Πως διακοσμούν τις κουζίνες τους οι επώνυμοι;

Κουζίνες … 4 αστέρων!

Η κουζίνα της COURTENEY COX από τα “Φιλαράκια”: Καμιά σχέση με το πολύχρωμο τηλεοπτικό της πλατό. Στο «νοικοκυριό» της Courtney Cox (σχεδιασμένο από τον Trip Haenisch) κυριαρχεί το λευκό: Λευκοί πάγκοι, λευκός τοίχος, λευκό φωτιστικό σε συνδυασμό με ανοξείδωτες μεταλλικές συσκευές και μια vintage πινελιά στις καρέκλες.

Δεν ξέρουμε αν η HILARY SWANK είναι καλή μαγείρισσα η κουζίνα της πάντως μοιάζει να είναι άψογα επιμελημένη με τραπεζοκαθίσματα Calvin Klein Home. Ο σχεδιαστής Mark Zeff επέλεγε γι΄ αυτήν αποχρώσεις του γκρι και του λευκού στις επιφάνειες και στον τοίχο και ύφος μινιμαλιστικό.

Ο RALPH LAUREΝ άφησε τα χρώματα για τα ρούχα του, την κουζίνα του τη θέλει ολόλευκη με συσκευές και επιφάνειες από ανοξείδωτο ατσάλι και για να τραβήξει την προσοχή, τοποθέτησε το φούρνο ακριβώς στο μέσο της κουζίνας.

MEG RYAN. Ναι, η κουζίνα της θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και ως χώρος γυρίσματος κινηματογραφικής ταινίας. Λευκά χρώματα και εδώ και έπιπλα από ξύλο βελανιδιάς. Προσέξτε τη λεπτομέρεια με τα πολλά κρεμαστά φωτιστικά!

Σχετικά άρθρα