Τι σκέφτονται οι γυναίκες κατά τη διάρκεια του σεξ  thumbnail

Τι σκέφτονται οι γυναίκες κατά τη διάρκεια του σεξ

Όσο και να απολαμβάνει κανείς το σeξ, είναι λογικό πού και πού το μυαλό να ξεφεύγει. Επιτρέψτε μας να σας αποκαλύψουμε κάποια πράγματα που σκέφτονται οι γυναίκες κατά τη διάρκεια του σeξ, αλλά δεν πρόκειται ποτέ να το παραδεχτούν!


«Εεε, δεν είναι ακριβώς αυτό που περίμενα!»
Όλες αυτές οι έρευνες που ισχυρίζονται ότι τα δάχτυλα, οι παλάμες ή τα πόδια αποκαλύπτουν το μέγεθος του αντρικού πeους, λένε απλά ψέματα!


«Δεν το πιστεύω ότι ξόδεψα 89 ευρώ για ένα σουτιέν το οποίο ούτε καν το πρόσεξε!»
Το καταστήματα θα πρέπει να επιτρέπουν τις επιστροφές για απρόσεκτους φίλους. Πάει, τελείωσε! Από 'δω και πέρα, μόνο βαμβακερά.


«Μήπως φαίνομαι χοντρή;»
Ακόμη κι αν έχετε κάποια περιττά κιλά, εκείνη τη στιγμή ο καλός σας βρίσκεται στον έβδομο ουρανό μόνο και μόνο επειδή σας βλέπει γuμνή. Και σίγουρα δεν επικεντρώνεται στις ατέλειες, αλλά θαυμάζει τη θέα.


«Αυτό που ακούστηκε τώρα τι ήταν; Το τηλέφωνό μου;»
Τι ήταν αυτό πάλι; Μήνυμα ή e-mail; Ή μήπως ήταν ξυπνητήρι; Μήπως ξέχασα να στείλω εκείνη την αναφορά σήμερα; Γιατί να τα σκέφτομαι τώρα όλα αυτά;


«Εντάξει, αυτό τώρα σίγουρα το είδε σε καμιά ταινία ποpνό»
Σε όλους μας αρέσει να πειραματιζόμαστε και προσπαθούμε να βρούμε νέες στάσεις, αλλά υπάρχουν ορισμένα ακροβατικά που είναι προφανές από πού προέρχονται!


«Λοιπόν, τελικά μας παίρνει ώρα και έχω δουλειές να κάνω…»
Υπάρχει και το χρονικό ζήτημα στη μέση. Ξέρουμε ότι είστε υπομονετικοί και σας ευχαριστούμε, αλλά δεν πίνετε την μπίρα σας αυτήν τη στιγμή!


«Να του πω τώρα ότι πονάω, μπας κι αλλάξουμε στάση;»
Χμμ, μάλλον περίμενα πολύ για να του το πω, και τώρα όντως πονάω!


Διαβάστε περισσότερα στο


 Τι σκέφτονται οι γυναίκες κατά τη διάρκεια του σeξ | E-Daily.gr 

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X