Νέο βίντεο-πρόκληση των Pussy Riot - Αναφορές και στην Ελλάδα (ΒΙΝΤΕΟ) thumbnail
Τη “σκοτεινή” πλευρά της ρωσικής Δικαιοσύνης φέρνει στο προσκήνιο το νέο βίντεο του πανκ συγκροτήματος Pussy Riot με τίτλο “Chaika”. Η Νάντια Τολοκονίκοβα υποδύεται τον Γενικό Εισαγγελέα της Ρωσίας, Γιούρι Τσάικα, ο οποίος κατηγορήθηκε πρόσφατα για διαφθορά και διασυνδέσεις με τη μαφία. Ο ίδιος, ωστόσο, έχει αρνηθεί τις κατηγορίες.

Νέο βίντεο-πρόκληση των Pussy Riot – Αναφορές και στην Ελλάδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Τη “σκοτεινή” πλευρά της ρωσικής Δικαιοσύνης φέρνει στο προσκήνιο το νέο βίντεο του πανκ συγκροτήματος Pussy Riot με τίτλο “Chaika”.


Η Νάντια Τολοκονίκοβα υποδύεται τον Γενικό Εισαγγελέα της Ρωσίας, Γιούρι Τσάικα, ο οποίος κατηγορήθηκε πρόσφατα για διαφθορά και διασυνδέσεις με τη μαφία. Ο ίδιος, ωστόσο, έχει αρνηθεί τις κατηγορίες.


«Αγαπώ τη Ρωσία, είμαι πατριώτης… αλλά θα μπορούσα να ζήσω και στην Ελβετία», αναφέρει μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια των Pussy Riot, κάνοντας αναφορά στις αποκαλύψεις ότι η οικογένεια Τσάικα έχει σπίτι στην Ελβετία και ένα ξενοδοχείο στην Ελλάδα, μεταξύ της ακίνητης περιουσίας που διαθέτει στο εξωτερικό.«Σίγουρα είναι ωραία να κάνεις διακοπές στην Ελλάδα ή στη Νίκαια (της Γαλλίας). Δε θα πάω στην Κριμαία, όμως, γιατί έχει πολλές διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος και άλλα προβλήματα… », τραγουδάει σε ένα άλλο σημείο.


Στο βίντεο παρουσιάζονται βασανιστήρια σε αιχμαλώτους, που έχουν καλυμμένα τα πρόσωπα τους με κουκούλες. Ορισμένοι έχουν περασμένες θηλιές στο κεφάλι τους και στέκονται πάνω σε καρέκλες.


Από το βίντεο δεν θα μπορούσε να λείπει και η μορφή του Βλαντίμιρ Πούτιν, ο οποίος απεικονίζεται σε πορτραίτο πάνω από το γραφείο στο οποίο κάθεται η Τολοκονικόβα, έχοντας μπροστά της μία… φρατζόλα από χρυσάφι.

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X