Ποια χρώματα θα φορεθούν την άνοιξη;

Κάθε χρόνο, λίγο πριν από κάθε εβδομάδα μόδας, το Ινστιτούτο χρώματος Pantone προτείνει τα χρώματα που θα κυριαρχούν κάθε σεζόν. Ως κυρίαρχη απόχρωση για το 2013 πρότεινε το σμαραγδί και οι απανταχού fashionistas ήδη ανανεώνουν την γκαρνταρόμπα τους!

Γράφει η beauty bloger, Κορίνα Συλλογίστου

 

 

Αν θέλεις να είσαι ένα βήμα μπροστά στις στυλιστικές σου επιλογές, μη διστάσεις να προσθέσεις στη ντουλάπα σου χρώματα όπως το πράσινο του αχλαδιού, ναυτικά μπλε, απαλό κίτρινο(λεμονί), αλλά και αποχρώσεις του πορτοκαλί. Στην παραπάνω φωτογραφία βλέπεις τις δέκα πιο δημοφιλείς αποχρώσεις για την άνοιξη και το καλοκαίρι.

Μη ξοδέψεις μια περιουσία σε κομμάτια σε αυτές τις αποχρώσεις. Μπορείς απλά να προσθέσεις πινελιές, όπως φουλάρια, καπέλα, τσάντες, και έτσι να δώσεις αέρα ανανέωσης σε ρούχα που ήδη έχεις μέσα στη ντουλάπα σου.

Θα σου πρότεινα να επενδύσεις σε μία ανοιξιάτικη ζακέτα ή ένα σακάκι στην απόχρωση Monaco Blue, καθώς αυτή η απόχρωση είναι all time classic και θα  δώσει άλλο ύφος σε πολλά ντυσίματα σου. Να είσαι σίγουρη ότι ένα τέτοιο κομμάτι θα το φοράς για χρόνια!

Ponte Boyfriend Blazer €52, Topshop

Φυσικά, μην αφήσεις την αγαπημένη σου μαρινιέρα στο συρτάρι. Εκτός από το χρώμα, οι ρίγες είναι ξανά στη μόδα.

Top €9,95- H&M

Μη διστάσεις να φορέσεις χρωματιστά jeans. Διάλεξε ένα σε σμαραγδί απόχρωση και συνδύασε το με ουδέτερες αποχρώσεις ώστε να το αποτέλεσμα να μην είναι κραυγαλέο.

 

Jean €19.95- Zara

Πρόσθεσε χρώματα στο ντύσιμο σου και να είσαι σίγουρη πως αυτή την Άνοιξη δε θα περάσεις απαρατήρητη!

Σχετικά άρθρα