Στόλισε το δέντρο σου… αλλιώς!

Τα Χριστούγεννα ήρθαν! Και ήρθε και η ώρα να βγάλεις το πιο γιορτινό σου πρόσωπο και να σταματήσεις να γκρινιάζεις. Άλλαξε τη διάθεσή σου και κάνε το σπίτι σου γιορτινό. Αυτά τα χριστουγεννιάτικα δέντρα που θα παρουσιάσουμε δεν τα έχεις ξαναδεί πουθενά!
Μικρά οικονομικά δεντράκια που αν θέλεις μπορείς να τα φτιάξεις και μόνη σου.

Από την Ελένη Λοράνδου.

1.Το συγκεκριμένο  ξύλινο δεντράκι είναι πολύ εύκολο να το κατασκευάσεις παίρνοντας από ένα μαραγκό ρετάλια ξύλων. Όσο για τις τρύπες  του λες ένα εργαλιάκι να σου ανοίξει όσες θέλεις για να τοποθετήσεις τα κεράκια. Μπορείς να βάλεις και πολύχρωμα κεριά αν θες να το κάνεις πιο χαρούμενο.

2.Βάλε φωτάκια στον τοίχο! Και με πινέζες πιάσε  πολύχρωμες μπάλες… μα πόσο πιο εύκολο να στο κάνω!

3.Βγάλε τα σκονισμένα βιβλία σου από τις κούτες, ήρθε η ώρα οι τόσες εγκυκλοπαίδειες που έχεις να χρησιμεύσουν σε κάτι!

4.Λύση απλή.  Αγοράζεις ένα πολύ όμορφο φυτό από το κοντινό σου ανθοπωλείο και το  στολίζεις. Μπορείς ακόμα και να πάρεις κορδέλες σε ότι χρώμα θέλεις να να «ντύσεις» την γλάστρα με αυτές…

5.Χάρτινα διακοσμητικά δεντράκια που μπορείς να τα κάνεις με περιοδικά ή τα πάρεις έτοιμα, πλέον τα πουλάνε παντού!

6.Ναι τελικά υπάρχει τρόπος να αξιοποιήσεις  παλιούς φελούς ! Μπορείς και κάποιους από αυτούς να τους βάψεις με χρώμα!

7.Τραπεζάκι ή ακόμα και βάσεις σερβιρίσματος… Ναι, υπάρχουν παντού και σε πολύ καλή τιμή! Μπορείς ή να το βάψεις, να βάλεις  χρυσόσκονη, και να το γεμίσεις στολίδια και γλυκά.

8.Δέντρο καθρέφτης! Μια πολύ ωραία ιδέα για να μεγαλώσεις και το χώρο σου. Τους καθρέφτες μπορείς να τους κολλήσεις με ταινίες διπλής επικόλλησης και να τους χρησιμοποιήσεις και μετά στην διακόσμηση του σπιτιού σου.

9. Ή ακόμα, μπορείς να βάλεις ραφάκια σε σχηματισμό και να τα στολίσεις….

 

Όποια λύση και αν διαλέξεις μη ξεχάσεις  να αφήσεις  πολύ χώρο κάτω από το δέντρο σου για πολλά δώρα και πολλά βαζάκια με γλυκά!

 

Σχετικά άρθρα