Τι δεν πρέπει να λείπει από την τσάντα σου;

Η τσάντα μιας κοπέλας είναι το προσωπικό της άβατο και μόνο οι ιδιαίτερα προνομιούχοι, αγαπημένοι ή έμπιστοι μπορεί να δικαιούνται τη πρόσβαση στο εσωτερικό της. Είναι προτιμότερο να έχεις μαζί σου πάντα 2 τσάντες. Μια μεγάλη και βολική που να χωράει όλα όσα χρειάζεσαι ακόμα και τη δεύτερη τσάντα σου δηλαδή το μικροσκοπικό τσαντάκι που μπορείς να κρατήσεις στη βραδινή έξοδο.

Μόνο μια μικρή ελίτ γυναικών μπορεί αν βγει έξω χωρίς τσάντα και σ’ αυτή τη περίπτωση είτε οι τσέπες του συνοδού τους είναι γεμάτες κραγιόν, είτε τις περιμένει απ’ έξω ο σοφέρ ή είναι πραγματικά γυναίκες του ονείρου και δε χρειάζονται τίποτα! Μέχρι να φτάσεις σε αυτό το επίπεδο, καλά θα κάνεις να είσαι προετοιμασμένη για παν ενδεχόμενο.

Μερικά από τα πράγματα που χρειάζεσαι οπωσδήποτε μέσα στη τσάντα σου είναι τα εξής:

Κινητό τηλέφωνο, πορτοφόλι και χρήματα είναι τα στάνταρ πράγματα που πρέπει να έχει μια σωστή κυρία μαζί της παντού και πάντα!

Σημειωματάριο
Η έμπνευση μπορεί να έρθει οπουδήποτε!

Στυλό
Ποτέ δε ξέρεις αν θα χρειαστεί να σημειώσεις ένα τηλέφωνο κάποιου και πολλές φορές το κινητό τηλέφωνο μας απογοητεύει όταν δεν έχει μπαταρία. Να θυμάσαι όμως ότι τα στυλό πρέπει να έχουν καπάκι αλλιώς θα μας καταστρέψουν τη φόδρα από τις τσάντες μας.

Κραγιόν
Δε νομίζω ότι χρειάζεται να δώσω λόγους όλες γνωρίζεται γιατί….

Λιπ-γκλος
Προσθέτει λάμψη σε ένα σέξι σούφρωμα των χειλιών και είναι πολύ φιλικό στη χρήση όταν το βάζεις χωρίς καθρέφτη.

Άρωμα
Τα μπουκαλάκια από τα δείγματα που δίνουν στα καταστήματα είναι το ιδανικό μέγεθος για τη τσάντα.

Κλειδιά
Κλειδιά σπιτιού και αυτοκινήτου. Ακόμα και αν χάσεις όλα τα άλλα πρέπει να καταβάλλεις κάθε δυνατή προσπάθεια για να μη ξεχάσεις κάπου τα κλειδιά σου.

Παραμάνες
Δε χρειάζεται να κάθεσαι να σκας για ένα κουμπί. Τα κουμπιά είναι γνωστό ότι ξηλώνονται στις πιο ακατάλληλες ώρες γι’ αυτό να είσαι προετοιμασμένη. Τα δωρεάν σετ ραπτικής που έχουν τα ξενοδοχεία είναι τέλεια για έκτακτες περιπτώσεις.

Πούδρα
Αν φύγεις από το σπίτι χωρίς τη πούδρα και το καθρεφτάκι σου γύρισε πίσω. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από ένα πρόσωπο που γυαλίζει ή να μην έχεις καθρεφτάκι για να ελέγξεις διακριτικά ότι όλα είναι εντάξει.

Δεύτερο ζευγάρι παπούτσια

Αυτό εννοείται αν το επιτρέπει το μέγεθος της τσάντας. Σε καμία περίπτωση μη χρησιμοποιείς πλαστική τσάντα (και ιδιαίτερα από σούπερ μάρκετ). Πάντα χρειάζεσαι ένα άνετο παπούτσι για να τα βγάλεις πέρα στις δυσκολίες των μέσων μαζικής μεταφοράς. Γι αυτό το το φρονίμων τα κορίτσια…

Η βραδινή τσάντα χωράει ένα μικρο μόνο μέρος από το περιεχόμενο της καθημερινής τσάντας, γι’ αυτό περιορίσου στα 4 βασικά:

Κραγιόν, κινητό, κλειδιά και χρήματα!

 

Πηγή: fashionaddicted.gr

Σχετικά άρθρα