Αρχική / Ειδικοί / Ψυχολόγοι / Παυλίνα Πουλίδη
Paulina poulidi

Παυλίνα Πουλίδη

Η Πουλίδη Παυλίνα είναι πτυχιούχος ψυχολόγος από το London Metropolitan University και κάτοχος μεταπτυχιακού στην Ψυχολογία Υγείας (Middlesex University). Είναι μέλος στο British Psychological Society (BPS). Έχει αριστεύσει στο μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα της Κλινικής Ψυχοπαθολογίας του Ερευνητικού Πανεπιστημίου Ινστιτούτο Ψυχικής Υγείας (Ε.Π.Ι.Ψ.Υ.) σε συνεργασία με την Α’ Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών- Αιγινήτειου Νοσοκομείου.

Εκπαιδεύεται στην Γνωσιακή-Συμπεριφοριστική ψυχοθεραπεία στην Ελληνική Εταιρεία Γνωσιακών ψυχοθεραπειών η οποία αποτελεί διαπιστευμένο κέντρο από την Ελληνική Εταιρία Έρευνας της Συμπεριφοράς και την European Association for Behavioral and Cognitive Therapies (EABCT). Από το 2014 ως το 2017 εργαζόταν εθελοντικά ως ψυχολόγος στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας Βύρωνα-Καισαριανής στο τμήμα ενηλίκων. Από το 2017 ως το 2018 εργαζόταν εθελοντικά στο παιδοψυχιατρικό τμήμα του Κ.Κ.Ψ.Υ.  Βύρωνα-Καισαριανής.

Εκπαιδεύτηκε στην χορήγηση και αξιολόγηση ψυχομετρικών εργαλείων (WISC-III, WPPSI-III) και παρακολούθησε μετεκπαιδευτικά σεμινάρια  με θέματα που αφορούσαν τις Μαθησιακές Δυσκολίες , την Ψυχοπαθολογία στην Πρωτοβάθμια και στην Δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Έχει παρακολουθήσει ημερίδες και συνέδρια σχετικά με την ψυχική υγεία με ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα της παιδοψυχολογίας και της συμβουλευτικής.

Είναι κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος.

Εργάζεται ως ψυχολόγος στο ψυχοπαιδαγωγικό κέντρο αΝίΜΑ και δέχεται και ιδιωτικά στο γραφείο της.

 

Πουλίδη Παυλίνα

Ψυχολόγος (MSc in Health Psychology)

Γνωσιακή-Συμπεριφοριστική Ψυχοθεραπεύτρια

Τηλ: 6946575959

Email: ppoulidi@hotmail.com

Διεύθυνση: Δουσμάνη 24, Γλυφάδα

 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X