Ανδρικό πουκάμισο.Το ανοιξιάτικο trend!

Το oversized boyfriend’s shirt, κοινώς το αντρικό πουκάμισο, υπάρχει σε κάθε γυναικεία γκαρτνταρόμπα και αν δεν το έχετε μη διστάσετε να κλέψετε ένα από τη ντουλάπα του καλού σας! Γιατί; Γιατί τα ανδρικά πουκάμισα είναι και πάλι στη μόδα. Σας παρουσιάζουμε πέντε διαφορετικούς τρόπους για να το φορέσετε την φετινή άνοιξη! 

Γράφει η  fashion editor, Στέλλα Καμπανού.

 

 

 

 

 

 Φορεμένο με παντελόνι!

Το πουκάμισο είτε φορεμένο μέσα από ψηλόμεσο ή χαμηλοκάβαλο στενό παντελόνι, είτε απ’ έξω είναι πάντα μια ασφαλής και στιλάτη επιλογή!

Μόνο το πουκάμισο!

Δεν υπάρχει τίποτα πιο sexy από μια γυναίκα που φορά μόνο ένα αντρικό πουκάμισο, αρκεί βέβαια να είναι αρκετά μακρύτερο.

Με σορτσάκι!

Ποιος είπε ότι το σορτς συνδυάζεται μόνο με κοντομάνικα; Φέτος, το αντρικό πουκάμισο είναι ο καλύτερος φίλος του! Για πιο casual εμφάνιση, αφήστε τη μια πλευρά του πουκαμίσου απ’ έξω!

 

Androgyny!

Συνδυάστε το κλασσικό αντρικό πουκάμισο με άκρως θηλυκά κομμάτια ή υιοθετείστε το ανδρόγυνο στυλ, δανειζόμενη κι άλλα στοιχεία από την αντρική γκαρνταρόμπα!

 

 

Αυτοσχεδιάστε!

Στην μόδα δεν υπάρχουν κανόνες κι έτσι κανένας δεν μπορεί να σας αναγκάσει να φορέσετε το πουκάμισο με τον παραδοσιακό τρόπο! Βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει και αλλάξτε εντελώς το κλασσικό αυτό ρούχο, χωρίς ραπτομηχανές και βελόνες!

Σχετικά άρθρα