Τα νυφικά που τονίζουν τη σιλουέτα σου!

Αναμφισβήτητα οι αδύνατες γυναίκες έχουν πολλές επιλογές για τον αδύνατο σκελετό τους. Ο ενδυματολόγος, Νίκος Τσιγαρός, παρουσιάζει προτάσεις νυφικών για τις γυναίκες που έχουν ένα κανονικό σωματότυπο.

 

 

 

 

 

Οι συνισταμένες επομένως που αποφασίζουν για το ιδανικό νυφικό, είναι ο σωματότυπος, το πρόσωπο, η γραμμή του λαιμού και των ώμων.

Αυτός ο σωματότυπος,  ορίζεται  από σαφή  μέση, και προτομή  που είναι ελαφρώς μεγαλύτερη από τους μηρούς. Οι  στρογγυλεμένοι  ώμοι  ευθυγραμμίζονται όμορφα με τους γοφούς και το πάνω μέρος του σώματος  είναι αναλογικό με το μήκος των ποδιών. Για αυτό το σχήμα  προτείνονται νυφικά –αλλά και γενικά – ενδύματα, που έχουν δομή και εφαρμόζουν χωρίς να μαρκάρουν .  Νυφικά με ντεκολτέ σε σχήμα “V” καθώς και “Halter neck”, αναδεικνύουν το πρόσωπο, το ψηλό λαιμό και τους καλοσχηματισμένους ώμους.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Οι προτάσεις που ακολουθούν, βασίζονται στην ομορφιά της απλότητας, με κλασσικά υφάσματα αισθητικής δυναμικής και σε φόρμες διαχρονικού χαρακτήρα.

Δυνατό στοιχείο επίσης που απαιτεί τριγωνικό πρόσωπο, ψηλό λαιμό και ωραίους ώμους, όσο παράδοξο μπορεί να  ακούγεται, είναι η δαντέλα στο λαιμό που καλύπτει και τους ώμους, δημιουργώντας ένα απόλυτα ισορροπημένο σχήμα και  κολακεύει πολύ περισσότερο από όσο θα φανταζόταν κανείς.

Σχετικά άρθρα