Ντοματοκεφτέδες

<div class="ingredients">
<div class="title">Συστατικά</div>
</div>
<div class="text">
<ul>
<li>400 γρ. ντομάτες (200 γρ. ψιλοκομμένες και 200 γρ. στον τρίφτη)</li>
<li>180 γρ. κολοκυθάκια</li>
<li>1 κρεμμύδι μεγάλο</li>
<li>260 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.</li>
<li>1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ</li>
<li>1 μικρό ματσάκι μαϊντανό</li>
<li>10 φύλλα δυόσμο</li>
<li>6 – 7 φύλλα βασιλικό</li>
<li>αλάτι</li>
<li>πιπέρι</li>
<li>ελαιόλαδο για το τηγάνισμα</li>
</ul>
<p style="text-align: left;">Μέθοδος Εκτέλεσης</p>
<div class="text">
<p>Ευχαριστούμε πολύ το μέλος μας, ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ, για αυτούς τους πεντανόστιμους ντοματοκεφτέδες.</p>
<ul>
<li>Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια, τα 200 γρ. από τις ντομάτες και τα μυρωδικά.</li>
<li>Τρίβουμε τα κολοκυθάκια στον τρίφτη, καθώς επίσης και τα υπόλοιπα 200 γρ. από τις ντομάτες.</li>
<li>Βάζουμε σε ένα μπολ όλα τα παραπάνω υλικά (ντομάτες, κρεμμύδια, κολοκυθάκια, μυρωδικά), ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι και προσθέτουμε το μπέικιν πάουντερ και σταδιακά το αλέυρι.</li>
<li>Βάζουμε ελαιόλαδο στο τηγάνι και τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να πάρουν ένα ωραίο και χρυσαφένιο χρώμα οι ντοματοκεφτέδες μας και τους στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί.</li>
<li>Σερβίρουμε συνοδεύοντας τους ντοματοκεφτέδες με γιαούρτι ή τυροκαυτερή.</li>
</ul>
<p style="text-align: left;"><a href="http://akispetretzikis.com/">http://akispetretzikis.com/</a></p>
<p style="text-align: left;"> </p>
</div>
</div>

Σχετικά άρθρα