Καπέλα για όλους τους τύπους!

Δημιουργείστε το απόλυτο καλοκαιρινό στιλ με καπέλα που συνδυάζουν τη πολυτέλεια με τη καθημερινή κομψότητα. Καπέλα που εμπνέονται από  την εύθραυστη θηλυκότητα του Bohemian ύφους και των δροσερών 60’s. Ο κλασσικός αλλά και εντυπωσιακός fashion προορισμός του πνεύματος του αμερικάνικου ονείρου των 50’s  και των γηπέδων baseball της εποχής. 

Aπό τον ενδυματολόγο Νίκο Τσιγαρό

 

 

 

 

Καπέλα παραλίας, φουτουριστικού σχεδιασμού και  βραδινά sexy πλατύγυρα που προσθέτουν μυστήριο, χαρίζοντας άκρως εντυπωσιακές εμφανίσεις. Το σίγουρο είναι πως όποιο στιλ εκφράζει την αισθητική σας, φέτος το καλοκαίρι, τολμήστε να ξεχωρίσετε ανεβάζοντας τον πήχη της μόδας στα… ύψη!

 

Μποέμ ψάθινο καπέλο

Λεπτό και θηλυκό ύφος που στηρίζεται στα κλασσικά ψάθινα καπέλα που κοσμούνται  ιδιαίτερα με floral αξεσουάρ και συνδυάζονται άψογα με ριχτά διάφανα φορέματα και λεπτές δαντέλες.

 

 

The peaked cap

Επαναφέροντας μια γεύση από τα 60s ,  με εικόνες  που προσδιορίζουν το 2013 , κρατώντας το νεύρο και τη δροσιά του denim στιλ και φοριούνται με σορτς, φούστες, σακάκια και βασικά t-shirt.

The baseball cap

Το καπέλο του baseball εξελίσσεται όχι τόσο στο πλαίσιο του σχεδιασμού του, που διατηρεί τη σπορ-chic υπόστασή του, αλλά περισσότερο στο ύφος του και την άποψη του στιλ που εκφράζει. Συνδυάστε το με φορέματα ή συμπληρώστε την αθλητική σας εμφάνιση, επιλέγοντας μινιμαλιστικά μονόχρωμα ή τολμηρά florals.

 

Καπέλα με γείσο

Από φυσικό υλικό σε ουδέτερα χρώματα ή από βινύλιο φουτουριστικού σχεδιασμού σε τολμηρούς ροζ τόνους,, τα καπέλα αυτού του στιλ, χαρακτηρίζονται από μινιμαλιστικό ύφος και συνδυάζονται υπέροχα με υπερμεγέθη πουκάμισα και body-con φορέματα.

 

Το πλατύγυρο καπέλο

Αποπνέουν  φινέτσα και μυστήριο. Καπέλα αφιερωμένα στην απόλυτη θηλυκότητα και στη γαλήνια υπεροχή.  Προκαλούν ταραχή στο βλέμμα των άλλων όταν συνδυάζονται με skinny παντελόνια, μάξι φούστες και κοντά σακάκια τονίζοντας το σχήμα τους.

 

Το boater καπέλο

Ιδιότροπο, αρρενωπό,vintage, το καπέλο αυτό διατηρεί το go-to στιλ του, όταν φοριέται ως σοφιστικέ αξεσουάρ και συνδυάζεται με μονόχρωμα ενδύματα.  Συμπληρώνει ιδανικά, vintage έμπνευσης εμφανίσεις που βασίζουν τη γραμμή τους στην ανδρικού τύπου ραπτική.

 

 

Σχετικά άρθρα