Διαβάστε τις ερωτικές προβλέψεις του Σαββατοκύριακου! thumbnail
Το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Φεβρουαρίου 2016, προβλέπεται έντονο και επεισοδιακό, με πάθη, αλλαγές, εντάσεις, επικοινωνίες, τύχη, αποκαλύψεις και ενέργεια, με κοινό παρανομαστή τον έρωτα!

Διαβάστε τις ερωτικές προβλέψεις του Σαββατοκύριακου!

Το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Φεβρουαρίου 2016, προβλέπεται έντονο και επεισοδιακό, με πάθη, αλλαγές, εντάσεις, επικοινωνίες, τύχη, αποκαλύψεις και ενέργεια, με κοινό παρανομαστή τον έρωτα! Οι όψεις που πραγματοποιούν οι πλανήτες, φέρνουν τα πάνω κάτω στην ερωτική ζωή και είναι στο χέρι μας, αν η γεύση που θα μας αφήσει, θα είναι γλυκιά ή πικρή!
Ας δούμε ποιοι επηρεάζονται από τις όψεις του Σαββατοκύριακου και τι εξελίξεις θα έχουν στην ερωτική τους ζωή.Πως επηρεάζουν οι ερωτικές όψεις των πλανητών το προσωπικό σου ωροσκόπιο;  
Κάλεσε τώρα στο 14724 ή στείλε ΕΡΩΤΑΣ3 (ΚΕΝΟ) & την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754.


ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ


Απόκτησε το  δικό σου το ενεργειακό κόσμημα «ο Γητευτής των Ονείρων» από αρχική τιμή 18,60€ τώρα ΜΟΝΟ  16,50€  !Κάλεσε για παραγγελία στο 210 94 72 013


Δες Περισσότερες πληροφορίες <<
Καυτοί δυνατοί έρωτες


Η Σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα, φέρνει έντονα πάθη, επιθυμίες που φλέγονται, ανεξέλεγκτους έρωτες, δυνατές αγάπες και υπερβολικό ερωτισμό! Όλα αυτά βέβαια, μέσα στα επιτρεπτά όρια, αφού η Σύνοδος αυτή πραγματοποιείται στο ζώδιο του συντηρητικού Αιγόκερου. Οι πιο ευνοημένοι είναι οι Αιγόκεροι, οι Ταύροι, οι Παρθένοι, οι Καρκίνοι, οι Σκορπιοί και οι Ιχθείς, ιδιαίτερα αν ανήκουν στο 2ο δεκαήμερο.


Εντάσεις, αποκαλύψεις και ρήξεις

Το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, οι ερωτικές σχέσεις που ενδέχεται να φτάσουν στα άκρα, με προβλήματα και μυστικά να αποκαλύπτονται, ξαφνικά μοιραία γεγονότα, εντάσεις και φιλονικίες από το πουθενά, χωρισμούς και παράνομες ερωτικές ενέργειες λόγω παρορμητισμού και απρόσμενες καταστάσεις που θα μας δυσαρεστήσουν. Εκείνοι που οφείλουν να προσέξουν και να συγκρατηθούν είναι Κριοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι και Ζυγοί του 2ου δεκαημέρου.


Σωτήρια επικοινωνία

Εντάσεις ξεπερνιούνται και πάθη ενώνονται με τη βοήθεια της επικοινωνίας και το Τρίγωνο Ερμή-Δία! Τύχη και αισιοδοξία χαρακτηρίζουν τις επικοινωνίες μας, τις επαφές μας, τις συναντήσεις μας, τα μηνύματα και τα τηλεφωνήματα μας! Ευνοούνται κυρίως Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι αλλά και Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς, ιδιαίτερα του 3ου δεκαημέρου.


Όταν το πάθος καταστρέφει

Το Τετράγωνο Άρη-Ήλιου θα φέρει σπασμωδικές ερωτικές συμπεριφορές, καταστροφικά πάθη, νευρικότητα οξυθυμία και πολλές ρήξεις στις σχέσεις. Τα προβλήματα βγαίνουν στην επιφάνεια με εντάσεις και φθείρουν διαπροσωπικές σχέσεις ανεπανόρθωτα. Πλήττονται κυρίως Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου.


oroskopos.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X