Μπουτάρης: Θα είμαι δήμαρχος μέχρι τα 100 - Ετοιμάζει άλλα δύο τατουάζ thumbnail
Τα τατουάζ του είναι ένας από τους λόγους που ξεχωρίζει από τη στερεότυπη εικόνα του δημάρχου. Και ο Γιάννης Μπουτάρης ετοιμάζεται να εμπλουτίσει τη συγκεκριμένη «συλλογή» του.

Μπουτάρης: Θα είμαι δήμαρχος μέχρι τα 100 – Ετοιμάζει άλλα δύο τατουάζ

Τα τατουάζ του είναι ένας από τους λόγους που ξεχωρίζει από τη στερεότυπη εικόνα του δημάρχου. Και ο Γιάννης Μπουτάρης ετοιμάζεται να εμπλουτίσει τη συγκεκριμένη «συλλογή» του.


Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, που ήδη έχει οχτώ τατουάζ, αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο «Πρακτορείο FM» ότι ετοιμάζεται να κάνει άλλα δύο. «Το ένα το έχω υποσχεθεί να το κάνω μαζί με την εγγονή μου. Διάλεξε αυτή το σχέδιο, είναι μια γοργόνα. Μου είπε παππού θέλω να κάνουμε ένα τατουάζ. Της είπα, θα σε πάω εγώ, κι επειδή ζωγραφίζει ωραία θα το κάνουμε μαζί. Το δεύτερο το σκέφτομαι, είναι μια αγριόγατα», δήλωσε ο κ. Μπουτάρης.


Στην ίδια συνέντευξη, σε ερώτηση για δημοσιεύματα που τον θέλουν να μένει στη θέση του μέχρι τα μέσα της τρέχουσας, δεύτερης, θητείας, απάντησε ότι θα είναι δήμαρχος ως τα… 100.


«Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Ολίγον έγκυος δεν έχει. Από την ώρα που αποφάσισα σ' αυτή την ηλικία να γίνω δήμαρχος και από την ώρα που ενεπλάκην και αντιλήφθηκα πολύ – πολύ βαθιά τι δυνατότητες έχει να κάνει ένας δήμαρχος, θα είμαι δήμαρχος μέχρι να πεθάνω. Εάν γίνω 100 χρονών και έχει άλλες τρεις θητείες, μέχρι 100 χρονών θα είμαι δήμαρχος», ανέφερε χαρακτηριστικά.


Μιλώντας για το αποτεφρωτήριο, εξέφρασε τον εκνευρισμό του για τους αργούς ρυθμούς του Δημοσίου. «Με εκνευρίζουν αφόρητα πολύ οι καθυστερήσεις. Γυρνάω σπίτι και λέω τι έκανες πάλι σήμερα; Τίποτα», δήλωσε και πρόσθεσε «Το αποτεφρωτήριο είναι κολλημένο εδώ και ένα χρόνο και κανένας δεν μπορεί να καταλάβει γιατί. Θα είχαμε ήδη 4.000 καύσεις εάν ήταν ιδιώτης. Είμαστε στην οριστικοποίηση της αγοράς του ακινήτου και παράλληλα κάνουμε μια έρευνα να βρούμε τρεις οίκους του εξωτερικού που θα αναλάβουν πακέτο και το κτίσμα και το μηχανολογικό εξοπλισμό». Πάντως, εξέφρασε την αισιοδοξία ότι μέχρι τέλος της χρονιάς θα λειτουργεί το αποτεφρωτήριο.
Πηγή: inews.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X