Άδωνις απαντά σε Λαζόπουλο: Κοτούλα είσαι εσύ που δε μου έδωσες το λόγο thumbnail
Μέσω twitter απάντησε ο Αδωνις Γεωργιάδης στον Λάκη Λαζόπουλο, ο οποίος σε συνέντευξή του σε περιοδικό τον αποκάλεσε «κοτούλα».

Άδωνις απαντά σε Λαζόπουλο: Κοτούλα είσαι εσύ που δε μου έδωσες το λόγο

Μέσω twitter απάντησε ο Αδωνις Γεωργιάδης στον Λάκη Λαζόπουλο, ο οποίος σε συνέντευξή του σε περιοδικό τον αποκάλεσε  «κοτούλα».


Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σε αναρτήσή του στο Twitter αναρωτήθηκε: «Κοτούλα είμαι εγώ που πήγα και δεν μου έδωσε τον λόγο και όχι αυτός που φοβήθηκε τον διάλογο; Πώς γίνετε αυτό;». Σημειώνεται ότι ο Λάκης Λαζόπουλος σε συνέντευξή του στο περιοδικό Down Town, επανήλθε στο περιστατικό με τον Αδωνη Γεωργιάδη, όταν προσπάθησε να μπει στην εκπομπή του, λέγοντας ότι «δεν έχει ξανασυμβεί αυτό. Αλλά όπως οι άνθρωποι που έχουν γαλουχηθεί από τη χούντα έχουν μάθει να μπουκάρουν παντού, όπως μπούκαραν τα τανκς στο Πολυτεχνείο ή με τον τρόπο που εισέβαλαν οι δεσμοφύλακες τότε στα κελιά και έλεγαν στον κρατούμενο "Δεν πιστεύω να έχεις πρόβλημα να τα πούμε λιγάκι, έτσι;" και αυτός με τη σειρά του απαντούσε "Κανένα, χαρά μας, αστειεύεσαι;", κάπως έτσι συνέβη και με τον Άδωνι», είπε χαρακτηριστικά ο Λάκης Λαζόπουλος.


Στην ίδια συνέντευξη ο κ. Λαζόπουλος αναφέρει: «αντιθέτως, δεν είδα τον Άδωνι να μπουκάρει σε κανένα δελτίο ειδήσεων –εκεί είναι κοτούλα–, γιατί να το κάνει στη δική μου εκπομπή; Δεν θα τους κάνω τη χάρη, όμως. Ούτε στον Άδωνι ούτε σε συγκεκριμένους δημοσιογράφους – ας μην ξεχνάμε ότι το 99% άλλωστε των δημοσιογράφων είναι δεξιοί, ακροδεξιοί και πασόκοι. Δεν δέχονται εύκολα μια φωνή που είναι αντίθετη και θέλουν να τη φέρουν στα μέτρα τους. Αλλά τι να κάνω, δεν είμαι σαν κι αυτούς, ούτε θα γίνω».
Πηγή: inews.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X