Λιγκουίνι με πέστο παντζαριού

<div class="ingredients">
<div class="title">Συστατικά</div>
</div>
<div class="text">
<ul>
<li>500 γρ. λιγκουίνι </li>
<li><a href="http://akispetretzikis.com/el/categories/saltses-marinades/pesto-pantzarioy" target="_blank">πέστο παντζαριού</a></li>
<li>καρύδια για το σερβίρισμα</li>
<li>τυρί τριμμένο για το σερβίρισμα</li>
<li>1 βρασμένο και καθαρισμένο παντζάρι για σερβίρισμα</li>
</ul>
<p>Μέθοδος Εκτέλεσης</p>
<div class="text">
<ul>
<li>Βράζουμε τα λιγκουίνι με βάση τις οδηγίες της συσκευασίας.</li>
<li>Σουρώνουμε, τα κρατάμε σε ένα μεγάλο τηγάνι και όσο είναι ζεστά τα μακαρόνια, ρίχνουμε μέσα το <a href="http://akispetretzikis.com/el/categories/saltses-marinades/pesto-pantzarioy" target="_blank">πέστο παντζαριού</a>.</li>
<li>Ανακατεύουμε και σερβίρουμε με λίγα καρύδια, τυρί τριμμένο και ψιλοκομμένο παντζάρι.</li>
</ul>
<p><a href="http://akispetretzikis.com/" target="_blank">http://akispetretzikis.com/</a></p>
<p> </p>
</div>
</div>

Σχετικά άρθρα