Πολύ οικονομικά ρούχα για την έφηβη κόρη μου;

Η άνοιξη είναι εδώ και η μόδα δεν θα μπορούσε να εξαιρέσει από τις τάσεις της, τις μικρές μας κυρίες! Τα κορίτσια στην εφηβεία έχουν γνώμη και άποψη πάνω στα ρούχα και συνήθως διαμορφώνουν ένα εντελώς δικό τους, πρωτότυπο και αυθεντικό στυλ!

Από την fashion editor, Στέλλα Καμπανού.

 

 

 

 

 

Τα κορίτσια σε αυτές τις ηλικίες συχνά αποδοκιμάζουν τις στιλιστικές επιλογές των μεγαλύτερων σε ηλικία γυναικών, κυρίως αν πρόκειται για τη μητέρα τους και αντιδρούν, χωρίς πολύ σκέψη, στα ρούχα που εκείνη τους προτείνει.

Τι ρούχα θα επέλεγε να φορέσει, λοιπόν, ένα κορίτσι στην αρχή της εφηβείας και πως θα μπορέσετε να κάνετε τις ανοιξιάτικες αγορές των παιδιών σας με επιτυχία;

Τις ρωτήσαμε, μας απάντησαν και σας παρουσιάζουμε τις επιλογές τους!

Χρώμα παντού!

Από τα παντελόνια και τα Τ’s μέχρι τα βραχιόλια ένα είναι το σύνθημα- έντονα χρώματα παντού!

 

 

DeniMania!

Το denim είναι η κυρίαρχη τάση της σεζόν και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει από την εφηβική γκαρνταρόμπα.

 

Παιχνιδιάρικα Σχέδια!

Είτε μιλάμε για στάμπες σε T’s, είτε για πουά, ριγέ ή animal, τα prints είναι παντού και οι νεαρές κυρίες φαίνεται να τα λατρεύουν!

 

 

Ρομαντικό ή Αθλητικό;

Ποιος είπε ότι χρειάζεται να διαλέξει; Όποιο κι αν είναι το στυλ της οι επιλογές είναι πολλές και οι πιθανοί συνδυασμοί ακόμα περισσότεροι.

 

Το σημαντικότερο είναι να αφήσουμε τα παιδιά μας να αυτοσχεδιάσουν, να πειραματιστούν και να δημιουργήσουν το δικό τους στυλ. Εξάλλου για τις γυναίκες όλων των ηλικιών δεν υπάρχει καλύτερο παιχνίδι από τα ρούχα!

 

 

Σχετικά άρθρα