Ποια εσώρουχα ταιριάζουν στον τύπο σου;

Αν αποφασίσατε ότι θέλετε να ανανεώσετε τα εσώρουχά σας ενόψει του καλοκαιριού ή θέλετε καινούρια για να μπείτε στην καλοκαιρινή διάθεση, εδώ σας παρουσιάζουμε μια σειρά από βασικά και απαραίτητα εσώρουχα, καθώς και κάποια με έντονα χρώματα και sex appeal. Σε όποιο τύπο γυναίκας και αν ανήκεις, οι σημερινές προτάσεις μας δε θα σε αφήσουν αδιάφορη.

Τα βασικά εσώρουχα που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα για να καλύπτει όλες τις βασικές και καθημερινές τις ανάγκες είναι τα παρακάτω:

Σουτιέν για ενίσχυση και στήριξη στα βασικά χρώματα μαύρο και λευκό (εμείς προτιμάμε το μπεζ ή το ροζ μιας και διαγράφει ελάχιστα κάτω από ανοιχτόχρωμα ρούχα), καθώς και ένα απλό καθημερινό σουτιέν όπως το γκρι με λευκή δαντέλα που παρουσιάζουμε εδώ. Αμέσως μετά, σλιπάκια με ελάχιστες ραφές στα βασικά χρώματα πάλι όπως μαύρο-λευκό-μπεζ. Εάν φοράτε ανοιχτόχρωμα παντελόνια ή φούστες το μπεζ κοντά στο χρώμα του δέρματος και χωρίς ραφές είναι το μόνο που δεν διαγράφει μέσα από τα ρούχα και όχι το λευκό όπως πιστεύουν οι πιο πολλές γυναίκες. Μια καλή επιλογή θα ήταν και ένα σουτιέν χωρίς καθόλου ραφές για τα ρούχα που έχουν πολύ στενή εφαρμογή, καθώς και ένα shaping σλιπ που λειαίνει οπτικά τις φυσικές καμπύλες του σώματος.

Αριστερά:Ροζ, μαύρο και γκρι σουτιέν H&M, 15€

Στο κέντρο: Σλιπ μπεζ χωρίς ραφές Oysho, 5.99€ και σλιπ σε σετ με τρία χρώματα Η&Μ, 12€


Δεξιά: Σουτιέν με microfibre Intimissimi, 23€ και σλιπ shaping με δαντέλα Η&Μ, 12€

Μέσα στο καλοκαίρι φοράμε όλο και λιγότερα ρούχα, κάτι που κάνει όλο και πιο δύσκολο το να κρύψουμε τελείως τα εσώρουχά μας κάτω από τα ρούχα. Μπορούμε όμως να φροντίσουμε να είναι προσεγμένα και σε ωραία χρώματα, που ταιριάζουν και με την καλοκαιρινή διάθεση. Εδώ σας προτείνουμε μια σειρά απο εσώρουχα σε διάφορα χρώματα και υφές.

Αριστερά: Τιρκουάζ σλιπ με δαντέλα H&M, 6.90€ και πορτοκαλί σλιπ με δαντέλα Oysho, 9.90€

 

Κέντρο: Τιρκουάζ push-up σουτιέν με δαντελένιες λεπτομέρειες Intimissimi, μοντέλο Simona, 25€

Δεξιά: Τριγωνικό σουτιέν με δαντέλα Oysho, 18€ και ροζ-φούξια μπαλκονέ σουτιέν H&M, 9.90€

Τα εσώρουχα που παραμένουν sexy ανεξαρτήτως εποχής είναι φυσικά τα λευκά και τα μαύρα δαντελένια εσώρουχα. Εδώ σας προτείνουμε δύο σετ σε αυτά τα χρώματα και ένα εξίσου sexy νυχτικό σε κλασσική φόρμα. 

Αριστερά: Νυχτικό H&M, 15€

Κέντρο: Λευκό μπαλκονέ σουτιέν με δαντέλα Intimissimi, μοντέλο Daniela, 25€ και λευκό δαντελένιο σλιπ σε brazilian cut, Intimissimi, 12€

Δεξιά: Μαύρο σουτιέν με ροζ τιράντες Intimissimi, μοντέλο Daniela, 30€ και μαύρο δαντελένιο σλιπ Oysho, 9.90€

Και εδώ σας παρουσιάζουμε τα “καθαρόαιμα” μαύρα δαντελένια εσώρουχα. Πολλές γυναίκες υποστηρίζουν ότι φορώντας πολύ προσεγμένα και όμορφα εσώρουχα, τους φτιάχνει αμέσως η διάθεση και τους ανεβάζει την αυτοπεποίθηση. Εάν θέλετε κι εσείς να τονώσετε την διάθεση και την αυτοπεποίθησή σας, εδώ είναι οι προτάσεις μας.

 

LINGERIE BLACK:

Αριστερά: Σουτιέν και σλιπ  Elle McPherson Intimates, 58€ και 39€

Δεξιά: Μαύρο δαντελένιο σουτιέν με ενίσχυση Cesare Paciotti Lingerie, 120€( http://www.yoox.com/us/48148039PQ/item ) και δαντελένιο σλιπ με λάστιχο Emporio Armani, 30€ http://www.yoox.com/us/48148912HR/item )

Κέντρο χαμηλά: Δαντελένιο σλιπ με λεοπάρ λεπτομέρειες Just Cavalli, 30€ ( http://www.yoox.com/us/48146765AU/item )

Σχετικά άρθρα