Κατερίνα Μητσοτάκη: Οι δύο γάμοι και ο αγαπημένος ανηψιός του Κυριάκου  thumbnail
Η Κατερίνα Μητσοτάκη γεννήθηκε το 1959 και είναι το τρίτο παιδί της οικογένειας του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και της Μαρίκας Μητσοτάκη. Πρώτο παιδί της οικογένειας είναι η Ντόρα Μπακογιάννη, ακολούθησε η Αλεξάνδρα, μετά η Αικατερίνη και τελευταίος και με μεγάλη διαφορά από τα υπόλοιπα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που είναι σήμερα πρόεδρος της ΝΔ .

Κατερίνα Μητσοτάκη: Οι δύο γάμοι και ο αγαπημένος ανηψιός του Κυριάκου

Η Κατερίνα Μητσοτάκη γεννήθηκε το 1959 και είναι το τρίτο παιδί της οικογένειας του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και της Μαρίκας Μητσοτάκη.


Αποτέλεσμα εικόνας για οικογένεια μητσοτάκη παλιές φωτογραφίεςΠρώτο παιδί της οικογένειας είναι η Ντόρα Μπακογιάννη, ακολούθησε η Αλεξάνδρα, μετά η Αικατερίνη και τελευταίος και με μεγάλη διαφορά από τα υπολοιπα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που είναι σήμερα πρόεδρος της ΝΔ.Πέρασε ευτυχισμένα παιδικά χρόνια με την αυστηρή – όπως λέγεται – μαμά Μαρίκα.


 Παντρεύτηκε με το δικηγόρο Σπύρο Δημητριάδη με τον οποίο απέκτησαν τέσσερα παιδιά. Τον Γρηγόρη, τον Κωστή, τη Μαρίκα και τον Αλέξανδρο.


Έχει γραφτεί ότι χώρισε με το σύζυγό της εξ αιτίας ενός φλερτ με έναν αστυνομικό της φρουράς του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Μάλιστα η μητέρα της Μαρίκα, που ήταν ούτως ή άλλως συντηρητικών αρχών φέρεται να ήταν εξοργισμένη με την συμπεριφορά της εκείνη την περίοδο.


Στις 30 Αυγούστου 2003 παντρεύτηκε τον δικηγόρο Απόστολο Μαυραγάνη.


 


Εδώ η Μαρίκα Δημητριάδη, κόρη της Κατερίνας και του Σπύρου Δημητριάδη.Ο γάμος της με τον Γιώργο Καβέτσο έγινε στις 24 Αυγούστου 2007 στην Προφήτη Ηλία Χανίων. Λέγεται ότι ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ της έχει ιδιαίτερη αδυναμία καθώς έχει πάρει το όνομα της συζύγου του.  Και η ευτυχισμένη μαμά Κατερίνα.Ο Κατερίνα Μητσοτάκη είναι πρόεδρος του Ιδρύματος Κωνσταντίνου Κ. Μητσοτάκη.  


 


Παρακάτω βλέπουμε τις αδελφές Ντόρα Μπακογιάννη και Κατερίνα Μητσοτάκη στο θέατρο Αμιράλ. Συνοδευόμενες απο τους συζύγους τους Ισίδωρο Κούβελο και Απόστολο Μαυραγάνη παρακολούθησαν την πρεμιέρα της παράστασης "Είδα τον Χάρη με τα μάτια μου".


 


Η Ντόρα Μπακογιάννη με την αδελφή της, Κατερίνα Μητσοτάκη σε νυχτερινή τους έξοδο


 


Πρόσφατα δημιουργήθηκε θόρυβος γύρω από τον γιό της Κατερίνας τον Γρηγόρη, τον οποίο ο θείος του Κυριάκος Μητσοτάκης διόρισε ως ειδικό σύμβουλο στο πολιτικό γραφείο του όταν ήταν υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και μάλιστα αναφρομικά. Η απόφαση έλεγε «Διορίζεται, από 26/06/2013, σε θέση Ειδικού Συμβούλου στο Πολιτικό Γραφείο του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, o Γρηγόριος-Αλέξανδρος Δημητριάδης του Σπυρίδωνα, με βαθμό Β’ και Μ.Κ. Βασικό Βαθμού κατηγορίας ΠΕ» ανέφερε η απόφαση της 7ης Αυγούστου 2013 που υπέγραψε ο τότε υπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο συγκεκριμένος ανηψιός φαίνεται ότι έιναι και ο αγαπημένος του Κυριάκου Μητσοτάκη καθώς υπέγραψε ακόμα μία απόφαση στις 10 Νοεμβρίου του 2013 σατην οποία αναφέρεται ότι «εξαιρούμε από την αναστολή του δικηγορικού λειτουργήματος […] τον Γρηγόριο-Αλέξανδρο Δημητριάδη του Σπυρίδωνος, Δικηγόρο Αθηνών» . Δηλαδή του επιτρέπει να ασκεί το επάγγελμά του παράλληλα με την εργασία του στο υπουργείο.


 


Την Κατερίνα Μητσοτάκη τη βλέπουμε εδώ με τον μπαμπά της και περήφανο προπάππου του εγγονού της. ήταν στη βάφτιση του Φίλιππου – Σπύρου,  γιου του πρωτότοκου γιου της, στην Κηφισιά. 


Και βεβαίως η οικογένεια μαζεύεται πάντα παραδοσιακά για Πάσχα στα πανέμορφα Χανιά.


Το Πάσχα της  οικογένειας Μητσοτάκη στα Χανιά


[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X