Νέα σύγκρουση  Μενεγάκη - Λάτσιου  για το σπίτι στα Μελίσσια και την κοινή περιουσία thumbnail

Νέα σύγκρουση Μενεγάκη – Λάτσιου για το σπίτι στα Μελίσσια και την κοινή περιουσία

Δραματικές εξελίξεις για τις οικονομικές διαφορές της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso από τη Ντέμη Ντάβαρη, το Εφετείο αποφάσισε την επανάληψη της συζήτησης στο ακροατήριο για την επίμαχη αγωγή αλλά και τον διορισμό πραγματογνώμονα αναφορικά με τα αποκτήματά τους. Επίσης, σύμφωνα με άλλη απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου, θα επαναληφθεί η συζήτηση για την τύχη της βίλας στα Μελίσσια.


Η αρχή της κόντρας ξέσπασε όταν ο Γιάννης Λάτσιος αποφάσισε να διεκδικήσει δια της νομικής οδού το μερίδιο της περιουσίας που, όπως υποστηρίζει, αποκτήθηκε κατά το διάστημα που το ζευγάρι ήταν παντρεμένο. Στη 48 σελίδων αγωγή του ζητούσε από την πρώην σύζυγό του να του καταβάλει το ποσό των 1.626.438,90 ευρώ καθώς, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, το χρονικό διάστημα του γάμου τους τη βοήθησε να ανεβάσει την περιουσία της κατά 3.252.877,80 ευρώ, αναλαμβάνοντας ο ίδιος όλες τις οικογενειακές υποχρεώσεις.


Σε ότι αφορά το σπίτι στα Μελίσσια ζητά το 25% από την εμπορική αξία του επίδικου ακινήτου. Μάλιστα σύμφωνα με την αγωγή που έχει καταθέσει ζητά να πουληθεί με πλειστηριασμό η βίλα των 1.000 τ.μ.


Σε αγωγή – απάντηση που κατέθεσε η παρουσιάστρια, υποστήριζε: «Είναι προφανής η πρόθεσή του να μου προκαλέσει οικονομική βλάβη, χωρίς να έχει προς τούτο κανένα δικαίωμα. Όταν συμφωνήσαμε να εκδώσουμε το 2010 συναινετικό διαζύγιο, δεν ήγειρε καμία αξίωση για συμβολή του σε αποκτήματα». Ταυτόχρονα μάλιστα δήλωσε ότι η ίδια κάλυπτε τα έξοδα της οικογένειάς τους, μεταξύ των οποίων τα δίδακτρα των παιδιών, το κόστος συντήρησής του σπιτιού τους στα Μελίσσια και ταξίδια αναψυχής που απολάμβαναν οικογενειακώς.


 


peoplegreece

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X