Οι τραγουδοπροβλέψεις αυτής της εβδομάδας! Δες ποιο τραγούδι σου ταιριάζει.  thumbnail
Νέα εβδομάδα, καινούργιος μήνας, με τον Φεβρουάριο να κάνει δυναμικά την είσοδό του φέρνοντας πολλές και σημαντικές αλλαγές σε διάφορους τομείς της ζωής μας κυρίως όμως στις προσωπικές μας σχέσεις!

Οι τραγουδοπροβλέψεις αυτής της εβδομάδας! Δες ποιο τραγούδι σου ταιριάζει.

Νέα εβδομάδα, καινούργιος μήνας, με τον Φεβρουάριο να κάνει δυναμικά την είσοδό του φέρνοντας πολλές και σημαντικές αλλαγές σε διάφορους τομείς της ζωής μας κυρίως όμως στις προσωπικές μας σχέσεις! Όσο όμως και αν μας αναστατώνουν οι αστρολογικές όψεις αυτής της εβδομάδας το σίγουρο είναι ότι θα απολαύσουμε την κάθε της στιγμή…


 


Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ουρανό: Η ένταση εκτονώνεται…


 

Για μία ακόμα φορά, ο Ερμής από τον Αιγόκερω θα βρεθεί σε τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Κριό κάνοντας τα μηνύματα, τις ειδήσεις, στις συζητήσεις και τις συναντήσεις μας να παίρνουν χαρακτήρα επεισοδιακό! Την πρώτη μέρα του Φλεβάρη καλό είναι να συγκρατήσουμε την παρορμητικότητα στα λόγια, γιατί τα νεύρα θα γίνουν η αιτία για έναρξη καβγάδων, που όμως τώρα θα μπορούν πιο εύκολα να ξεπεραστούν! 

Τα ζώδια που επηρεάζονται από αυτή την όψη, είναι τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (ΚριοίΚαρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) του δευτέρου δεκαημέρου!

Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα: Ο ερωτισμός στο ζενίθ του!


 

Μία από τις πιο σημαντικές αλλά και θετικές όψεις όλου του μήνα, κορυφώνεται στις 2 Φεβρουαρίου 2016! Ο Άρης από το ζώδιο του Σκορπιού πραγματοποιεί ένα θετικό εξάγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Όταν αυτοί οι δύο πλανήτες συνεργάζονται αρμονικά, σίγουρα φέρνουν θετικές εξελίξεις και αλλαγές, που είναι για καλό…Μαζί με το ρεύμα των θετικών αλλαγών, οι πλανήτες αυτοί πυρπολούν τον ερωτικό πόθο και ανεβάζουν την ερωτική λίμπιντο στα ύψη! 

Τα ζώδια που θα επηρεαστούν θετικά από αυτή την όψη είναι οι εκπρόσωποι του Νερού (Καρκίνοι,  Σκορπιοί, Ιχθύες) και τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) που έχουν γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου τους!

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Κρόνο: Ξεπερνώντας τις πληγές…


 

Στις 3 Φεβρουαρίου έρχεται μία ακόμα αστρολογική όψη να βοηθήσει τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι ΖυγοίΥδροχόοι) και τα ζώδια της Φωτιάς (ΚριοίΛέοντεςΤοξότες,) που έχουν γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου τους, να αναπτερωθούν ηθικά αλλά και συναισθηματικά! Το εξάγωνο του Ήλιου από τον Υδροχόο με τον Κρόνο από τον Τοξότη, βοηθά να ξεπεραστούν εμπόδια με τον καλύτερο τρόπο, ενώ οι πληγές επουλώνονται και γίνονται πολύτιμες εμπειρίες, που οδηγούν σε ένα καλύτερο αύριο!

 

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Φλεβάρη, είναι απόλυτα παθιασμένο!

 

Φτάσαμε στο πρώτο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρίου, που πραγματικά είναι τόσο δυναμικό, ερωτικό και παθιασμένο που κανείς δεν υπάρχει περίπτωση να νιώσει μοναξιά ή ανία… Η Αφροδίτη βρίσκεται σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ουρανό και αυτές οι όψεις είναι ικανές για να φέρουν τα πάνω κάτω στις σχέσεις… Πάθη, ίντριγκες, αποκαλύψεις, παθιασμένοι αδιέξοδοι έρωτες και δυνατές συγκινήσεις θα φουντώσουν για τα καλά τα… «αίματα» όχι μόνο των ερωτευμένων, αλλά και των μοναχικών! Η Αφροδίτη ωστόσο βρίσκεται και σε ένα αρμονικό εξάγωνο με τον Άρη, γεγονός που φανερώνει πως όλη αυτή η ερωτική ένταση του Σαββατοκύριακου, θα είναι απολαυστική… Ο Ήλιος από τον Υδροχόο βρίσκεται σε εξάγωνο με τον Ουρανό και σε τετράγωνο με τον Άρη, πολλοί είναι λοιπόν αυτό το Σαββατοκύριακο που θα διεκδικήσουν την ελευθερία τους, θα κάνουν του κεφαλιού τους, θα πεισμώσουν και θα θελήσουν να περάσει το δικό τους, αλλά… θα ζήσουν ωραίες αλλαγές στην αισθηματική τους ζωή, που θα έχουν να τις συζητάνε για καιρό! Τέλος, το τυχερό τρίγωνο του Ερμή με τον Δία θα φέρει ευχάριστες ειδήσεις, συναντήσεις και γνωριμίες που πραγματικά θα αποτελέσουν έκπληξη!

 

Πάμε να δούμε όμως τι θα ζήσουμε στα ερωτικά μας αυτή την παθιασμένη εβδομάδα!

 

Κριός
«Άτακτη – Goin' Through ft. Μάρκος Βαμβακάρης & DJ Matheos»

 

Αυτή την εβδομάδα, φίλε Κριέ, είσαι… τραβάτε με και ας κλαίω! Οι όψεις του κυβερνήτη σου Άρη, σε κάνουν να τα θέλεις όλα δικά σου, θυμώνεις, λες κουβέντες που δεν πρέπει, το μετανιώνεις και όλο το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό συνηγορεί για να παθιαστείς δίχως όρια… Η αισθηματική σου ζωή φουντώνει, δεν ξέρεις καλά τι θες, όμως έρχονται δυνατές συγκινήσεις! Όσο και να λες πως δεν θες πια… είναι σίγουρο ότι θα απολαύσεις κάθε στιγμή της εβδομάδας.

«Δε σε θέλω, δε σε θέλω, πια δε σ’ αγαπώ. Δε σε θέλω, και πάρε και δρόμο και τράβα στο καλό. Και τι δεν έκανα για σε για να σε διορθώσω, μα εσύ ’σαι τόσο άταχτη αχ… στρίψε για να γλιτώσω. Δε σε θέλω, δε σε θέλω, πια δε σ’ αγαπώ. Δε σε θέλω, και πάρε και δρόμο και τράβα στο καλό!»  Flash Animation
  

Ταύρος

 
«Δυο μέρες μόνο – Δήμητρα Γαλάνη»

 

Καυτή, δυναμική, ερωτική και αλησμόνητη θα σταθεί αυτή η εβδομάδα για σένα, φίλε Ταύρε… Δεν είναι μόνο οι δύο μέρες που θα περάσεις καλά, αλλά όλο το διάστημα της εβδομάδας σε ευνοεί! Ο κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη, θα βρεθεί σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ουρανό, να αναμένεις λοιπόν ότι ο έρωτας θα σε εξιτάρει, θα σου τα δώσει όλα, όμως εσύ θα ζητάς όλο και κάτι τις παραπάνω… Αυτή την εβδομάδα μπορεί να ταξιδέψεις για έναν έρωτα ή να κάνεις μία τολμηρή υπέρβαση, για να έρθεις στην αγκαλιά του ανθρώπου που ποθείς!

«Δυο μέρες μόνο να σε κρατάω αγκαλιά, δυο μέρες μόνο να σ’ έχω δίπλα μου ξανά για λίγο μόνο. Δυο μέρες μόνο, σ’ ένα ταξίδι αστραπή να ξεδιπλώνω, να παίρνει ανάσα η ζωή για λίγο μόνο. Για τόσο μόνο, φως να γεμίζουν οι στιγμές, να λάμπουν μες στο χρόνο, όλο το σώμα μου να ζει για σένα μόνο δυο μέρες μόνο…»

 


 

 


Δίδυμοι

«Πάρε με αγκαλιά και πάμε – Ελευθερία Αρβανιτάκη»

 

Ενώ η εβδομάδα ξεκινά με καβγάδες, αφού ο κυβερνήτης σου ο Ερμής βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Ουρανό, στην συνέχεια ανοίγεις την αγκαλιά σου και ταξιδεύεις με τον έρωτά σου, είτε κυριολεκτικά είτε μεταφορικά! Το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία ανοίγει και πάλι την τύχη σου, ενώ το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό σου χαρίζει την έκπληξη και την χαρά που προσμένεις!

«Ψάξε με μες στο σκοτάδι, κρύψε με σ' ένα σου χάδι, φίλα με να μη φοβάμαι. Πάρε με αγκαλιά και πάμε, πώς πέρασε ο καιρός, μοιάζει σαν χθες τ' αύριο που περιμέναμε, για πες… Πες μου δυο λόγια μοναχά αληθινά, απ' τα παλιά κι αγάπησέ με απ' την αρχή σιγά-σιγά…» Flash Animation


Flash Animation


Flash Animation 
 

Καρκίνος
Flash Animation
«Με φωνάζουν οι φίλοι τρελή – Νατάσα Θεοδωρίδου»

 

Αγαπητέ Καρκίνε, αυτή η εβδομάδα έχει ποικιλία, συναίσθημα, αλλά και ασυγκράτητο πόθο… Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω σε κάνει να αναζητάς και να επιδιώκεις διακαώς την σταθερότητα στην αισθηματική σου ζωή… Η σύνοδός της με τον Πλούτωνα και το τετράγωνο με τον Ουρανό, φανερώνει ότι υπάρχει ένα πάθος στη ζωή σου, το οποίο μοιάζει με λάθος, σε αναστατώνει αλλά το απολαμβάνεις… Δεν ακούς κανέναν, παρά μόνο την καρδιά σου και ξέρεις πως έστω και αν πληρώσεις το τίμημα, εσύ αργότερα θα πεις ότι το έζησες…

«Είναι κάτι στιγμές που με εξουσιάζεις, του κορμιού σου εγώ δηλώνω σκιά, πόσο θα ‘θελα να σε πληγώσω, να θυμώσω και να σε προδώσω, όπως νιώθω να νιώσεις κι εσύ μια φορά! Με φωνάζουν οι φίλοι τρελή επειδή σ’ αγαπάω πολύ και με βρίζουν που μένω εδώ και δεν προσπαθώ μια λύση να βρω… Με φωνάζουν οι φίλοι τρελή που με λιώνεις με ένα φιλί, μα όσο υπάρχω στον κόσμο αυτό, εσένα θα έχω θεό!»


 

 

 

  Λέων

«Καρδιές από αστέρια – Στέλιος Λεγάκης»

 

Ενώ σε πιάνουν τα πείσματά σου και δεν υποχωρείς σε τίποτα, οι πλανήτες σε βοηθούν να ξεπεράσεις τα ερωτικά προβλήματα, ενώ σου χαρίζουν και τις ερωτικές εκπλήξεις τους, που ανεβάζουν το… λιονταρίσιο γόητρό σου! Ο κυβερνήτης σου ο Ήλιος από τον συντροφικό για σένα Υδροχόο, βρίσκεται σε εξάγωνο αυτή την εβδομάδα με τον Κρόνο και στη συνέχεια και με τον Ουρανό… Ενώ δεν το περίμενες και ούτε καν το πίστευες, η τύχη ανοίγει, χαμογελά και σχηματίζονται πολλές καρδιές από αστέρια…

«Στη δική σου ματιά βρίσκει λόγο η καρδιά, η ζωή μου μες τα δυο σου τα χέρια στο δικό σου βυθό έχουν φτιάξει ουρανό, ζωγραφίζω καρδιές από αστέρια, καρδιές από αστέρια, καρδιές από αστέρια. Αγκάλιασέ με, φίλα με, πες σε αγαπώ, απ’ τα δικά σου λόγια βρίσκουν το σκοπό εκείνον που σε άγγιξε, πάντα σε κρατάει, κράτα εσύ εμένα κι όπου θέλει ας πάει!»
  


 


  Παρθένος


 «Οι μεγάλες αγάπες – Αντώνης Βαρδής & Γλυκερία»

 

Η αλήθεια είναι ότι οι μεγάλες αγάπες δεν τελειώνουν ποτέ, πάντα υπάρχουν και μπορούν να ξεπερνούν όλα τα εμπόδια… Αυτό ακριβώς θα συμβεί και στα δικά σου αισθηματικά, φίλε Παρθένε, αυτή την εβδομάδα! Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, κάνει την καρδιά σου να χτυπά τρελά, ενώ το σώμα σου να διψά για τον έρωτα, ο οποίος είναι ασυγκράτητος και δεν σου λέει «όχι»! Παράλληλα, ο κυβερνήτης σου ο Ερμής θα βρεθεί σε τρίγωνο με τον Δία από το ζώδιό σου… Δίνεις το λόγο σου, ακούς υποσχέσεις που αυτή τη φορά είναι αληθινές και η τύχη σου χαμογελά ξανά!

«Δε θα σε αφήσω ποτέ μου, πλάι σου θα ζω. Ό,τι κι αν συμβεί μεταξύ μας θα σ' ακολουθώ. Στη ζωή αυτή και στην άλλη θα 'μαστε μαζί. Όλο το νόημα του κόσμου είσαι εσύ! Δε θα σε αφήσω ποτέ μου ούτε ένα λεπτό! Θα 'μαι η σκιά της καρδιάς σου θα σ' ακολουθώ, μες από τα μάτια σου φως μου, βλέπω τη ζωή, η πιο μεγάλη μου αγάπη είσαι εσύ!»

  
 


 


ΖυγόςFlash Animation
«Ανεμοδαρμένα ύψη – Καίτη Γαρμπή»

 

Τα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα θυμίζουν λίγο από ανεμοδαρμένα ύψη… Δεν θα κάτσεις φρόνιμα, θα κάνεις τις αταξίες σου, θα ζηλέψεις, θα παθιαστείς, θα μπεις σε ερωτικούς πειρασμούς και… θα αναστατωθείς με ωραίο τρόπο! Η Αφροδίτη (κυβερνήτης του ζωδίου σου) θα βρεθεί σε σύνοδο με Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ουρανό… Τα λάθη στα αισθηματικά επιτρέπονται και δικαιολογούνται λοιπόν… Σου έχει λείψει; Θα τον δεις… Αυτό που σου χρωστά ο έρωτας, θα σου το δώσει… Δεν είναι σίγουρο όμως ότι θα κρατήσει κιόλας!

«Τι να λέμε μου ‘χεις λείψει κι έχω πιάσει στο κρεβάτι ανεμοδαρμένα ύψη, τι να λέμε… δεν σου μοιάζω! Με οπτασίες κουβεντιάζω, στο σαλόνι κύματα, ούτε έξοδος κινδύνου, ούτε πια μηνύματα! Μου χρωστάει η ζωή το «εμείς» και το «μαζί», του κορμιού σου τη σκιά κάθε τι δικό σου τ’ όνομά σου, το πρόσωπό σου! Τι να λέμε μου ‘χεις λείψει κι έχω πιάσει στο κρεβάτι ανεμοδαρμένα ύψη, τι να λέμε… δε σου μοιάζω, δεν την βγάζω τελικά…»Flash Animation


 

 


Σκορπιός

 
«Σκορπιός – Στέφανος Κορκολής»

 

Το τραγούδι που αντιπροσωπεύει αυτή την εβδομάδα το ζώδιό σου είναι ακριβώς το ομώνυμο τραγούδι από τον Στέφανο Κορκολή, που πράγματι έχει γραφτεί ειδικά για σένα… Η εβδομάδα σου έχει πάθος που ξυπνά όλη την σκορπίσια ερωτική σου φύση! Το εξάγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα φέρνει σπουδαίες και σημαντικές εξελίξεις, που σε εξιτάρουν και σε ενεργοποιούν ερωτικά!

«Κι εγώ σε ριψοκίνδυνα περάσματα, απάνω σε συντρίμμια και χαλάσματα… Νεκρός ή ζωντανός εσένα θα ζητάω, σαν να `μουνα σκορπιός σε φλόγες τριγυρνάω! Νεκρός ή ζωντανός εσένα θα ζητάω, γιατί είσαι εσύ το μόνο που αγαπάω!»

   

 


Τοξότης
«Μέσα σου – Stavento»

 

Μετά τις ταλαιπωρίες που έχεις περάσει από τα «φιλαράκια» σου, Κρόνο και Ποσειδώνα, έρχεται η εβδομάδα που παίρνεις ανάσα και βρίσκεις πάλι την αισιοδοξία, που είναι και το βασικό σου χαρακτηριστικό! Η σημαντικότερη όψη που θα σε επηρεάσει είναι το τρίγωνο του Ερμή με τον κυβερνήτη σου τον Δία, η οποία και κορυφώνεται το Σαββατοκύριακο και φέρνει μηνύματα, που σου δίνουν ανακούφιση! Παράλληλα, ο Κρόνος σχηματίζει μία θετική όψη με τον Ήλιο και μπορείς να έχεις στην αγκαλιά σου αυτό που λαχταράς, χωρίς να έχεις τον φόβο ή τα εμπόδια ότι πάλι θα πάει κάτι στραβά…

«Μέσα σου μία στιγμή αν ζούσα (Μέσα σου ξέρω μοναχά θα ζήσω, μέσα σου πάλι θα καταντήσω) τίποτα άλλο δε θα σου ζητούσα (ο πιο αδύναμος κρίκος σε αλυσίδα που τεντώνει σπάω στα δυο όταν ο χρόνος τελειώνει) τίποτα άλλο δε θα λαχταρούσα (Φέρτε την, συνωμοτήστε αστέρια, φέρτε την να την πιάσω στα χέρια) Μέσα σου μία στιγμή να ζούσα (Φέρτε την γιατί άλλο δεν την παλεύω και ας είναι η τελευταία γιατί να εκραγώ κοντεύω.)»


 


 


 


Αιγόκερως
Flash Animation
Flash Animation«Δεν σε συγχωρώ – Παντελής Παντελίδης»

 

Αναμφίβολα είσαι ο πρωταγωνιστής της εβδομάδας, αγαπητέ Αιγόκερε… Θα μπορούσαμε να γράψουμε ειδικά για σένα πολλά άρθρα για την επιρροή που δέχεσαι αυτή την περίοδο από τους πλανήτες, που φαίνεται ότι σε έχουν βάλει «στόχο»! Αφροδίτη και Πλούτωνας από το ζώδιό σου, μιλούν για ένα πάθος που δεν το συγχωρείς, αλλά δεν μπορείς να ζήσεις και χωρίς αυτό… Μιλούν για μία αδυναμία, που σε κάνει να χάνεις τη λογική σου… Παράλληλα, η Αφροδίτη θα βρεθεί και σε τετράγωνο με τον Ουρανό… Που σημαίνει ότι σπας τα δεσμά των «πρέπει» και κάνεις την ερωτική σου επανάσταση! Επίσης, το τρίγωνο του Ερμή από το ζώδιό σου με τον Δία, δείχνει πως ό,τι και αν συμβεί, όσο δύσκολα και αν πιστεύεις ότι είσαι σε αυτή τη φάση της ζωής σου, έρχεται κάτι καλό… κάτι που δεν χρειάζεται να το συγχωρέσεις ή να μπεις στη διαδικασία να το αλλάξεις…

«Δε σε συγχωρώ και όσα ζήσαμε ξεχνώ, σε νέους έρωτες κι εγώ θα προχωρήσω, δεν κάνω πίσω κι άμα ξαναδυσκολευτώ, σήμερα βράδυ την σκιά σου θα μεθύσω. Δε σε συγχωρώ και όσα ζήσαμε ξεχνώ, σ' άλλες αγάπες τα φιλιά μου θα χαρίσω, δεν κάνω πίσω κι άμα μου λείπεις και πονώ, μια που σου μοιάζει εγώ θα βρω και θα αγαπήσω.»


 

  

Υδροχόος

 

«Η επιμονή σου – Ελεονόρα Ζουγανέλη»

 

Μπορεί υπομονή να μην έχεις, σίγουρα όμως έχεις επιμονή, ιδιαίτερα αυτή την εβδομάδα, φίλε Υδροχόε! Διανύεις την περίοδο των γενεθλίων σου και ο Ήλιος από το ζώδιό σου θα βρεθεί σε θετικές όψεις με τον Κρόνο και τον Ουρανό, αλλά και σε μία δύσκολη όψη τετραγώνου με τον Άρη! Τι θα συμβεί; Μα φυσικά θα ξεπεράσεις με πείσμα και επιμονή ένα εμπόδια και θα δεχτείς μία μεγάλη ερωτική έκπληξη, που θα γίνει η δύναμή σου…

«Αν είναι κάτι που με κέρδισε σε 'σενα, κάτι που ήξερε πώς να με ξεπερνάει, είναι αγάπη μου αυτή η επιμονή σου, μια αγάπη που έμαθε να μην τα παρατάει! Αν είναι κάτι που μού είπε να διαλέξω, ούτε τα λόγια σου είναι, ούτε η ομορφιά, αυτή η υπέροχη, τρελή επιμονή σου πως είναι κρίμα εμείς να ζούμε χωριστά! Αχ να 'ξερες τι δύναμη μου δίνει η δύναμή σου, σαν λες όλα θα γίνουνε κι ακούω τη φωνή σου, σαν λες όλα θα γίνουνε κι ακούω τη φωνή σου… Αχ να 'ξερες τι δύναμη μου δίνει η δύναμή σου…» 


 


 


  Ιχθύες
«Αναδρομικά – Stavento ft. Alessandra Rassimov»

 

Οι πλανήτες αυτή την εβδομάδα σου επιτρέπουν να κάνεις αυτό που τόσο πολύ αγαπάς… Να ονειρευτείς, να ταξιδέψεις στα μονοπάτια της φαντασίας σου, αλλά και να κάνεις πραγματικότητα κάποια όνειρά σου… Πολλά από αυτά τα όνειρα μπορεί να έχουν να κάνουν με το παρελθόν σου και εσύ τώρα αναδρομικά να εισπράξεις αυτό που πρέπει! Το εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα φέρνει αστραπιαία θετική εξέλιξη που σε συναρπάζει… Παράλληλα, το τρίγωνο Ερμή-Δία όχι απλά σε ευνοεί, αλλά σου ανοίγει μία νέα προοπτική σε μία σχέση…

«Άσε με εδώ, τίποτα δεν ζητώ παραπάνω σε τούτο τον άθλιο καιρό, που όλα μοιάζουν να είναι τόσο ψεύτικα πια, με γεμίζεις με αστέρια στην σκληρή μοναξιά, δεν με νοιάζει αν κάποια στιγμή θα χαθείς ή σαν όλα τα άνθη κάποτε μαραθείς, σήμερα είσαι εδώ, δεν κρατώ μυστικά και όλα σου τα χαρίζω προκαταβολικά… Άσε με μαζί σου να περνάω τα ζόρια που τραβάω, την ζωή μου σου χρωστάω για ακόμα μια φορά, να μπορώ να σε κοιτάω να σου χαμογελάω την ζωή μου σου χρωστάω δίχως αναδρομικά…»

 
astrologos.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X