Αβοκαντέζα

<p>Συστατικά</p>
<div class="text">
<ul>
<li>1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο</li>
<li>3 σκελίδες σκόρδο</li>
<li>2 αβοκάντο ώριμα</li>
<li>ελαιόλαδο</li>
<li>αλάτι</li>
<li>πιπέρι</li>
<li>λίγο μπούκοβο</li>
<li>χυμό και ξύσμα απο 1-2 λάιμ</li>
<li>1 κ.σ. ξύδι</li>
<li>φρέσκο κόλιανδρο προαιρετικά</li>
</ul>
<div class="title">Μέθοδος Εκτέλεσης</div>
<div class="text">
<p><span>Photo credit: G. Drakopoulos</span></p>
<ul>
<li>Σοτάρουμε σε ένα τηγάνι σε λίγο ελαιόλαδο το κρεμμύδι με το σκόρδο να μαραθούν καλά.

</li>
<li>Μεταφέρουμε σε ένα μπλέντερ και χτυπάμε μαζί με τα αβοκάντο, το αλάτι, το   πιπέρι, το μπούκοβο, τον χυμό και το ξύσμα από το λάιμ, το ξύδι και τον κόλιανδο.</li>
<li>Προσθέτουμε σιγά-σιγά ελαιόλαδο όσο χρειάζεται για να γλυκάνει και να έχει το μείγμα μας ωραία υφή.</li>
<li>Σερβίρεται με πίτες ή κριτσίνια.</li>
</ul>
</div>
<div class="tip">
<div class="title">Tip</div>
<div class="text">Ελαιόλαδο και λάιμ μπορούμε να προσθέσουμε όσο θέλουμε εξαρτάται από το γούστο μας!</div>
</div>
<div class="text"> </div>
<div class="text">
<p><a href="http://akispetretzikis.com/">http://akispetretzikis.com/</a></p>
<p> </p>
</div>
</div>

Σχετικά άρθρα