Ευκαιρία! Επώνυμα ρούχα από 2 ευρώ;

Δύο λεπτά από το σταθμό του Κεραμεικού, σε ένα υπόγειο στην οδό Κωνσταντινουπόλεως βρίσκεται το Dezaar. Δεν είναι απλώς άλλο ένα κατάστημα για ρούχα από δεύτερο χέρι, στο Dezaar κάθε κομμάτι έχει τη δική του ιστορία. Από το vintage Gaultier σακάκι που μπορεί να στοιχίζει μερικές εκατοντάδες ευρώ μέχρι τα ελαφρώς χρησιμοποιημένα T-shirt σε πολύ καλή κατάσταση που θα αγοράσετε με μόλις 2 ευρώ και από τα ρετρό φορέματα κατ’ ευθείαν από την ντουλάπα της γιαγιάς μέχρι τη σειρά Prototype με δημιουργίες νέων Ελλήνων σχεδιαστών, όλα τα ρούχα έχουν επιλεγεί πολύ προσεχτικά με αγάπη και μεράκι από τους ιδιοκτήτες.

Από fashion editor, Στέλλα Καμπανού

“Τα ρούχα μας δεν είναι second hand αλλά second heart” λέει χαρακτηριστικά η ιδιοκτήτρια Δόξα Γκλάβα-Ψυχούλη και μας παρακινεί να συμμετέχουμε φέρνοντας τους ρούχα, αξεσουάρ ή είδη σπιτιού που δεν χρειαζόμαστε πια και εισπράττοντας την αντίστοιχη αμοιβή, όταν αυτά πωληθούν. Στο κατάστημα δεν υπάρχει τίποτα το εμπορικό, ενώ ο χώρος διακοσμημένος με λεπτομέρειες υψηλού design μοιάζει περισσότερο με έκθεση ρούχων σε κήπο.

Είναι όλα σχετικά με την ανακύκλωση, δίνοντας έτσι μια δεύτερη ευκαιρία σε όλα αυτά τα υλικά και στην αγάπη για τη μόδα. Το Dezaar είναι ένα πράσινο μαγαζί, φτιαγμένο με μεράκι και γούστο, συντονισμένο με το παρόν της μόδας και του πελάτη. Το Dezaar πρεσβεύει την αισιοδοξία απέναντι στην κρίση, την ανακύκλωση απέναντι στην μαζοποίηση, την δημιουργία απέναντι στην παραίτηση.

Είναι αυτό που οι Αμερικάνοι ονομάζουν “value for money” κυρίως όμως είναι μια προσπάθεια από καρδιάς που έχει κάτι να πει. Την επόμενη φορά λοιπόν που θα είστε στο Γκάζι, ίσως μετά το Σαββατιάτικο απογευματινό σας καφέ κατεβείτε τα δώδεκα σκαλιά του Dezaar. Θα δείτε πως η κρίση σταματά να υπάρχει εκεί που οι άνθρωποι δρουν από την καρδιά τους!

Που βρίσκεται το Dezaar;

Είναι στην Κωνσταντινουπόλεως 42, στον Κεραμεικό. Αν χρειάζεσαι περισσότερες πληροφορίες τηλεφώνησε στο  2130053340 Κιν: 6946908388. Οι ώρες λειτουργίας του είναι:

Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή 13:00-20:00
Σάββατο, Κυριακή 12:00-20:00

Σχετικά άρθρα