Τα άστρα του πρώτου 10ήμερου του νέου έτους και πως θα μας επηρεάσουν.   thumbnail
Το νέο έτος μας καλωσορίζει δυνατά, με νέες πλανητικές εισόδους κι μετακινήσεις, φέρνοντας φρέσκο αέρα στη ζωή μας, με πολύ αισιοδοξία και καινούργιες περιπέτειες.

Τα άστρα του πρώτου 10ήμερου του νέου έτους και πως θα μας επηρεάσουν.

Το νέο έτος μας καλωσορίζει δυνατά, με νέες πλανητικές εισόδους κι μετακινήσεις, φέρνοντας φρέσκο αέρα στη ζωή μας, με πολύ αισιοδοξία και καινούργιες περιπέτειες.


 

Η Αφροδίτη, η οποία πριν την εκπνοή του παλιού έτους εισήλθε στον Τοξότη, δίνει προοπτικές για όνειρα, φευγάτες καταστάσεις και περιπέτειες, κάποιες από τις οποίες θα χαράξουν ιστορία μέσα στο έτος, για αυτούς που θα επηρεάσουν.

 

Ο Ερμής ανάδρομος στον Υδροχόο, θα μας εκπλήξει με τις πρωτότυπες ιδέες που θα φέρει στους ανθρώπους και την τόλμη να αναποδογυρίσουμε μία στρωμένη ζωή, ανταλλάσσοντάς την με κάτι πιο ριψοκίνδυνο, πιο ελεύθερο και πιο καινοτόμο. Αυτά όσο παραμείνει στον Υδροχόο, γιατί στις 9 του μηνός περνάει πάλι στον Αιγόκερω, αλλάζοντας όρους, προϋποθέσεις και στάση.

 

Στις 4 Ιανουαρίου, ο Άρης εγκαταλείπει το Ζυγό, ο οποίος του πέφτει… ανάρμοστος, και περνάει στο ζώδιο της δύναμής του, τον Σκορπιό, ξεδιπλώνοντας τα κλασσικά στοιχεία για τα οποία είναι περιβόητος. Πάθος, ένταση, σεξουαλικότητα, επιβολή, υπεροχή, ερωτική καταπίεση. Το προηγηθέν τετράγωνό του με τον Ερμή προκαλεί εντάσεις, κρυφές επιθυμίες και σκέψεις όχι τόσο καθαρές. Επίσης, καχυποψία, ισχυρογνωμοσύνη και βιασύνη. Το ρητό “όπου δε πίπτει λόγος πίπτει ράβδος” εκφράζεται άψογα μέσα από αυτή την όψη, με την έννοια πως αν δούμε τα ζητούμενά μας να μην πραγματοποιούνται ή να βρίσκουν εξωτερικές αντιστάσεις, τότε τα επιβάλλουμε με κάθε τρόπο.

 

Στις 6 του μηνός η δυσκολία των διαπροσωπικών σχέσεων και του χειρισμού της καθημερινότητας φαίνονται μέσα από τη σύνοδο του Ήλιου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Έρωτες περνάνε δύσκολες εξετάσεις, συναισθήματα καταπιέζονται και χειρίζονται ανάλογα, συγκρούσεις έρχονται στην επιφάνεια σαν ξέσπασμα μετά από μακροχρόνια καταπίεση. Πάθη ξαναβρίσκουν το χαμένο τους αποτύπωμα, κρυφές σχέσεις αναζωπυρώνονται, μυστικά ταλαιπωρούνται στο λαβύρινθο της πραγματικότητας, σιωπές λένε πολλά περισσότερα απ’ ό,τι τα λόγια. Μια έντονη όψη, που θα βάλει πολλούς στη διαδικασία να αναλογιστούν το νόημα και την ουσία των σχέσεων που συνάπτουν.

 

Στις 10 του μήνα, η Αφροδίτη θα τα βάλει με το Κρόνο, σε μία σύνοδο που θα καθορίσει τα επίπεδα του έρωτα, τις δυσκολίες και τα εμπόδια, κρίνοντας το πόση υπομονή, θέληση και αντοχή έχει η κάθε σχέση, ώστε να ευδοκιμήσει. Μία όψη που θα φέρει πιο κοντά αυτούς που έχουν ισχυρούς δεσμούς και θα απομακρύνει τους αδύναμους.

 


Το πρώτο δεκαήμερο του νέου χρόνου είναι δυνατό, με ισχυρές όψεις, αντίξοες, αλλά και διάθεση να ανταμείψει τους νικητές της ζωής. 


myastro.gr




[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X