.


star.gr[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X