Πλαστική ακροπροσθίας πέους: Τι συμβαίνει στο σεξ;  thumbnail

Aλέκος, αναγνώστης μας

Μετά από επέμβαση πλαστικής ακροποσθίας μετά από πόσο καιρό θα μπορώ να επιστρέψω σε πλήρη σεξουαλική δραστηριότητα; Έχουν περάσει ήδη 40 μέρες περίπου απ

Πλαστική ακροπροσθίας πέους: Τι συμβαίνει στο σεξ;

Αναγνώστης μας ρωτά: 


Μετά από επέμβαση πλαστικής ακροποσθίας μετά από πόσο καιρό θα μπορώ να επιστρέψω σε πλήρη σεξουαλική δραστηριότητα; Έχουν περάσει ήδη 40 μέρες περίπου από την επέμβαση και δεν έχω επανέλθει πλήρως. Δεν έχει ξεπρηστεί εντελώς η περιοχή. Είναι ανησυχητικό αυτό ή θα πρέπει να κάνω υπομονή λίγες μέρες ακόμα; Και κάτι τελευταίο διάβασα κάπου στο ιντερνετ ότι θα πρέπει να κάνω αυτανακληση μετα την εγχειρηση αλλά ο γιατρός μου δεν μου είπε κάι τέτοιο. Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά.


Στο ερώτημά σας απαντά ο Ζήσης Παπαθανασίου
Επ. Καθηγητής Γυναικολογίας – Σεξολόγος
Διευθυντής Ελληνικού Σεξολογικού Ινστιτούτου


Σε γενικές γραμμές το χρονικό διάστημα που απαιτείται για πλήρη αποκατάσταση και σεξουαλική επαφή είναι ένας μήνας. Όμως λεπτομέρειες μπορεί να σας δώσει μόνο ο γιατρός που σας χειρούργησε. 'Οσον αφορά τις πληροφορίες από το ίντρνετ συχνά δεν έχουν επιστημονική βάση. Είναι καλύτερα να αρκεστείτε στις οδηγίες του γιατρού σας.

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X