Βγάζει άνδρες βόλτα με λουρί σα σκύλους - 1.300 ευρώ η "έξοδος" - Γεμάτο καρνέ (ΒΙΝΤΕΟ) thumbnail
Μπορεί ο Αυστραλός «Χιου Χέφνερ» να βγάζει τις φίλες του βόλτα με λουράκι, αλλά άλλοι άνδρες πληρώνουν μια 21χρονη για να τους βγάζει βόλτα... σαν σκύλους.

Βγάζει άνδρες βόλτα με λουρί σα σκύλους – 1.300 ευρώ η "έξοδος" – Γεμάτο καρνέ (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί ο Αυστραλός «Χιου Χέφνερ» να βγάζει τις φίλες του βόλτα με λουράκι, αλλά άλλοι άνδρες πληρώνουν μια 21χρονη για να τους βγάζει βόλτα… σαν σκύλους. 


Αυτοί που μιλούσαν για τη νεαρή στη Βρετανία που βγάζει βόλτα άνδρες με λουράκι ήταν πολλοί. Ωστόσο, κανείς δεν μπορούσε να επιβεβαιώσει την ύπαρξή της. Η Πέιτζ 


Ομως κάποιος έτυχε να βιντεοσκοπήσει μια από τις τελευταίες βόλτες της και το πρώτο ντοκουμέντο για τη δράση της είναι γεγονός. 


Η 21χρονη Πέιτζ προσφέρει τις υπηρεσίες της σε άνδρες, χρεώνοντάς τους για να περπατούν στο πλάι της σαν σκυλάκια φορώντας λουρί. Η ίδια τονίζει πως ήδη έχει κερδίσει πάνω από 25.000 ευρώ σε μόλις δύο μήνες από αυτή τη δουλειά, ενώ αναφέρει ότι η ζήτηση που έχει είναι τέτοια που άνδρες ταξιδεύουν ακόμη και αεροπορικώς στη Μεγάλη Βρετανία για μια… διαφορετική βόλτα μαζί της. 


Πηγή: inews.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X