Η κάρτα ταρώ της Δευτέρας 1 Φεβρουαρίου 2016 είναι ο Αυτοκράτορας. Δες τι σημαίνει.  thumbnail
Η τράπουλα των καρτών Ταρώ, αυτή η μυστηριώδης τράπουλα της μικρής και της μεγάλης Αρκάνας...

Η κάρτα ταρώ της Δευτέρας 1 Φεβρουαρίου 2016 είναι ο Αυτοκράτορας. Δες τι σημαίνει.

Η τράπουλα των καρτών Ταρώ, αυτή η μυστηριώδης τράπουλα  της  μικρής και της μεγάλης Αρκάνας, κρατά καλά φυλαγμένο το μυστικό της καταγωγής της, όσο και αν για την προέλευσή της έχουν γραφτεί και έχουν ειπωθεί πολλά!


Το σίγουρο είναι ότι αυτή η αποκρυφιστική μέθοδος, η τράπουλα ταρο, μας αποκαλύπτει  καθημερινά τα όσα έχουμε να αντιμετωπίσουμε!

 

 

Η ερμηνεία της κάρτας Ταρώ  Αυτοκράτορας!
 

 

Η κάρτα αυτή αντιπροσωπεύει το στοιχείο που δημιουργεί δομές, την επιθυμία μας για σταθερότητα, ασφάλεια και συνέχεια. Δείχνει τον αγώνα μας για απεξάρτηση από τις απρόβλεπτες φυσικές συνθήκες.

 

Σήμερα, είναι έντονη η επιθυμία μας για τάξη, νηφαλιότητα, πειθαρχεία, υπευθυνότητα και πρακτική συμπεριφορά, όπως επίσης και οι υπερβολές όλων αυτών με τη μορφή της ακαμψίας, της παγερότητας, της τελειομανίας, της δίψας για εξουσία και της σιδερένιας επίδειξης δύναμης. Έχουμε την ανάγκη να δημιουργήσουμε τάξη και να εκπληρώσουμε επιθυμίες, αποφάσεις και σχέδια τα οποία καλλιεργούμε επί καιρό. Θα γίνουμε πιο ρεαλιστές και θα ενεργήσουμε πρακτικά και μεθοδικά.

Στη διάρκεια αυτής της ημέρας, κάποια ιδέα που ίσως ήταν ασαφής μέχρι αυτού του σημείου, τώρα κερδίζει δομή και διαφάνεια. Έχει έρθει η στιγμή να παγιώσουμε τους δεσμούς μας και να τους δώσουμε ένα αξιόπιστο, σταθερό πλαίσιο.

 astrologos.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X