Απολαύστε τη χειμερινή κολεξιόν του Givenchy!

Η Givenchy για ακόμη μια χρονιά παραμένει σταθερή στη συνεργασία της με τον Riccardo Tisci. Αυτό δεν συμβαίνει άδικα, καθώς ο νεαρός σχεδιαστής έχει καταφέρει στο χρονικό διάστημα που ανέλαβε τον οίκο, να εκτοξεύσει στα ύψη τις πωλήσεις του και να δημιουργήσει κομμάτια που σημάδεψαν την ιστορία του.

Το βιομηχανικό μοτίβο πρωταγωνιστεί και αυτή τη χρονιά στο background της συλλογής, δημιουργώντας έτσι μια καλλιτεχνική αντίθεση με τα υψηλής ποιότητας ρούχα που παρουσιάζονται. Δεν μπορώ να πω ότι η συγκεκριμένη συλλογή με αφήνει άφωνο, καθώς θεωρώ ότι βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο -αν όχι σε χαμηλότερο- με το αντίστοιχο της συλλογής του 2013.

Στα μόλις έξι look που μας παρουσιάζονται, αριθμός μικρός για μια εταιρία τέτοιας βαθμίδας, είναι πασιφανής η κατεύθυνση που δίνει η μόδα προς τα floral και τα ρούχα με prints και για την επόμενη χρονιά, καθώς επίσης και η αυστηρή γραμμή στα σχέδια των περισσότερων κομματιών.

Οι χρωματικές αποχρώσεις του μαύρου, του λευκού, του μπλε και του μπεζ επαληθεύουν για ακόμη μια φορά αυτό, για το οποίο ήδη από τις πασαρέλες για το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα 2013-2014 μας είχαν προετοιμάσει τα κορυφαία fashion house. Παρατηρείται πάρα πολύ και η χρήση look με total one χρώμα, μια τάση που έχει αρχίσει ήδη να γίνεται αρεστή στο κοινό. Ο γνωστός οίκος χρησιμοποιεί ελάχιστα κοσμήματα, ενώ σε πολλά outfit δεν συμπεριλαμβάνει καν, θέλοντας ίσως να τονίσει ότι ένα ρούχο Givenchy μπορεί να σταθεί τόσο εύκολα και μόνο του.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι για ακόμη μια φορά τα κομμάτια θα ξεπουλήσουν και θα σφραγίσουν την συνέχεια της συνεργασίας της γνωστής εταιρίας με τον ευρηματικό Tisci.

Πηγή: fashionaddicted.gr

 

Σχετικά άρθρα