Η Madeline Stuart έχει Σύνδρομο Down και κάνει καριέρα στο modeling! Δείτε τη να μεταμορφώνεται σε όλες τις πριγκίπισσες της Disney! (Video)  thumbnail
Από το 2015 που Madeline Stuart ξεκίνησε να ασχολείται με το modeling έχει προκαλέσει το θαυμασμό με τις εμφανίσεις της στην πασαρέλα και με τις φωτογραφίσεις της.

Η Madeline Stuart έχει Σύνδρομο Down και κάνει καριέρα στο modeling! Δείτε τη να μεταμορφώνεται σε όλες τις πριγκίπισσες της Disney! (Video)

Από το 2015 που Madeline Stuart ξεκίνησε να ασχολείται με το modeling έχει προκαλέσει το θαυμασμό με τις εμφανίσεις της στην πασαρέλα και με τις φωτογραφίσεις της.Το μοντέλο από την Αυστραλία έχει σκοπό να αλλάξει τον τρόπο που βλέπουν οι άνθρωποι τη μόδα και τους ανθρώπους του χώρου. Στο παρακάτω βίντεο θα τη δείτε να μεταμορφώνεται στις αγαπημένες της ηρωίδες της Disney! Tαυτόχρονα η Maddy ετοιμάζεται για την εμφάνισή της στην πασαρέλα της NYFW, της εβδομάδας μόδας της Νέας Υόρκης.


[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X