Ρομαντικοί χαρακτήρες: Τι πρέπει να προσέχετε στον έρωτα  thumbnail

Κώστας, αναγνώστης του boro.gr

Γράφετε για το παράπονο σας. Eνώ είστε ρομαντικός και επιθυμείτε να είστε σε σχέση δεν έχετε σχετική ανταπόκριση από τις γυναίκες. Δεν πρέπει να το βάζετε κάτω.

Ρομαντικοί χαρακτήρες: Τι πρέπει να προσέχετε στον έρωτα

Αναγνώστης μας ρωτά: 


Kαλησπερα ήθελα να σας πω νιωθω απογοητευμένος. Ειναι στον χαρακτηρα μου να ειμαι ρομαντικος αλλα δε μου βγαίνει σε καλο απο οτι βλεπω. Μιλαω με κοπελες ετσι απλα αλλά οταν λεω να το παμε παρακατω περα απ' το τυπικό να μιλαμε δηλαδή να πάμε για κανα καφε ή καμια βολτα αδιαφορουν.


Στο ερώτημά σας απαντά ο ψυχολόγος Πάνος Μυλωνάς 


Πάνος Μυλωνάς


Αγαπητέ αναγνώστη,


Γράφετε για το παράπονο σας. Eνώ είστε ρομαντικός και επιθυμείτε να είστε σε σχέση δεν έχετε σχετική ανταπόκριση από τις γυναίκες. Δεν πρέπει να το βάζετε κάτω.


Ίσως ένας από τους λόγους είναι ότι άθελα σας φαίνεται στη συμπεριφορά σας πόσο πολύ θέλετε να είστε σε σχέση. Ίσως να βιάζεστε σε μερικές περίπτωσεις και να εκφράζετε την επιθυμία σας λίγο άτσαλα. Ίσως επίσης σε άλλες περιπτώσεις να είστε τόσο απασχολημένος με την ιδέα της σχέσης που αποφασίζετε πολυ γρήγορα οτι ενδιαφέρεστε για τη κοπέλα που έχετε απέναντι σας και να τη θεωρείτε την πλέον κατάλληλη για σας χωρίς να ειναι. 


Προσπαθήστε να χαλαρώσετε  και μην πιέζετε τον εαυτό σας. Αφήστε τη κάθε γνωριμία να εξελιχθεί ομαλά και με το δικό της τρόπο. Είναι θετικό που είστε τολμηρός και συνεχίστε να επικοινωνείτε το ενδιαφέρον σας αλλα μη σας παίρνει απο κάτω αν η γνωριμία δεν εξελιχθεί όπως επιθυμείτε. 


Στις σχέσεις γενικά ελπίζουμε να αρέσουμε στον άλλο έτσι όπως είμαστε, με τα θετικά και με τα αρνητικά μας στοιχεία. Μπορείτε να αλλάξετε κάποια ελλατώματα και να ενθαρρύνετε τα πλεονεκτήματα που έχετε ως χαρακτήρας, να ανακαλύψετε τον εαυτό σας και να καλλιεργήσετε τα ενδιαφέροντα σας. Με αυτό το τρόπο θα βοηθηθεί πολύ και η αυτοπεποίθηση σας.


Να θυμάστε ότι όλοι μας εκτιμούμε σε ένα πιθανό σύντροφο την αυτοπεποίθηση του, τη θετικότητα και την ειλικρίνεια. Να είστε ο εαυτός σας, κάποιος που έιναι ανοιχτός με τα πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες του.


Τέλος μην αντιμετωπίζετε τις γυναίκες σαν να έχουν μυστήριες επιθυμίες ή σαν να είναι διαφορετικά πλάσματα απο εσάς. Οι γυναίκες θέλουν σεξ και σχέση, ακριβώς όπως κι εσείς. Θα το κάνουν με κάποιον που τις ελκύει, που έχει ενδιαφέρον, που έχει προσωπική άποψη, που ξέρει κάποια πράγματα και που ξέρει σε γενικές γραμμές πώς να φερθεί σε αυτές και στους άλλους. Αυτά τα στοιχεία έρχονται με προσπάθεια και με την εμπειρία.
 

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X