Εσώρουχα, 24 καρατίων αξίας 6.000 ευρώ!

Βρισκόμαστε πλέον σε μια εποχή όπου ένα ευρύ φάσμα προϊόντων κατασκευάζεται και διαμορφώνεται από πολύτιμους λίθους και ευγενή πολυτελή μέταλλα. Σ αυτά τα προϊόντα περιλαμβάνονται  από σερβίτσια τσαγιού έως βερνίκι νυχιών, iPads και smartphone. Η λίστα συμπληρώνεται περαιτέρω,  με μια νέα σειρά εσώρουχων γνωστής εταιρίας, εμπνευσμένη από βασίλισσες  εποχής.

Από τον ενδυματολόγο, Νίκο Τσιγαρό

 

 

 

 

Η Κλεοπάτρα, η Μαρία Αντουανέτα και η τσαρίνα Αλεξάνδρα δανείζουν αίγλη και πολυτέλεια στο ελβετικό ύφασμα από το οποίο είναι κατασκευασμένη η συλλογή, η οποία διαθέτει σουτιέν, εσώρουχα και νυχτικά που φέρουν κεντήματα με νήμα χρυσού 24 καρατίων.

Κάθε σετ εσωρούχων από τη συλλογή, φέρει το όνομα  της γυναίκας  που την ενέπνευσε. Η  κάθε συλλογή περιλαμβάνει σχέδια εσωρούχων σε δύο παραλλαγές – ένα – χρυσό, μαύρο και το άλλο χρυσό σε χρυσό. Τα  24-Karat χρυσά νήματα έχουν υφανθεί έτσι ώστε να μην έρχονται  σε επαφή με το δέρμα άμεσα.  Το εύρος τιμών κυμαίνεται  από  3.000 έως  6.000 περίπου ευρώ και διατίθενται μόνο κατόπιν παραγγελίας.

 

 

Νήμα 24 καρατίων που τοποθετείται στα κεντήματα.

 

 

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα